Dert denir mi bilemem 😂😂

Nasıl yani anlayamadım kayın evli kadınla mı görüşüyor bunlar nasıl bir aile kardeşim
Evet öyleymiş bu arada kayınvalidem öyle bir kadın değildir hani normal karşılayacak ama bence bilmiyor dediğim gibi şuan hepimiz salak yerine konuluyoruz..

Ay tam bir meraklı melahatsın….
Zor olmuyor mu böyle? Başkalarının hayatını kurcalarken kendi hayatına yoğunlaşamamak.
Hanımefendi, kayınvalidemde kaynımda bir kararımız hayatımızda bir gelişme olduğunda ilk paylaştığımız insanlar, sizce de biraz abartmadınız mı, kendi hayatıma gayet yoğunlaştım huzurum yerinde mutluyum ben aptal yerine konulmaktan, herkesin herşeyini eleştirip kendi aynı naneyi yiyince üstünü kapatmaya çalışmalarından bahsediyorum..

Evlenirken yedı ceddı araştıran Türk toplumu evlı kadına yürümüş ve kaynana alkıslarla beklıyor şaka gibi
Kayınvalidem kendi eşi vefat ettiğinde kendi dediğine göre hayata küstüğü için eşini kaybedip sohbet eden gülen bir kadını acımasızca eleştiren acısını yarıştıran herkesi her konuda kınayan bir kadın, ben de şaşırıyorum eğer biliyorsa daha çok şaşırıyorum hdjdıdıd

Henüz boşanmamış bi kadınla evlilik hayali kurmak neyin nesi anlamadım. Ama boşandıktan sonra da sizi ilgilendirmez. Kaynınız sorun etmemiş siz yorum yapacak bi konumda değilsiniz. Ayrıca boşanmış olması sizi ondan üstün yapmaz. Kıyas yapacaklarsa da rahatsız olduğunuzu belirtin devam ederlerse aynı ortamda bulunmayın. Hemen git kv ye söyle dememizi falan mı bekliyosunuz. Daha kadın gelmeden eltilik yapmaya başlamışsınız. Size ne estetiğinden bilmem ne.

Aslinda sizlik bir durum yok.
Kayinvaliden tipik KV. Çok çak çak yaparsa ağzınin payını verirsin.
Bırakın övsünler yeni mustakbel gelini.
Kaynin 41 yaşında nihayetinde kendine göre birini bulmuş. Kvden övmesinde ne yapsin? Oğlunun turşusunu kuracak değil

Ay gerçekten garipsiniz, hanımefendi kızın boşanmış olması zaten benim umrumda değil kayınvalidemin umrunda hdjdjsjd benim zaten sormak istediğim bu insanlar sussam kıskanıyor konuşsam kıskanıyor diyecek insanlar ama hiç öyle bi derdim yok aksine ben iyi anlaşacağımızı düşünüyorum benim tilt olduğum şey önce eşimi sonra da beni aptal yerine koymaları neyi gizliyorsunuz gizliyorsunuz ki gocunuyorsunuz anlatabiliyor muyum güya aileyiz ya herşeyimizden haberleri olmak zorunda ya hani

Tabi ki çok haklısınız, ben kaynımı severim mutlu olsun isterim yalan yok, ama hani asıl anlatmak istediğim şey asıl onlar için problem olacak şeyi bizden saklayıp neyi amaçladıkları, banane evliyse boşanmamışsa, benim hoşlanmadığım onca insanı acımasızca eleştirip şimdi kendilerine sıra gelince üstünü örtmeleri

Bayanlar kayınvalidem herkesi eleştiren herkesi yeren kendini ve büyük oğlunu yani kaynımı herşeyden üstün gören benim eşiminde genelde üstüne basan nişanlılık dönemimde babamı kaybettiğimde eşim bana destek oldu diye çok kendini kaybetme biz de aynısını yaşadık diyen bir kadın böyle peşin hüküm vermeyin inanın zerre umrumda değil sadece altı boş böbürlenmesi beni gıcık ediyor bu kadar

O konuda haklısınız. Sizin her şeyinizden haberdar olmaya çalışıyolarsa söyleyebilirlerdi. Neticede akrabalara falan söylemek istemeyebilir ama siz ailesiniz. Ama belki kız bilinmesini istemiyodur kaynınız da o yüzden gizliyodur. Bu arada boşanacaksa neden hala kına fotoları duruyor

Kayınvalidemin bilip bilmediğinden henüz emin değiliz, eşim üzgün tabi ki ama öyle bi ilişkileri yok, karışmaz asla
Koca bir yuh ,benim eşim kardeşinin evli bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrense bir güzel ağzına eder,ne o kadını ne de kardeşini evimizin eşiğinden geçirmez.Birde oturup konuşuyorsunuz kibar kibar pes gerçekten pes.Ahlak bu kadar ayak altına düşmemişti......

Kına fotoları organizasyon sayfasında adını yazınca keşfette direk düştü zaten, evet mevzu o zaten herşeyleri gizli saklı oluyor bu da dahil ama ben de eşimde onları aile görüp danışıyoruz destek alıyoruz soruyoruz yeri geliyor bi zayıflığımızı söylüyoruz salak mıyız öyleyse

Öncelikle abisi 41 eşim 30 yaşında, eşim tabi ki bu durumdan rahatsız ama şöyle söyleyeyim ilk bu durumu öğrendiğinde dedi ki bu olay bizden çıkarsa abim beni mahveder anlatabiliyor muyum ona öyle bir hak tanınmamış hesap sorma vs gibi..

Normal.
KVlerin coğu ayni baskı.
Başkalarina gelince Yargi Makinesi ama kendi oğluşuna (kayirdiği oğlu) gelince sorun yok.
Klasik iki yüzlü, omurgasiz KV.
Bunlar bi evlensinler ozaman gör sen KVnin şekilden şekile girişini

Yani salak demeyelim de siz de bundan sonra ona göre davranın o zaman. Demek ki onlar sizi çok yakın görmüyor.

İşte bundan bahsediyorum daha şimdiden girmeye başladı, yani bana da başlarda hoş şeyler yapmamasına rağmen hep uyardım sus anne büyük konuşma anne ama o kadar herkesi yeriyor ki durumdan bağımsız oh diyesim geldi, yoksa şöyle söyleyeyim ben de eşimde böyle bişeyi hoş bulmayız kendimiz için, ama başkası beni asla ilgilendirmez o kız evliliğinde ne yaşadı neden böyle bir durumda asla bilemem, belki de eşinden şiddet görüyor belki aldatıldı boşanmaya çalışıyor. Asla kınamıyorum ve ona olan tavrımda hiç bir etkisi olmayacak benim sinir olduğum kv.

Yani salak demeyelim de siz de bundan sonra ona göre davranın o zaman. Demek ki onlar sizi çok yakın görmüyor.
İşte insan ailem diyor paylaşmak istiyor bazen ama herhalde uzak olmak en iyisi eşimde zaten artık saldı beni ilgilendirmez diyor garibim

Rahatsız olabilir ama hesap sormaya zaten hakkı yok.
Hiç olmadi mesefa koyulur ama adama kalkip hesap sorulmaz

Eltinin peşine düşmek peki amaç? Bu nasıl hırs arkadaş Allahtan hiç umursamıyorsum evli bekar bilmem kaynın okey demek sizi ilgilendiren bi durum yok

Eltinin peşine düşmek peki amaç? Bu nasıl hırs arkadaş Allahtan hiç umursamıyorsum evli bekar bilmem kaynın okey demek sizi ilgilendiren bi durum yok
Canım eltimin peşine düşmedim, eşim evli olduğunu bir şekilde öğrendi sonra ben isminden instagrama bakınca fotoğrafları gördüm, evli olduğunu ben araştırıp öğrenmedim, instagramı zaten gizli ve bakınca iki soy isimle ben evliyim diye bağırıyordu, araştırmak bu mu veya peşine düşmek zaten beni kızın hiç bi durumu ilgilendirmez, ben kayınvalidemin tavrından bahsettim burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…