Dertli misinz? Gelin bir daha bakın....

Allah yardımcın olsun, O ol dedimi olur,ne olur moralini hep yüksek tut... Umarım bu mübarek gün Allahım dualarımızı kabul eder, seni yavrularına bağışlar.

Ben annemi 4 ay önce beyin kanamasından kaybettim, 24 yasındayım hala atlatamadım insallah, insallah o minik yavrular bu acıyı yasamazlar, dünya' nın en büyük acısı canını kaybetmek, anne evladını, evlat annesini!
Ben sizin genclik döneminizim, her anım aglamak, karamsarlıkla geciyor, bana ve eminim ki buradaki bir cok kisiye ısık oldunuz, umut oldunuz. O kadar haklısınız ki, hayat hepimiz icin cok kısa, ama asla umudunuzu kaybetmeyin, Rabbim sifanızı vericektir insallah, suan en büyük duam ve istegim Rabbimin sizi sevdiklerinize bagıslamasıdır.. Dualarım sizinle..

Arkadaşım sana bir msj attım geldi mi bilmiyorum.. Ve ayrıca neredeyse alternatif tıbba modern tıptan daha çok güvenir oldum çoğu doktor yüzünden... Burada bir arkadaş alternatif tıpla kanseri yenen tanıdığından bahsetmiş bu konuyla da bir ilgilen istersen... Bilemezsin ki neyin ne zaman çare olduğunu

Ne diyeceğimi bilemiyorum...ALLAH bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine sizi çocuklarınıza,eşinize,ailenize tüm sevdiklerinize ve sevildiklerinize bağışlasın ..

Evet denedim şahsen ümiit kesip bırakmadımda..Eşim son öğrendiğimden haberdar değil İstanbul’a ailem götürmüştü o çocuklarla kaldı ama hastalığımdan ve aşamalarından tabikide haberdardı hep.

Mevlam şifa versin inşallah.
Naçizane bir tavsiyem olacak. Bence aileniz, en sevdikleriniz bu durumu bilsin.
Çünkü 'belki daha çok sarılırsıız birbirinize'

Anne-babama söyleyip söylememekte çok kararsızım bi yanım söyleki o gün çok daha üzülmesinler diyor bir yanım bırak benimle olmanın tadını yaşasınlar diyor. Ama şahsen eşime anlatma fikrindeyim.Ama nasıl yapacağım bilmiyorum.

çok üzüldüm size.. herşeyden önce sağlık derlermiş ya doğru, bende şuan bunu yaşıyorum..
ama ne zaman ölüceğinizi allah'tan başka kimse bilemez..
bu durum çok zor gerçekten söylenecek bişey yok..
ama umudunuzu yitirmeyin.. Allah sizi ailenize bağışlasın..
dualarım sizinle..

Pardon görmüşsün ben görmemişim

ağlayarak okudum. yazdıklarınızı anneeolmak, kolay değil arkada bırakmak,böyle anlarda bile yavrularımıızı. düşünüyoruz annelik bambaşka
bu hayırlı gecede yüce rabbim seni yavrularına bağışlasın.

Size hak veriyorum, çok iyi anlıyorum.
Madem kararsızsınız, Allahım bu gecenin yüzü suyu hürmetine kalbinize doğru ve hayırlı olanı ilham etsin.(Amin)

Evet her özel mesajı okudum ve alternatif tıbba bende çok inanıyor ve güveniyorum.Tavsiye edilen herşeye internetten şuanda bile araştırıyorum. Dualarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum beni çok duygulandırdınız sağolun.
Bir arkadaşta yayla tatilini tavsiye etti ( kullanıcı adını unuttum özür dilerim ondan ) onuda uygulayacağım karadeniz çok uygun bi yer bunun için sanıyorum.

Allah acil şifalar nasip etsin... sizi eşinize evlatlarınıza bağışlasın.. hastalığı veren Allah şifayıda verir umutsuz olmayın kendinize bi süre biçmeyin lütfen.. o dilerse herşey olur.. sizin ve evlatlarınız için dua ettim inşAllah rabbim kabul eder..

Rabbim ol diyince olmayacak hiç bir şey yok şifa versin inşallah yavrularınıza bağışlasın sizi..

allah şifa versin bu mubarek gecede allahtan hiç bir zaman ümit kesilmez bunu unutmayın .bende bu ara okadar üzülüyorum okadar kafama takıyorum ki dünden beri başım dönüyor bir tuhafım yazınızı okudum gerçekten hiç birşeyi takmıcan bu dünyada allahım yavrularınıza uzun ömür versin.

şu anda okadar mutsuz umutsuz ve üzgün bir durumdaydımki yazınızı okuduktan sonra dahada üzüldüm RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN, ÇOCUKLARINIZI EŞİNİZİ KORUSUN...

Aglattınız beni ((((((((((((

Şu mübarek gecede Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah ((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…