Dertli misinz? Gelin bir daha bakın....

şuan gözümdeki yaşlarla bunları yazmaya çalışıyorum gerçekten çok üzüldüm rabbim seni sevdiklerinden ayırmasın moralini hep yüksek tut canım allah şifa versin ,bu konuyu açman da çok iyi oldu bukadar kişi senin için dua etti rabbim geri çevirmez inşallah

şu geçirdiğimiz hayat yapabileceklerimizle okadar değerliki aslında biz göremiyoruz,nekadar boş şeylere üzülüp vakit geçiriyoruz..Allahım sana şifalar versin.bu inancın bu gücün.....

İlk defa ne yazsam bılemedım yazıp yazıp sılıyorum. Sızı avutacak tek bır cumle kuramıyorum. Umarım mucıze denılen sey en kısa surede gerceklesır. Ve umarım yavrularınız hayatları boyunca mutlu huzurlu saglıklı bır omur surerler. Allahım hıc bır yavruyu anasından babasından genc yasta ayrı dusurmesın. Cok zor ama kabul etmıssınız gerceklerı. Takdıre sayan bır kısılıgınız var.Emınım cocuklarınıza da bu gucu asılamıssınızdır. Sızın gıbı bırının yetıstırdıgı evlatlar olarak onurlu mutlu bır hayat sureceklerını dusunuyorum. Saygılarımla..

Umut..Ne yazık ki kişisinden kişisine değişiyor canım.Kimi benim gibi hala gülümsüyor kimi umudunu yitirip hastalığını dahada ilerletiyor. Bence doktorlar bunu söyleyeceği hastayı çok iyitanımalı..
yoksa iş çok daha kötü bi noktaya geliyor.

Haklısınız.Eşime bu gece söyleyeceğim.ama çocuklarıma asla.. Kaldıramazlar onlar çok küçükler.

arkadasımıza dua okursak eminm kendi de okudugunda çok sevinecektir..

Çok mutlu oldum.Çok mutlu ettiniz daha güçlendirdiniz.Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi suunuyorum..

Öncelikle çok teşekkür ediyorum.. Kanserle ilgili çok kitap ve ilk fırstta o kitabıda okuyacağım. Düşünce gücüne çok inanırım.
İnsanlar beynine neyi yerleştirirlerse öyle yaşarlar.. Her şey beyinde bitiyor..

Kantaron otunu çok değişik tariflerle denedim.. Bunuda deneyeceğim çok teşekkür ederim..

Allah acil şifalar versin.. Çok üzüldüm inanın yaptıkları çok büyük bir iyilik ve merhametlik olmuş.. Allah onu size bağışlasın inşallah.

Bahsettiğiniz bi hayatta yaşamaya başlayacağız zaten. Ama eşim karadeniz'i araştırıyordu manisayı hiç duymamıştık. Orayada bakacağım çok teşekkür ederim.

belki çok saçma gelecek ama söylemeden edemicem,alternatif tıp deneseniz olurmu,AHMET MARANKİ gibi doğal şeylerden ilaç elde eden gibi kişiler yardımcı olabilirmi?

Alternatif tıbbı denedim.Hala da deniyorum ve çokda güveniyorum. Hasta olmadan öncede haplara değil otlara başvururdum :))
Başağğrısına bile hap kullananlar var yapmayın lütfen doğa her zaman insan dostudur ve ben onda her derdin çaresi olduğuna inanırım..

Ve son olarak hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Ben umut edip güçlü kalsamda aslında kabullenmiştim. Ama şimdi diyorum ki " Hayır.. Bu yeterli değil hayat sana herşeyi sunmaz sen kendin almasınıda bileceksin.." yeniden güçlendirdiniz beni. Herkese çok teşekkür ediyorum. Eğer birileri buraya umutsuzluk içinde konu açıp yakınırsa. Bu konuyuda hatırlatmanızı rica ediyorum.. Nefes aldıkça umutta yaşar..

Okuduğumda ben bile "hayır ya olamaz" tepkisi verirken, siz hastalığınızı öyle kabullenmişsiniz ki, ne kadar saygı duysam az.. Ben olsam kim bilir kaç defa isyan etmiştim ama yok siz önce can sonra canan demişsiniz.. Kendinizle ne kadar gurur duysanız az..
Rabbim bi mucize gönderip, hastalığınıza şifa verir inşallah, ne desem ne yazsam bilemiyorum.. Siz bugün burda durumunuzu açıklayarak özellikle bana hayatın değerini aksettiniz.. Allah sizden razı olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun..

Ve son olarak hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Ben umut edip güçlü kalsamda aslında kabullenmiştim. Ama şimdi diyorum ki " Hayır.. Bu yeterli değil hayat sana herşeyi sunmaz sen kendin almasınıda bileceksin.." yeniden güçlendirdiniz beni. Herkese çok teşekkür ediyorum. Eğer birileri buraya umutsuzluk içinde konu açıp yakınırsa. Bu konuyuda hatırlatmanızı rica ediyorum.. Nefes aldıkça umutta yaşar..[/QUOTE]

gücünü hiç birzaman kaybetme canm,unutma sen iyiyim dediğin sürece iyisin

"Nefes aldıkça umutta yaşar" demişsiniz. Çok da güzel demişsiniz. Dualarım sizinle hepimiz senin tekrar konu açıp "İyileştim ve Ben kazandım" demeni bekliyor olacağız.
Allah sizi çocuklarınıza,eşinize ve ailenize bağışlasın. Size çok içtenlikle dua ediyorum öyle yakın geldiniz ki.
Umut ve sabır.

geçmiş olsun bitanem.ablamın kızını ameliyat eden doktor ona ölecek gözüyle bakmış. ablamlar ankaraya falan götürdüler.eski doktor 1kaç yıl sonra ablamlara sormuş naptınız diye çünkü hastanın öleceğinden öyle eminmişki,onlarda iyileşti deyince adam şaşırmış kalmış yok böyle birşey nasıl olur ya o ölüyordu filan demiş bu arada yeğenimde kanserdi.ama şimdi çok şükür çok iyi aradan 16 yıl geçti .şimdi nişanlandı inş. bir iki aya kadar düğünümüz var.atalar ne demiş çıkmayan candan ümit kesilmez diye.birde ben sana hastalar risalesi diye bir risale tavsiye ediyorum inş. çok faydasını göreceksin.int yazınca çıkar.veya kitapçılardan alırsan inş. çok faydalanacaksın amin.nice hastaların ölümünü beklenirken sağlamlarölmüş.rabbim inş .hayırlısıyla yavrularına bağışlasın.

Rabbim şifanızı versin..Dualarım sizinle inanın.Rabbimden başka hiç kimse bilemez nefesimizin ne zaman kesileceğini..
Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşallah..
Ben 4444 Salatı Tefriciye nin gücüne fazlası ile inananlardanım..
izin verirseniz eğer ve buradan da katılmak isteyen arkadaşlarım olursa sizin için şifa olsun diye okumak isterim..
Tek başımada okuyabilirim ama bu çok uzun sürebilir,o yüzden çar çabuk bitirelim arkadaşlar...
Çünkü Peygamberimize Salat olduğu için,bu duaya niyetlenildiği an Peygamberimiz bitene kadar ayakta beklermiş...
katılmak isteyen arkadaşlar olursa ben buradayım..Arkadaşımızın rahatsızlığına şifa olmaya vesile oluruz belki şu mübarek günlerde..

ben 500 tane alabilirim. ne zamana okuyalım

ah.. ne diyecğimi bilemiyorum çok çok mutlu oldum benim için bunu yapan herkese çok teşekkür ederim. Okunan kişi okuyabiliyorsa bende okurum ailemdende okumak istiyenler olur sanırım. Ne diyeceğimi bilemiyorum mazur görün duygusallığımı. Çok teşekkür ederim.

okunan kişide okuyabilir elbet canım..araştırırsan bu duanın gücünün ne kadar büyük ne kadar kıymetli olduğunu göreceksin..
senden tek istediğim şey duayı senin başlayıp niyetlenmen,ondan sonrasını bizler devam ederiz inşallah..

[TABLE="class: tborder vbseo_like_postbit, width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD="class: alt1, bgcolor: #F6FBFE"]
Salat-ı Tefriciye okuyacak kişi önce 25 kere ''Estagfirullah el-Azim ve etübü ileyh'' diye tövbe istigfar eder.

Sonra '' Euzu-Besmele'' ile ''İnnallâhe ve melâiketehü yüsallûne alennebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslimâ'' âyetini okur.

Sonra kalbi ve dili ile istenilen şey için niyet eder ve Salat-ı Tecrifiye'yi okumaya başlar. Eger kendisi bilmiyor ve okumaya gücü yetmiyorsa başka birine vekaleten de okutabilir.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
Bu salavat-ı şerifeyi 4444 defa okuduktan sonra muhtaclara az da olsa bir sadaka vermelidir. Cenab-ı Hakk, kendisine dua ve niyazda bulunan kimseleri asla karsılıksız bırakmaz.
Bu kadar emek cekip bu duayı okuyan kimseyi de mahrum etmeyecek, istedigini verecektir insallah..
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
İmamı Kurtubi (rhm) demistir ki: '' Çok onemli bir işin veya hayırlı bir istegin gerceklesmesinde yada büyük bir belanın kalkmasında Salat-ı Tefriciye'nin 4444 kere okunmasının etkisi büyüktür.
Allah'u Teala, o kulunun niyet ve duasını kabul eder, hayırlı muradını ihsan eder.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
Niyet Ederek Okumak

Salat-ı Tefriciye okumadan once niyet edilmelidir. Mesela :

''Ey Allah'ım.! Okuyacağım salavat-ı şerife hürmetine şu hayırlı dilegimi ver.''

'' Ey Allah'ım.' Şu hastalıktan beni kurtar.''

gibi.. daha pek cok konu için niyet edilip okunabilir.

Niyetten sonra 100 kere istigfar etmeli ve sonrada '' Euzu-Besmele'' çekerek Ahzâb Suresinin 56. âyeti bir defa okunmalıdır. Daha sonrada Salat-ı Tefriciye okunmaya baslanmalıdır.
Okumada gece veya gunduz farkı yoktur. Onemli olan 4444 sayısını tamamlamaktır. Ancak sayının eksik yada fazla olmamasi icin dikkat etmeniz gerekir. Aksi halde istenilen sey yerine gelmez.

Çünkü bu rakamlar bir cesit şifre veya şifre çözücüdür.

İbn-i Hacer el - Askalânî ; 4444 adeti , etkide iksiri azamdır ' demiştir..
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yukarıda sana olabilecek yapılması gerekenleri alıntıladım canımm,yarında Cuma ve sela ile cuma arası başlatırsan çok daha makbul olur inşlh..
sen niyetlendikten sonra 4444 e tamamlarız Allahın izniyle...

Şİmdi yapacağım.. Bende ne kadar verirseniz okuyabilirim. az yada çok hiç farketmez sayısı önemli değil okuyabilirim.
Çok teşekkür ederim katılan herkese Allah bin kat daha fazla sağlık sıhhat mutluluk ve huzur versin.. Sağolun..

tamam canım Allah kabul etsin...sayı çok önemli alan arkadaşlarımda lütfen ne eksik ne fazla okumasın..her defasında besmele çekilecek bunuda unutmıyalım,abdestli halde okunacak...
sende istersen 500 al canım..bende 500 alıyorum..[FONT=Verdana, BitStream vera Sans, Tahoma, Helvetica, sans-serif].diğer 1 arkadaşımızda 500 aldı,bir diğer arkadaşta 100 aldı...katılanları tek tek ekleriz yarında bu akşamda..
[/FONT]katılacak diğer arkadaşlarda sayı belirtsinler
esencim sen başladığında haber verirsin buradan,çünkü nietlendikten sora tamamlanmalı sayı...sana alıntılayarak paylaştıklarımı yaptıktan sonra başlayabiliriz hepimiz..
ben yemeğe kalkıyorum gelmeye çalışırım emi..
çok öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…