Dert denir mi bilemem 😂😂

Kizin evlendiğinin tek kaniti kina fotosu mu? Anlamadim ben o detayi? Belki evlenmedi bile? Belki kinadan sonra ayrildi? Belki kina organizasyon firmasina modellik yapti? Yani dugun, nikah defterine imza atma gibi bir foto olsa evli olduguna emin olurdum da, kina umm bilemedim. Belki kina yakilan kisi bile değildi, arkadasinin kinasiydi? Cok ucu acik.

Ayrica evli veya bosanma asamasinda veya bosanmissa diye sakliyor olamazlar mi? Belki duyulsun istemiyorlar? Belki kayniniz annesinin tepkisinden çekindiği icin mustakbel esine laf gelmesin diye sakliyor?

Ben su durumda saklammasini anormal bulamadim.

Kiz evliyse esini mi aldatıyor?

Ama sizinde bu durumdan keyif ala ala araştırma ve anlatmanız düşünceleriniz cok çirkin. Sizene yani sizi ilgilendiren durum nedir ? Evliyse o kadin evli, siz annesi filan değilsiniz kayniniza sitem etseniz desek. Sizin şu içten içe sevinmeniz,kiskanmaniz cok sacma ve gereksiz.

2 adet soyadı var ve resimler 5-6 sene öncesine ait yeni değil, ayrıca güncel fotoğraflarında parmağında yüzük de var ve eşim resmi olarak da evli olduğunu öğrenmiş, bilemiyorum, açıkcası zaten çok önemi yok şu saatten sonra, beni de ilgilendirmez de, kayınvalidem büyük konuşmalarını nası yiyecek ben onu bekliyorum sadece..

Gerek var yok o size kalmadı da şunu anlamadım kızın adını zor söylediler diyorsun yani kızla tanışmadın bulduğun kızın o olduğuna nasıl eminsin + boşanmış insan ya da boşanacak insan neden kına fotosunu sosyal medyada bıraksın konu çok saçma

Kız evliyse eşini mi aldatıyor bilemiyorum o kısmıyla da ilgilenmiyorum, anlamamışsınız ki saçma bulmuşsunuz, kıza veya kızın durumundan dolayı keyif almıyorum yukarda da yazdım neden bu durumda ve ne yaşadı kimse bilemez, benim herkesi eleştiren yeren laf söyleyen kendini en ahlaklı zanneden kayınvalidemin vereceği tepkiler ve hissedecekleri beni içten içe sevindiriyor :)

Bende hiç anlamadım hala yüzük takıyor diyor bu kadar evlilik hazirliği yapan kadın yüzüğü neden taksım 200binlik yüzük almışlardı hani

Kaynımın adı o olan tek takip ettiği kişi o ve eşimde abisinin telefonun ekranında beraber resimlerini görmüş bu sebeple, kına fotosu da organizasyon sayfasında kalmış kızın kişisel hesabında değil adını yazınca direk çıktı zaten ben araştırmadım yani tek tek

Bende hiç anlamadım hala yüzük takıyor diyor bu kadar evlilik hazirliği yapan kadın yüzüğü neden taksım 200binlik yüzük almışlardı hani
İşte diyorum ya ortada bişey var dönen ama hiç kimse bilmiyor açıkcası o kısmıyla ilgilenmiyorum umarım sağlıklı bir şekilde boşanır ve evlenirler bakalım kayınvalidem o zaman da insanlara üstten bakabilecek mi

Allahtan araştırmamışsın bu araştırmamış halin mi ? Size niye böyle dert oldu yani kadın evli olsa kaynın bunu niye saklasın

Niye boşanmış biriyle oğlunun evlenmesi kötü bir şey mi

Allahtan araştırmamışsın bu araştırmamış halin mi ? Size niye böyle dert oldu yani kadın evli olsa kaynın bunu niye saklasın
Ay şaka gibisiniz evli olması bana dert olmadı diyorum niye anlamıyosunyz banane evli bekar çocuklu çocuksuz ben kayınvalidemin üstten tavırlarından bahsettim yukarda

Fotoğraflarında var parmağında, keşfette başka fotoğrafları da var sosyal bir işi olduğu için..
Normal bir yüzüktür olamaz mı sosyal bir işi olan bir insan eşini böyle göz göre göre aldatır mı bilemedim

Ay şaka gibisiniz evli olması bana dert olmadı diyorum niye anlamıyosunyz banane evli bekar çocuklu çocuksuz ben kayınvalidemin üstten tavırlarından bahsettim yukarda
E tamam da siz niye kv nin çöküşünü düşman askeri gibi bekliyoruzsunuz onu anlamadım

Normal bir yüzüktür olamaz mı sosyal bir işi olan bir insan eşini böyle göz göre göre aldatır mı bilemedim
Neden aldatma olarak algılandı belki de kız boşanmaya çalışıyor adam manyak boşanmıyor bilemeyiz ki ben kızla alakalı hiç yorum yapmıyorum

sizi ilgilendiren bir durum yok. size ne, bu kadar araştırma yaptınız? eviniz, kapınız ayrı olacak. kayınvalideniz ve eşinizin abisini ilgilendirir, siz normal hayatınıza devam edin. kayınvalide tavrına da yapcak bişe yok. oh olsun sana mı diyeceksiniz, bir şeylerin intikamını mı alacaksınız?

E tamam da siz niye kv nin çöküşünü düşman askeri gibi bekliyoruzsunuz onu anlamadım
Çünkü yanımda o kadar çok insanları acımasızca eleştirdi o kadar çok onların kötü durumlarından beslendi ve buna sevindi ki, böyle bir insanın suratına bi tokat inmesini görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…