Dertli misinz? Gelin bir daha bakın....

Ben konunuzu dün gece okudum,yazacak gücüm olmadı inanılmaz etkilendim çünkü.
Neye olduğunu bilmediğim öfke,kızgınlık,kırgınlık hepsi birleşti.
Zaten ağlak bir tipim,kendimi zor topladım dün gece.
Kendi sıkıntımı,derdimi küçümsedim.Çocuk sahibi olamamanın yarattığı bütün o sıkıntıya,
o sıkıntıya paye verdiğim için kendime kızdım.
Hayatta çok daha önemli dertler varken,nelere takılıyoruz dimi...
Çok yürekten diledim sağlığınıza kavuşmanızı.
Hiç tanımadığım bir kadının ailesini,hayatını,günlük yaşantısını canlandırdım gözümde.
Ve size hayran kaldım.Böyle büyük bir yükü sırtlanmışken gelip insanlara hayatın ne olduğunu,
yüzlerinde ki sivilcelere,kayınvalidelerinden duydukları incilere,eşlerinden göremedikleri inceliklere
takılmanın ne denli boş olduğunu anlatıyorsunuz.
Çok teşekkür ederim kendi adıma,hayatımızdan geçtiğiniz için,
yüzümüze gerçeği tokat gibi çarptığınız için.
Keşke yapabileceğimiz bir şeyler olsa.
Regl dönemi olmasa duaya seve seve katılırdım,ama bittiğin de dua hala devam ediyorsa,
ki hiç sanmıyorum burada ki arkadaşlarım adeta kapışacaklardır çünkü,
ama olur da ucundan kıyısından yetişebilirsem bende katılırım.
Ve siz lütfen bu gücünüzü,metanetinizi hep koruyun.
Ben mucizelere çok inanırım,vazgeçtiğimiz,pes ettiğimiz,dibe vurduğumuz anda gelir kaldırır bizi bir güç.
Öyle bir kapı açılır ki önümüz de,bitti dediğimiz yerden devam ederiz.
Lütfen vazgeçmeyin.Yapılabilecek birşeyler mutlaka vardır.
Rabbimin sizin derdinize çare olabilecek bir vesilesi mutlaka bulunur.
o vesileyi aramaktan vazgeçmeyin nolur.
Allah'ım sizi sağlığnıza kavuştursun bir an önce.

canım bende 500 alıyorum benide eklermisin yarın cuma sela sından sonra baslanacak değil mi

Tekrar hepinize teşekkür ederim.. Yazılan herşeyi yaptım. hiçbir sayıda kaçırmadım. başla dediğiniz zaman sayılara dikkat ederek başlayacağım. çok teşekkür ederim.

Sağolun düşünmeniz bile çok güzel bir incelik.. Çok teşekkürler.

çok cok üzgünüm lütfen hayata dahada sıkı tutunun güçlü biri olduğunuz zaten belli.Bizim bi komşumuz vardı barış abi çok genç yaşta beyin tümörü saptandı ve çok az ömrünün kaldığı söylendi,beyne yakın yerde olduğu içinde alınamadı;ama bahçede açan küçücük bir çiçekle bile mutlu olan bi insandı ve beynindeki tümörle 8 yıldır yaşıyor lütfen inanın hep umutlu mutlu olmaya calışın böyle yapan insanlar gercekten hastalıkları yeniyor yüce rabbim evlatlarınızı annesiz bırakmasın dualarımız her gün sizinle

Bende almayı çok isterdim şuanda bende regl dönemindeyim ama benimki çok kısa sürer 3-4 gün içinde hala kalan olursa bende seve seve okurum.

Rapella benim bildiğim adetkende okunabiliyor. Bence gerçekten içinden geliyorsa al. Bu arada bende regliyim ne yazık ki. Aslında bende bu kardeşimiz için okumayı çok ama çok istiyorum. Bi sakıncası yok diye biliyorum fakat çoğunluk ne der bilemiyorum.

bende 100 tane alıyorum arkadaşım Rabbim hayırlı şifalarını versin inşallah yalnız ben şeyi anlamadım biz başlarken nasıl niyet edecez sadece besmele çekipmi başlıycaz..

.

Ben 300 tane almak istiyorum arkadaşlar...

Konu sahibi ablacım, Rabbim sana evlatlarınla hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah.
İnan söyleyecek söz bulamıyorum sözlerinin üzerine. Hayran kaldım!
Üzüntü, şaşkınlık, hayranlık, umut... tüm duygularım öylesine karıştı ki yazının sonunu getirene kadar.

Bu hastalık belki de senin hayatının imtihanınıdır, hiçbirimiz bilemeyiz, değil mi?
Bu yüzden bu zamana kadar devam ettirdiğin çabalarının sonunu getirme ne olur,
elimizden ne geliyorsa yapalım hep beraber...

Son düzenleme:

Eğer okunabiliyorsa bende almak isterim arkadaşlar cevaplandıran olursa sevinirim.

Bu süreci nasıl geçireceğin,açıklaman gerekli mi?bu konuda psikoljik yardım alabilirsin.Allahtan ümit kesilmez size mucizevi şifa diliyorum kalbimden.çocuklarınızın bundan sonraki hayatı ilede psikoljik yardım alın.malum erkekler bazen bizim kadar ayrıntılı düşünemiyor.Anne yüreği başka bi şey.canım söyleyecek söz bulamıyorum.

Bende almak istiyorum ne kadar verirseniz okurum. ama nasıl yapılacğını anlatırsanız sevinirim ilk defa duyuyorum çünkü.

Ablacım sanada çok geçmiş olsun Allahım inşallah dualarımız kabul eder ve seni çocuklarına eşine bağışlar.. Allahtan ümit kesilmez sen böyle güçlü oldukcada inşallah atlatıcaksın.
Kendine çok dikkat et..

esen cim bende almak istiyorum ve sana özelden mesaj atıcam alınca yolarsın yanlız ben netten baktım bilmiyordum malesef duayı 50 tane ala bilirim ozyüzden birde okurken ne diye okuyoruz cahiliğime verin duanın başında veya sonund akişinin adınımı söylüyoruz.

Tamam bende o zaman 300 istiyorum arkadaşlar. Fakat pazar günü okuyabilirim. Cumartesi KPSS, akşamında da düğün var. Fakat pazar günü bitirebilirim.

Kac kisi okuyacak simdi kac ediyor toplamda.
Bende alirim canim, insallah Allah Peygamber efendimiz s.a.v. yüzü suyu hürmetine sana Sifa
verir, Evlatlarina bagislar. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…