tamam canım Allah kabul etsin...sayı çok önemli alan arkadaşlarımda lütfen ne eksik ne fazla okumasın..her defasında besmele çekilecek bunuda unutmıyalım,abdestli halde okunacak...
sende istersen 500 al canım..bende 500 alıyorum..[FONT=Verdana, BitStream vera Sans, Tahoma, Helvetica, sans-serif].diğer 1 arkadaşımızda 500 aldı,bir diğer arkadaşta 100 aldı...katılanları tek tek ekleriz yarında bu akşamda..
[/FONT]katılacak diğer arkadaşlarda sayı belirtsinler
esencim sen başladığında haber verirsin buradan,çünkü nietlendikten sora tamamlanmalı sayı...sana alıntılayarak paylaştıklarımı yaptıktan sonra başlayabiliriz hepimiz..
ben yemeğe kalkıyorum gelmeye çalışırım emi..
çok öpüyorum..
tamam canım Allah kabul etsin...sayı çok önemli alan arkadaşlarımda lütfen ne eksik ne fazla okumasın..her defasında besmele çekilecek bunuda unutmıyalım,abdestli halde okunacak...
sende istersen 500 al canım..bende 500 alıyorum..[FONT=Verdana, BitStream vera Sans, Tahoma, Helvetica, sans-serif].diğer 1 arkadaşımızda 500 aldı,bir diğer arkadaşta 100 aldı...katılanları tek tek ekleriz yarında bu akşamda..
[/FONT]katılacak diğer arkadaşlarda sayı belirtsinler
esencim sen başladığında haber verirsin buradan,çünkü nietlendikten sora tamamlanmalı sayı...sana alıntılayarak paylaştıklarımı yaptıktan sonra başlayabiliriz hepimiz..
ben yemeğe kalkıyorum gelmeye çalışırım emi..
çok öpüyorum..
Ben konunuzu dün gece okudum,yazacak gücüm olmadı inanılmaz etkilendim çünkü.
Neye olduğunu bilmediğim öfke,kızgınlık,kırgınlık hepsi birleşti.
Zaten ağlak bir tipim,kendimi zor topladım dün gece.
Kendi sıkıntımı,derdimi küçümsedim.Çocuk sahibi olamamanın yarattığı bütün o sıkıntıya,
o sıkıntıya paye verdiğim için kendime kızdım.
Hayatta çok daha önemli dertler varken,nelere takılıyoruz dimi...
Çok yürekten diledim sağlığınıza kavuşmanızı.
Hiç tanımadığım bir kadının ailesini,hayatını,günlük yaşantısını canlandırdım gözümde.
Ve size hayran kaldım.Böyle büyük bir yükü sırtlanmışken gelip insanlara hayatın ne olduğunu,
yüzlerinde ki sivilcelere,kayınvalidelerinden duydukları incilere,eşlerinden göremedikleri inceliklere
takılmanın ne denli boş olduğunu anlatıyorsunuz.
Çok teşekkür ederim kendi adıma,hayatımızdan geçtiğiniz için,
yüzümüze gerçeği tokat gibi çarptığınız için.
Keşke yapabileceğimiz bir şeyler olsa.
Regl dönemi olmasa duaya seve seve katılırdım,ama bittiğin de dua hala devam ediyorsa,
ki hiç sanmıyorum burada ki arkadaşlarım adeta kapışacaklardır çünkü,
ama olur da ucundan kıyısından yetişebilirsem bende katılırım.
Ve siz lütfen bu gücünüzü,metanetinizi hep koruyun.
Ben mucizelere çok inanırım,vazgeçtiğimiz,pes ettiğimiz,dibe vurduğumuz anda gelir kaldırır bizi bir güç.
Öyle bir kapı açılır ki önümüz de,bitti dediğimiz yerden devam ederiz.
Lütfen vazgeçmeyin.Yapılabilecek birşeyler mutlaka vardır.
Rabbimin sizin derdinize çare olabilecek bir vesilesi mutlaka bulunur.
o vesileyi aramaktan vazgeçmeyin nolur.
Allah'ım sizi sağlığnıza kavuştursun bir an önce.
Rapella benim bildiğim adetkende okunabiliyor. Bence gerçekten içinden geliyorsa al. Bu arada bende regliyim ne yazık ki. Aslında bende bu kardeşimiz için okumayı çok ama çok istiyorum. Bi sakıncası yok diye biliyorum fakat çoğunluk ne der bilemiyorum.
Heyyyy Rapella ile bende almak istiyoruz fakat regliyiz.Bi cevap verin lütfen.
Bu süreci nasıl geçireceğin,açıklaman gerekli mi?bu konuda psikoljik yardım alabilirsin.Allahtan ümit kesilmez size mucizevi şifa diliyorum kalbimden.çocuklarınızın bundan sonraki hayatı ilede psikoljik yardım alın.malum erkekler bazen bizim kadar ayrıntılı düşünemiyor.Anne yüreği başka bi şey.canım söyleyecek söz bulamıyorum.
Heyyyy Rapella ile bende almak istiyoruz fakat regliyiz.Bi cevap verin lütfen.[/Q
dua olduğu için okunur diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?