Dertli misinz? Gelin bir daha bakın....

Bu mübarek gecede dilegim Allah sizi evlatlariniza ve eşinize bağişlasin inşallah.
Canım yayla gibi bir yere gitme imkaniniz varmi, sadece hormonsuz sebzeler tüketsen.
Temiz hava, organik sebze ve meyveler, huzur, mutluluk, sizin bunlara
çok ihtiyacınız var.
Rabbim çok büyük, gün doğmadan neler doğar.
Siz cok güclü bir kadinsiniz, takdir ettim sizi gerçekten.

Allah yardimciniz olsun.

Allahtan ümit kesilmez.Rabbim sizi yavrularınıza bağışlasın inşallah.
Bende 2 çocuk annesiyim,hislerinizi çok iyi anlıyorum,lütfen çocuklarınıza belli etmeyin,onlarla dolu dolu yaşayın.

Sizin için dua edeceğim,Allah yardımcınız olsun.

Bu mübarek gecede Rabbim bu güzel kalpli anneyi yavrularına ve eşine bağışlasın inşallah.
Umutsuzluk kafirlere yaraşır demiş peygamber efendimiz.
Allah'tan ümidinizi hiç kesmeyin.
Kıyamam ben o kuzulara. Dualarım sizinle.

Son düzenleme:
merhaba oncelıkle.sızın yazdıklarınızı okumadan once kandıl dolayısı ıle dua ettım allahım sunu bunu vs vs ver dedım.yazdıklarınızı okuyunca tum samımıyetımle soyluyorum dıledıgım herseyden vazgectım tek sey ıstedım.allahsıze saglık versın ınsallah.benımde bır kızım var 2.5 yasında kendımı yerınıze koymaya calıstım muhakkakı koyamamısımdır.ne desem acınız hafıflerkı.bılemıyorum yapabılecegım tek seyı yaptım.dualarım sızınle.

Allhın hazinesinde hayatta umutta merhamette çoktur emin ol
şifa versin dilerim sana
çünkü ondan umut kesilmez
elbette doktorların dedikleri önemli çoğu zaman ama onlarda bilemez geleceği
evlatlarına bağışlasın seni yarabbim
duygulandım çok
bir sana değil şifa bekleyen tüm insanlara mübarek gecede şifa versin Allahım

Arkadaşlar güzel dualarınız için canı gönülden teşekkür ediyorum.Ve özel mesaj gönderen arakkaşımada bahsettiği konuyu şimdiden araştırmaya başşladığımı bildirmek istiyorum. Her zaman mucizelere inan bir insanım ve ne gelirse O'ndan gelir asla isyan etmiyorum sadece gerimde kalanlar için üzülüyorum... Bende sizin için canı gönülden dua edeceğim Allah sizi sevdiklerinize bağışlasın. Yavrularımın kokularını ciğerlerime çekerek öyle güzel öpüyorum ki anlatamıyorum anneler daha iyi bilir.

ne demeli bilemedim. bu sınav dünyasında maalesef bunlarıda duyuyoruz görüyoruz veya yaşıyoruz. sizin bu kadar metanetli oluşunuzu tebrik ediyorum. herkezin altından kalkabileceği bir yük değil... Güzel rabbim inşallah olmayacak birşey değil, bir mucize yaratır ve sizi çocuklarınıza bağışlar..
lütfen bol bol dua edin. gözyaşları ile dua edin.. Allahımın gücünün yetmeyeceği bir şey yoktur. şifanın Allahtan olduğuna inanıyorum..
bu yazıyı yazarken düşüne düşüne yazıyorum.. boşluklar boşlukar.. ne de çoklar.. lütfen tekrarlıyorum bol dua edin.. inanç durumunuzu bilmiyorum.. belki de inanmıyorsunuz. eğer böyle bir durum varsa inanın ve tüm inancınızla dua edin.. ben ne mucizelere şahit oldum.. neler gördüm.. inşallah olumlu olarak görebileceğim mucizelerden biri olursunuz..
sizin ve yavrularınız için bu gece dualrımda kocaman bir yer açacağım. tanımasam da bu yazıyı elbette ki okumamın bir sebebi vardır...
Allahım her zaman yardımcınız olsun..

canım haklısın çok zor bir durum.Allah sabır ve şifa versin.... ömrü yalnız Allah bilir. bolca sadaka ver ömrü uzatır derler...ayrıca bellimi olur kurtulursun..şifa veren Allah değil mi..hiçbirimizin garantisi yok ayrıca..Allah hepimize uzun ve hayırlı ömürler versin

merhaba okurken bi anda aglamaya başlamısım, farkında bile değilim..

aslında asıl aglama sebebim 10 dk önce kendimi sıktıgım hatta aylardır sıktıgım konu.. hayat gercekten cok cok güzel belki bu satırları okuduktan cok kısa bir süre sonra birimiz hayata veda edeceğiz, belki cok yakınlarımızı kaybedecegiz hiçbişeyin garantisi varmı ki ? yasadıklarınız cok zor ama sakın sakın üzülmeyin onlar Rabbime emanet 2 minik o hiç onları düşünmezmi sakın merak etmeyin onları.. her anı dolu dolu geçirin sizinle geçirdikleri her an çok önemli onlar için :)
yasadıgınız uzuun ama süreli bir yolculuk gibi olacak sonra sonra mı sonsuz mutluluk beraberlik sizinle olacak..
bana tokat gibi indi yazdıklarınız.. belki bir insanın hayatını deiştirdiniz.. çok çok teşekkür ederim.. dualarım sizinle

Öncelikle cok gecmis olsun, Rabbim yardimciniz olsun, ömrünüzü uzatsin.

Bu konuda sizden optimist olmanizi rica edecegim cünkü
kanser olan bir tanidigim (Kayserililer'in 'Nevin Abla'sı Nevin Akyurt'), doktorlarinin 1 yil ömrü kaldi demelerine ragmen
10 yil yasadi.
Kimin ne zaman ölecegini ancak Allah bilir, lütfen ama lütfen
pes etmeyin, umut etmekten vazgecmeyin.
InsaAllah dualarimiz sizinle olacak.

Öleceğinizi bilseydiniz ve 1 yıldan daha bi kısa zamanınızın kaldığını bilseydiniz ne yapardınız ?

Ilk isim abdest alip namaz kilmak olurdu.
Sonrasinda bu dünyada en cok yapmak istedigim seyleri yapardim ve mutlaka
cocuklarima birakmak icin birer kitap yazardim.
Öyle bir kitap olurdu ki kizima ve ogluma ben yokken rehberlik yapardi.
Ne zaman beni özleseler onu acip okurlar, beni yanlarinda hissederlerdi.

Bir de ibadetlerimde titiz davranmaya calisirdim, kalbini kirdiklarim varsa onlardan
hellalik isterdim.

Son düzenleme:
canim rabbim sifa nasip etsin su mubarek gecede size ne denirki rabbim yardimciniz olsun allahdan umut kesilmez size bu gece sifa nasip etsin rabbim[amin] o ol dedikten sonra hersey olur dualarimiz sizin ve cocuklariniz icin

Allah şifa versin. hastalar risalesini okurdum heralde..
Allah sizi çocuklarınıza bağışlasın

Bana harika bir fikir sundunuz çok teşekkür ediyorum.Kitap yazmak ve heran onlara varlığımı hissettirmek.Tabi büyük çaplı değil düşündüğüm koca bir defter ve bebeklerime bırakacağım nasihatlar,tavsiyeler,teselliler.. Heyecanlandırdınız beni gerçekten yarın ilk işim gidip koca bi defter almak olacak.
Ve sadece bu aylarımda değil her günümde ibadetimizde titizlik gösterdik ama yalan söylemeye gerek yok çok dahada arttırdım. Çok teşekkür ediyorum herkese özel mesajlarda tavsiye edilen herşeylede ilgileneceğim.

alternatif tıbbı da denedim diyorsunuz ama sormadan edemedim,kantaron otunu kullandınız mı hiç?bunun sayesinde kanseri durduran çok duydum ve gördüm bizzat yakın çevremde.bir de eşiniz haberdar mı bu durumunuzdan?
allah acil şifalar versin inşallah ne diyebilirim ki söyleyecek söz bulamadım..allah sizi yavrularınıza bağışlasın..

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.. Bende söyleyecek söz bulamıyorum zaten. Dualarınıza minnetarkalırım

canım ağlattın beni allah seni yavrularına bağışlasın
allahım şifalar versin
senin acını sevdiklerine sevdiklerinin acısınıda sana yaşatmasın içim koptu ya nasıl ağlıyorum bu akşam ve bütün akşamlar aklımdan çıkmazsın allah sana yavrularına uzun ömürler versin

Rica ederim, ufacik bir faydam dokunduysa ne mutlu bana.
Ihtiyaciniz oldugunda ya da olmadiginda heran bana mesaj atabilirsiniz, büyük mutluluk duyarim.

Yüce Allahtan ümit kesilmez. İnşallah biran önce iyileşirsiniz. Bu gece tüm dualarımda siz de olacaksınız. Allah yavrularınıza bağışlar inşallah.

Mevlam şifa versin inşallah.
Naçizane bir tavsiyem olacak. Bence aileniz, en sevdikleriniz bu durumu bilsin.
Çünkü 'belki daha çok sarılırsıız birbirinize'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…