Dert denir mi bilemem 😂😂

Eminim evet, net eminim hem de zaten banane hanımefendi benim üstteki cevaplarımı okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Baya baya elti geliyor diye kudurmuşsun burdanda kıskançlığınındestekleyecek mesajlar bekliyorsun ya bırak kim kimle evleniyorsa evlensin alan razı satan razı sen burda derdine düşmüşsün tabi duydun 200 binlik bageti boşver bacım seni ne ilgilendirir !!!!

Eminim evet, net eminim hem de zaten banane hanımefendi benim üstteki cevaplarımı okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Siz sadece Instagramdan mı baktınız? Nasıl emin oldunuz evli olduğuna? Yani evli olsa yasak aşk olur. Onu da aleni şekilde annesine anlatamaz bence.

İkiyüzbinlik baget mi? Ben o kısmı kaçırmışım. Merak ettim bagetin de resmî var mı?

İkiyüzbinlik baget mi? Ben o kısmı kaçırmışım. Merak ettim bagetin de resmî var mı?
Yazının devamını okumaya üşendim bu ablamıza elti geliyor bundan daha güzel daha bakımlı işte bu elçiye 200 binlik baget falan almaya kalkıyorlar bu aplamızda kıskanmış kızı stolklamış muhtemelen daha önce evlilik yaptı eski fotoları duruyo o kadar kıskanç ki bu aplamız kadını hala evli sanıyor işte devamını okuyamadım klasik mahalle karısı derdi

Bende olmadığını nerden bildin :) çok yanlış anlamışsın

Jahajsjsjs beni gördün mü ki bu kadar keskin yorum yaptın:):):):)

Bu kadar arastirdiginiza göre baya baya hemde baya umrunuzda . O yüzden naparsaniz yapın kayinvalideniz bu umursamıyorum havalarinizi yemeyecek .

Yaa bende aynısını söyledim. Boşanmıştır yani ne var bunda. Boşanmış olduğunu kimseye söylemek zorunda değil tabi ki. Evli olduğundan eminim yazmış ama bence yanılıyor.

Yaa bende aynısını söyledim. Boşanmıştır yani ne var bunda. Boşanmış olduğunu kimseye söylemek zorunda değil tabi ki. Evli olduğundan eminim yazmış ama bence yanılıyor.
Canım boşanmış olması beni hiç ilgilendirmez, buna yorum yapmak estetiğine yüzüğüne varlığına yorum yapmak benim haddim değil ben bunun bilincindeyim, benim kv problem bir kadın onunla alakalı olarak tutumunu hoş bulmadığımı belirttim kızla alakalı hiç bi sorun problem yok zaten BA NA NE

Ay ben seni görüpte napayım mahalle başında senin gibisi çok hayatta tek başarısı koca bulan biraz daha azimliysen zenginini bulan hayatının geri kalanın kaynana kayınpeder elti görümce problemleri ile geçiren mahalle karılarından çok var seni napayımmmm ayooolllll hoşşştt

Mış miş yani bir kesinliği yok bence kimse böyle bir aptallık yapmaz
Kadın programlarında evli kadınların erkeklerle göstere göstere fink attığını gördükçe cahil cesurlarin ,ahlak yoksunlarinin düşündüğümüzden daha çok olduklarını anlıyorum,üzülüyorum ve olmaz artık diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…