- 2 Temmuz 2023
- 8.301
- 22.844
2 adet soyadı var ve resimler 5-6 sene öncesine ait yeni değil, ayrıca güncel fotoğraflarında parmağında yüzük de var ve eşim resmi olarak da evli olduğunu öğrenmiş, bilemiyorum, açıkcası zaten çok önemi yok şu saatten sonra, beni de ilgilendirmez de, kayınvalidem büyük konuşmalarını nası yiyecek ben onu bekliyorum sadece..Kizin evlendiğinin tek kaniti kina fotosu mu? Anlamadim ben o detayi? Belki evlenmedi bile? Belki kinadan sonra ayrildi? Belki kina organizasyon firmasina modellik yapti? Yani dugun, nikah defterine imza atma gibi bir foto olsa evli olduguna emin olurdum da, kina umm bilemedim. Belki kina yakilan kisi bile değildi, arkadasinin kinasiydi? Cok ucu acik.
Ayrica evli veya bosanma asamasinda veya bosanmissa diye sakliyor olamazlar mi? Belki duyulsun istemiyorlar? Belki kayniniz annesinin tepkisinden çekindiği icin mustakbel esine laf gelmesin diye sakliyor?
Ben su durumda saklammasini anormal bulamadim.
Gerek var yok o size kalmadı da şunu anlamadım kızın adını zor söylediler diyorsun yani kızla tanışmadın bulduğun kızın o olduğuna nasıl eminsin + boşanmış insan ya da boşanacak insan neden kına fotosunu sosyal medyada bıraksın konu çok saçmaHanımlar iyi akşamlar, umarım herkes iyidir.
Ben 25 yaşında 3 senelik evli sağlık çalışanıyım, eşim de öğretim üyesi elhamdüllillah kendimizi götürdüğümüz güzel bir hayatımız var şükür herşeye olana olmayana. Benimki dert değil de büyüklerimden akıl almak istiyorum kendimi korumak için.
Benim de eşimin de babası yok. Kayınvalidem var bir kaynım bir de görümcem. Görümcemi severim tatlı biridir. Kayınvalidemde dışarının hep mesafeli olduğu böyle çok büyük konuşan sivri dilli bir kadın ama bana pek yapamıyor baştan o mesafeyi koyduğum için. Şimdi kaynım 41 yaşında görüştüğü biri var. Ama çok sırlı, zar zor kızın adını falan öğrendik de işte, ben de stalk yaptım tabi merakelti geliyor
Müstakbel Eltimin adını instagrama yazınca kızın kına fotoğrafları çıktı karşıma, kız evli yani ondan eminiz eşimle ben hdjsjs
Ama kaynım da kayınvalidem de bir şişiyor bu kıza zorla laf alıyor eşim ağızlarından nişan ne zaman düğün ne zaman, kaynım da normalde çok şatafatlı bir insan iyi bir işi var durumu baya iyi yani ama kızın evli olduğunu biz bilmiyoruz sanıyor, kayınvalidemde şuan bilmiyor sanırım bilse büyük bir tepki verir benim tanıdığım kayınvalidem çünkü daha önce de böyle bir kız olmuştu reddetmişti, ama kaynım bu kızla bayadır beraber ilişkileri ilerlemiş kıza b diyelim, B baya böyle şıkır şıkır baya kendine para harcayan estetiği cartı curtu altına düşkün falan hoş bir kız, bunlar bildiklerimiz, şimdiden yüzüğü seçildi 200 bin tl baget istemiş tektaşı basit buluyormuş kayınvalidem de kaynıma al oğlum al falan diyip sırtını sıvazlıyor eşim şok oldu anne beni çok şaşırtıyorsun falan dedi çünkü genelde kaynım da egolu olduğu için kayınvalidem de onu kayırır düşününki eskiden kaynım için ben ona kız isteyeceğim de vermeyecekler falan diyordu bunları biz muhabbet arasında öğreniyoruz ama kaynım diyor ki nişan falan yok bohça falan yok aile arasında olacak biz de şaşırıyoruz nası yani bu adam herşeyi abartarak yapan biri ben kaynımı severim ama egosu da vardır gösteriş sever, benim asıl sormak istediğim tahminimce bunlar kızın evli olduğunu boşanmamış henüz ama boşandığında da böyle bişey yaşadığını bizden gizleyecekler, ama ben biliyorum hsjfjsjd
Neyse, ben nası bi yol izlemeliyim, şimdiden bu kız için havalanmaya başlamışlar zaten kayınvalidem kaynımı eşimden önce tutuyor eşim de farkında ondan yana bi problemim yok beni yermelerine vs izin vermez de ben bu süreçte nası bi yol izlemeliyim çünkü benimle en ufak bir kıyasta ben gerilicem biliyorum hoş değil ve kayınvalidem boşanmış bir insan konusunda baya katıdır başkalarında eleştirdiği herşey bu kızda estetik gösteriş boşanma durumu vs. Zaten hep büyük konuşmalarını yaşıyor o ayrı.
Boşanması beni ilgilendirmez zaten de herkese büyük konuşup eleştiren kayınvalidemin bu süreçteki tavırları beni endişelendiriyor çünkü ben kendi halimdeyim ama kıyaslanırsam en ufak bir yerme hissedersem sakin kalamam, ama şimdiden yüzüğü konuşuluyor ne bileyim işte çok kalite giyermiş çok lüks severmiş, o yüzüğü kız istemiş kaynım da mecbur istedi falan diyor yani gerek var mı bunlara bilemiyorum ben kendi çizgimi bozmak istemiyorum hiç ama ne bileyim insan ister istemez irrite oluyor, siz kimi salak yerine koyuyorsunuz diyeceğim diyemiyorum işte jdjdkd
Kız evliyse eşini mi aldatıyor bilemiyorum o kısmıyla da ilgilenmiyorum, anlamamışsınız ki saçma bulmuşsunuz, kıza veya kızın durumundan dolayı keyif almıyorum yukarda da yazdım neden bu durumda ve ne yaşadı kimse bilemez, benim herkesi eleştiren yeren laf söyleyen kendini en ahlaklı zanneden kayınvalidemin vereceği tepkiler ve hissedecekleri beni içten içe sevindiriyor :)Kiz evliyse esini mi aldatıyor?
Ama sizinde bu durumdan keyif ala ala araştırma ve anlatmanız düşünceleriniz cok çirkin. Sizene yani sizi ilgilendiren durum nedir ? Evliyse o kadin evli, siz annesi filan değilsiniz kayniniza sitem etseniz desek. Sizin şu içten içe sevinmeniz,kiskanmaniz cok sacma ve gereksiz.
Bende hiç anlamadım hala yüzük takıyor diyor bu kadar evlilik hazirliği yapan kadın yüzüğü neden taksım 200binlik yüzük almışlardı haniGerek var yok o size kalmadı da şunu anlamadım kızın adını zor söylediler diyorsun yani kızla tanışmadın bulduğun kızın o olduğuna nasıl eminsin + boşanmış insan ya da boşanacak insan neden kına fotosunu sosyal medyada bıraksın konu çok saçma
Kaynımın adı o olan tek takip ettiği kişi o ve eşimde abisinin telefonun ekranında beraber resimlerini görmüş bu sebeple, kına fotosu da organizasyon sayfasında kalmış kızın kişisel hesabında değil adını yazınca direk çıktı zaten ben araştırmadım yani tek tekGerek var yok o size kalmadı da şunu anlamadım kızın adını zor söylediler diyorsun yani kızla tanışmadın bulduğun kızın o olduğuna nasıl eminsin + boşanmış insan ya da boşanacak insan neden kına fotosunu sosyal medyada bıraksın konu çok saçma
Yüzük taktığını nereden biliyormuşBende hiç anlamadım hala yüzük takıyor diyor bu kadar evlilik hazirliği yapan kadın yüzüğü neden taksım 200binlik yüzük almışlardı hani
İşte diyorum ya ortada bişey var dönen ama hiç kimse bilmiyor açıkcası o kısmıyla ilgilenmiyorum umarım sağlıklı bir şekilde boşanır ve evlenirler bakalım kayınvalidem o zaman da insanlara üstten bakabilecek miBende hiç anlamadım hala yüzük takıyor diyor bu kadar evlilik hazirliği yapan kadın yüzüğü neden taksım 200binlik yüzük almışlardı hani
Allahtan araştırmamışsın bu araştırmamış halin mi ? Size niye böyle dert oldu yani kadın evli olsa kaynın bunu niye saklasınKaynımın adı o olan tek takip ettiği kişi o ve eşimde abisinin telefonun ekranında beraber resimlerini görmüş bu sebeple, kına fotosu da organizasyon sayfasında kalmış kızın kişisel hesabında değil adını yazınca direk çıktı zaten ben araştırmadım yani tek tek
Fotoğraflarında var parmağında, keşfette başka fotoğrafları da var sosyal bir işi olduğu için..Yüzük taktığını nereden biliyormuş
Niye boşanmış biriyle oğlunun evlenmesi kötü bir şey miİşte diyorum ya ortada bişey var dönen ama hiç kimse bilmiyor açıkcası o kısmıyla ilgilenmiyorum umarım sağlıklı bir şekilde boşanır ve evlenirler bakalım kayınvalidem o zaman da insanlara üstten bakabilecek mi
Ay şaka gibisiniz evli olması bana dert olmadı diyorum niye anlamıyosunyz banane evli bekar çocuklu çocuksuz ben kayınvalidemin üstten tavırlarından bahsettim yukardaAllahtan araştırmamışsın bu araştırmamış halin mi ? Size niye böyle dert oldu yani kadın evli olsa kaynın bunu niye saklasın
Normal bir yüzüktür olamaz mı sosyal bir işi olan bir insan eşini böyle göz göre göre aldatır mı bilemedimFotoğraflarında var parmağında, keşfette başka fotoğrafları da var sosyal bir işi olduğu için..
Benim için değil ama herkesi bu konuda eleştiren ahlak bekçisi kayınvalidem için kötü evet :)Niye boşanmış biriyle oğlunun evlenmesi kötü bir şey mi
E tamam da siz niye kv nin çöküşünü düşman askeri gibi bekliyoruzsunuz onu anlamadımAy şaka gibisiniz evli olması bana dert olmadı diyorum niye anlamıyosunyz banane evli bekar çocuklu çocuksuz ben kayınvalidemin üstten tavırlarından bahsettim yukarda
Neden aldatma olarak algılandı belki de kız boşanmaya çalışıyor adam manyak boşanmıyor bilemeyiz ki ben kızla alakalı hiç yorum yapmıyorumNormal bir yüzüktür olamaz mı sosyal bir işi olan bir insan eşini böyle göz göre göre aldatır mı bilemedim
Çünkü yanımda o kadar çok insanları acımasızca eleştirdi o kadar çok onların kötü durumlarından beslendi ve buna sevindi ki, böyle bir insanın suratına bi tokat inmesini görmek istiyorumE tamam da siz niye kv nin çöküşünü düşman askeri gibi bekliyoruzsunuz onu anlamadım
Bende yüzük takmıyorum eşimlede sosyal medyada çok fotom yok ben bekarim lan o zaman bak bana bi aydınlanma geldiNormal bir yüzüktür olamaz mı sosyal bir işi olan bir insan eşini böyle göz göre göre aldatır mı bilemedim