Bana harika bir fikir sundunuz çok teşekkür ediyorum.Kitap yazmak ve heran onlara varlığımı hissettirmek.Tabi büyük çaplı değil düşündüğüm koca bir defter ve bebeklerime bırakacağım nasihatlar,tavsiyeler,teselliler.. Heyecanlandırdınız beni gerçekten yarın ilk işim gidip koca bi defter almak olacak.
Ve sadece bu aylarımda değil her günümde ibadetimizde titizlik gösterdik ama yalan söylemeye gerek yok çok dahada arttırdım. Çok teşekkür ediyorum herkese özel mesajlarda tavsiye edilen herşeylede ilgileneceğim.
alternatif tıbbı da denedim diyorsunuz ama sormadan edemedim,kantaron otunu kullandınız mı hiç?bunun sayesinde kanseri durduran çok duydum ve gördüm bizzat yakın çevremde.bir de eşiniz haberdar mı bu durumunuzdan?
allah acil şifalar versin inşallah ne diyebilirim ki söyleyecek söz bulamadım..allah sizi yavrularınıza bağışlasın..
Mevlam şifa versin inşallah.
Naçizane bir tavsiyem olacak. Bence aileniz, en sevdikleriniz bu durumu bilsin.
Çünkü 'belki daha çok sarılırsıız birbirinize'
Arkadaşlar güzel dualarınız için canı gönülden teşekkür ediyorum.Ve özel mesaj gönderen arakkaşımada bahsettiği konuyu şimdiden araştırmaya başşladığımı bildirmek istiyorum. Her zaman mucizelere inan bir insanım ve ne gelirse O'ndan gelir asla isyan etmiyorum sadece gerimde kalanlar için üzülüyorum... Bende sizin için canı gönülden dua edeceğim Allah sizi sevdiklerinize bağışlasın. Yavrularımın kokularını ciğerlerime çekerek öyle güzel öpüyorum ki anlatamıyorum anneler daha iyi bilir.
Evet denedim şahsen ümiit kesip bırakmadımda..Eşim son öğrendiğimden haberdar değil İstanbul’a ailem götürmüştü o çocuklarla kaldı ama hastalığımdan ve aşamalarından tabikide haberdardı hep.
Anne-babama söyleyip söylememekte çok kararsızım bi yanım söyleki o gün çok daha üzülmesinler diyor bir yanım bırak benimle olmanın tadını yaşasınlar diyor. Ama şahsen eşime anlatma fikrindeyim.Ama nasıl yapacağım bilmiyorum.
Arkadaşım sana bir msj attım geldi mi bilmiyorum.. Ve ayrıca neredeyse alternatif tıbba modern tıptan daha çok güvenir oldum çoğu doktor yüzünden... Burada bir arkadaş alternatif tıpla kanseri yenen tanıdığından bahsetmiş bu konuyla da bir ilgilen istersen... Bilemezsin ki neyin ne zaman çare olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?