ağlattınız beni
ama Allah sizi yavrularınızı tüm ailenizi hep güldürsün inşallah .. aminnnnnn
ama belirtmem gereken bişey var..
cok sevdigim bi komşumuz vardı bundan 3 sene kadar önce meme kanserinden kaybettik onu.ancak doktoru ona 3 ay ömrün kaldı demeden önce o daha ışıl ışıl ışıl bi yüze kocaman bi gülümsemeye sahipti sanki.kızı vardı daha minicikti ve annemle knşmuşlar doktorun ona 3ay ömür biçtigini kötü huylu oldugu için tüm vucuda hızla yayıldıgını falan anlatmış sonra işte bi anda çöktü ve vefat haberini aldık duydugm gün uyuyana kdr aglamıştım ..hala coook özlüyorum onu. allah rahmet eylesin..
diicem şu ki .sanki bilmeseniz daha bi motive olup umutlu mu olurdunuz .. ?? tedavi süreciini etkiler miydi yoksa böylesi cok daha iyimi
ben size ve ailenıze rahatsızlığınız hakkında bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum
bence eşinize söyleyin ama çocuklarınıza hayır..
benım içinde kardeşımın hasta oldugunu söyledi doktorlar
her sabah gözümü açtığımda bugün kardeşim dahada kötüye gidecek , bayılacak vs. gibi bir piskolojiyle yaşıyorum.. tbi sizinkisinin yanında bu hiçbirşey degil ama sizlere tavsiyem evlatlarınız daha çok küçük ve onları bu piskolojinin içine sokmayın. ben 5 yaşındayken rüyamda annemin öldüğünü görmüştüm .. o zaman ağlayarak uyanmıştım ve şu yaşıma kadar unutamadıgım tek rüyam o.. çocuklarınız şu geçen hergünde bugün anneme bişey olacak korkusuyla yaşamasınlar..
tekrar söyluyorum allahtan ümidinizi kesmeyin iyi doktorlar bulun tümör hakkında bir bilgiye sahip değilim ama artık tıp çok ilerledi.. kendinize iyi bakın allah sizi evlatlarınıza bağışlasın..
arkadasımıza dua okursak eminm kendi de okudugunda çok sevinecektir..
Allah yardımcınız olsun,inşallah tez zamanda iyileşirsiniz.
Haklısınız,yarınımız meçhul.Ama bu hepimiz için geçerli.
Sizinki kadar ciddi olmasa bile,doktorların iyileşmez dediği ama iyileşen çok hastalık gördüm.
Benim bile geçmez denen bir durumum vardı.Geçsin diye çok uğraştım,kafama taktım.Uğraştıkça kötüledi.Sonra vazgeçip yoksayınca iyileşti.
Hastanede bir delikanlı ile tanıştım.Ailesindeki erkekler hep kalpten ölmüşler.Kendisi ise,kanser tedavisi görüyordu.
Doktorlar iyileşmez demişler ama hastalığı geriliyormuş.
Bana göre sebebi çok açıktı...Çünkü kalpten öleceğini düşünüyordu,kanserden değil.
Düşünceleri öyle kodlanmıştı.Anlatabiliyor muyum ?
Sır kitabında söylenen birşey vardı.İnsan bedeni mucizedir ve her hastalığı yenebilecek güçtedir.
Nasıl ki derimiz her yarayı kapatabiliyorsa,bedenimiz de aslında tüm yaraları kapatabilecek güçtedir.
Sadece iyileşmeyeceğimizi düşündüğümüz için iyileşmiyoruz.O kitabı mutlaka okumanızı öneririm.
Hastalıklardan ölüm oranları sadece birer istatistiktir.Size biçilen ömür de öyledir.
Kanserin çok türü var.Ve her beden aynı değil.Her bedenin direnci farklı.
Kimisi kanseri yener,kimisi gripten ölür.
Kimisi sapasağlamken pat diye beyin kanaması veya kalpten gider.
Pozitif düşünün.Evet hastayım ama sonuçta bu bir hastalık.Hasta oldum ama iyileşiyorum.
Bioenerji ve reikiyi de deneyin derim.
5 litre iyi su yüksek ateşte ve çelik tencerede agzi. yari acik bir
sekilde kaynatilir.
Kaynama başlayinca 100gr. Kantaron otu (cicegi ve yapraklari)
fokurdamakta olan 5litr suyun icine atilir.
Yüksek ateste 50 dakika kaynatilir.
Kaynatirken her 10,15 dakikada bir tahta kasikla karistirilir.
Bu kaynama sonunda acı bir su elde edilir.
Kaynama bittikten sonra 8-10 saat dinlendirilir.
8-10 saat sonra su süzülür. Sadece suyu kalir.
Bu su agzi acik cam kavanozlara kobulur ve buzdolabinda saklanir.
Hazirlanan su sadece 1 hafta yeteceginden, her hafta taze
olarak hazirlanir.
Sabah, öglen ve aksam bir su bardagi icine hic birsey
karistirmadan YAVAŞ YAVAŞ icilmelidir.
Kantaron suyunun kullanis süresi 3,5-4 ay kadardir.
Bu süre sonunda ALLAHİN izniyle kullananlar şifa bulur.
Yazınızı iş yerinde ağlayarak okudum....
Annemi ben 2 yaşında ablam 5 yaşıdayken kaybettik...
Annemle aynı yumurta ikizi olan teyzem bizi öksüz bırakmamak için ve ailelerin teklifiyle tabi,babamla yani eniştesiyle evlendi.
29 yaşındayım ve bırakın dövmeyi kızmayı,sesini dahi yükseltmedi bize.İçeceğim suya kadar ayağıma getirdi.Bize karşı merhameti o kadar büyüktü ki.
Ablamı gelin etti 11 yıl önce ve geçen yıl da beni....ve şuan amansız bir hastalığa tutuldu,kendisine ve babama diyemedik.İyi olup da tedavi gördüğünü zannediyor.1 erkek kardeşimiz olmuştu askerden yeni geldi.Rabbim bizlere bağışlasın O nu ve bütün hastaları sevdiklerine...
Hayat benim için bittti,çektiğim acının tarifi yok...
Şimdi dua ediyorum O bize annesizliği yaşatmadı,incitmedi,Rabbim de onu incitmesin.Onun bize gösterdiği merhametten daha da büyük Rabbimin merhameti.Anneme merhametiyle muamele etsin,şifa versin diye her an dua ediyorum.Size de dua edeceğim inş.Rabbim ikinci kez ana acısı yaşatmasın bize ve kimseye.Sizi yavrularınıza bağışlasın.
Ne boş şeylere üzülmüşüm,sağlığa şükretmek varken
Off.icim gitti..oyle guzel demissiniz ki,gelin kaynana gorumce dertlerine karsilik aslinda hep bildigimiz ama gormezden geldigimiz bu durumu..
Benim bi soyleyecegim var size.manisada spil daginda yasamaya baslasaniz?alyuvar artisi saglik acisindan...umarim sacmaladigimi dusunmezsiniz.yillar once boyle bir haber vardi tv.de kanser tanisi konulan kadin ve ailesin1yil yasamazsin sozune inat spilde yasamaya basliyor sehre hic inmeden bahcelerinde yetisenleri yiyor kadin.ailesi de onunla birlikte..ve kadin yillardir orda asiyor..olecek denen kadi sapasaglam,kontrole gittiginde dokyotlar sok oluyor... Ne bileyim ..
belki çok saçma gelecek ama söylemeden edemicem,alternatif tıp deneseniz olurmu,AHMET MARANKİ gibi doğal şeylerden ilaç elde eden gibi kişiler yardımcı olabilirmi?
Rabbim şifanızı versin..Dualarım sizinle inanın.Rabbimden başka hiç kimse bilemez nefesimizin ne zaman kesileceğini..
Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşallah..
Ben 4444 Salatı Tefriciye nin gücüne fazlası ile inananlardanım..
izin verirseniz eğer ve buradan da katılmak isteyen arkadaşlarım olursa sizin için şifa olsun diye okumak isterim..
Tek başımada okuyabilirim ama bu çok uzun sürebilir,o yüzden çar çabuk bitirelim arkadaşlar...
Çünkü Peygamberimize Salat olduğu için,bu duaya niyetlenildiği an Peygamberimiz bitene kadar ayakta beklermiş...
katılmak isteyen arkadaşlar olursa ben buradayım..Arkadaşımızın rahatsızlığına şifa olmaya vesile oluruz belki şu mübarek günlerde..
yarına kadar bekleyelim canım alacak arkadaşlar yazsınlar bu akşam,toplarız pay ederiz ona göre...Allah razı olsunben 500 tane alabilirim. ne zamana okuyalım
tamam bitanem .ben arada bakarım
Rabbim şifanızı versin..Dualarım sizinle inanın.Rabbimden başka hiç kimse bilemez nefesimizin ne zaman kesileceğini..
Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşallah..
Ben 4444 Salatı Tefriciye nin gücüne fazlası ile inananlardanım..
izin verirseniz eğer ve buradan da katılmak isteyen arkadaşlarım olursa sizin için şifa olsun diye okumak isterim..
Tek başımada okuyabilirim ama bu çok uzun sürebilir,o yüzden çar çabuk bitirelim arkadaşlar...
Çünkü Peygamberimize Salat olduğu için,bu duaya niyetlenildiği an Peygamberimiz bitene kadar ayakta beklermiş...
katılmak isteyen arkadaşlar olursa ben buradayım..Arkadaşımızın rahatsızlığına şifa olmaya vesile oluruz belki şu mübarek günlerde..
ah.. ne diyecğimi bilemiyorum çok çok mutlu oldum benim için bunu yapan herkese çok teşekkür ederim. Okunan kişi okuyabiliyorsa bende okurum ailemdende okumak istiyenler olur sanırım. Ne diyeceğimi bilemiyorum mazur görün duygusallığımı. Çok teşekkür ederim.
100 tane ben alıyorum ctesi akşamına kdr bitecek şekilde..
okunan kişide okuyabilir elbet canım..araştırırsan bu duanın gücünün ne kadar büyük ne kadar kıymetli olduğunu göreceksin..
senden tek istediğim şey duayı senin başlayıp niyetlenmen,ondan sonrasını bizler devam ederiz inşallah..
[TABLE="class: tborder vbseo_like_postbit, width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD="class: alt1, bgcolor: #F6FBFE"]Salat-ı Tefriciye okuyacak kişi önce 25 kere ''Estagfirullah el-Azim ve etübü ileyh'' diye tövbe istigfar eder.[/TD]
Sonra '' Euzu-Besmele'' ile ''İnnallâhe ve melâiketehü yüsallûne alennebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslimâ'' âyetini okur.
Sonra kalbi ve dili ile istenilen şey için niyet eder ve Salat-ı Tecrifiye'yi okumaya başlar. Eger kendisi bilmiyor ve okumaya gücü yetmiyorsa başka birine vekaleten de okutabilir.
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: alt1, bgcolor: #F6FBFE"]Bu salavat-ı şerifeyi 4444 defa okuduktan sonra muhtaclara az da olsa bir sadaka vermelidir. Cenab-ı Hakk, kendisine dua ve niyazda bulunan kimseleri asla karsılıksız bırakmaz.[/TD]
Bu kadar emek cekip bu duayı okuyan kimseyi de mahrum etmeyecek, istedigini verecektir insallah..
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: alt1, bgcolor: #F6FBFE"]İmamı Kurtubi (rhm) demistir ki: '' Çok onemli bir işin veya hayırlı bir istegin gerceklesmesinde yada büyük bir belanın kalkmasında Salat-ı Tefriciye'nin 4444 kere okunmasının etkisi büyüktür.[/TD]
Allah'u Teala, o kulunun niyet ve duasını kabul eder, hayırlı muradını ihsan eder.
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: alt1, bgcolor: #F6FBFE"]Niyet Ederek Okumak
Salat-ı Tefriciye okumadan once niyet edilmelidir. Mesela :[/TD]
''Ey Allah'ım.! Okuyacağım salavat-ı şerife hürmetine şu hayırlı dilegimi ver.''
'' Ey Allah'ım.' Şu hastalıktan beni kurtar.''
gibi.. daha pek cok konu için niyet edilip okunabilir.
Niyetten sonra 100 kere istigfar etmeli ve sonrada '' Euzu-Besmele'' çekerek Ahzâb Suresinin 56. âyeti bir defa okunmalıdır. Daha sonrada Salat-ı Tefriciye okunmaya baslanmalıdır.
Okumada gece veya gunduz farkı yoktur. Onemli olan 4444 sayısını tamamlamaktır. Ancak sayının eksik yada fazla olmamasi icin dikkat etmeniz gerekir. Aksi halde istenilen sey yerine gelmez.
Çünkü bu rakamlar bir cesit şifre veya şifre çözücüdür.
İbn-i Hacer el - Askalânî ; 4444 adeti , etkide iksiri azamdır ' demiştir..
[/TR]
[/TABLE]
yukarıda sana olabilecek yapılması gerekenleri alıntıladım canımm,yarında Cuma ve sela ile cuma arası başlatırsan çok daha makbul olur inşlh..
sen niyetlendikten sonra 4444 e tamamlarız Allahın izniyle...
Şİmdi yapacağım.. Bende ne kadar verirseniz okuyabilirim. az yada çok hiç farketmez sayısı önemli değil okuyabilirim.
Çok teşekkür ederim katılan herkese Allah bin kat daha fazla sağlık sıhhat mutluluk ve huzur versin.. Sağolun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?