Dert denir mi bilemem 😂😂

Aaa ben şok.

Halen evli miymis?

Bence bu insanlarla gorusmeyi kesin, hic ahlaka uygun bir durum yok ortada, birakin kayinvalidenizin yargi machine olmasini.

E tamam da siz niye kv nin çöküşünü düşman askeri gibi bekliyoruzsunuz onu anlamadım
Ya en basiti yukarı da da yazdım ama bunu da söyleyeyim ben de babamı kaybettim ve kabrine hep ziyarete giderim, kendisi eşine hiç gitmemiş benim yüzüme karşı dedi ki kabrine gidebilenin yüreği yiyordur, yani her konuda sadece kendisini doğru ahlaklı ve üstün görüyor

Aaa ben şok.

Halen evli miymis?

Bence bu insanlarla gorusmeyi kesin, hic ahlaka uygun bir durum yok ortada, birakin kayinvalidenizin yargi machine olmasini.
Zaten banane ben çalışıyorum evime kendime eşime vakit ayırırım herkes evinde mutlu olsun ama benim kv insanlara büyük konuşmamayı öğrenmeli artık değil mi

boşandıktan sonra da iddeti müddet süresini beklemek zorunda acaba bunu biliyorlar mı? 9 ay beklemeli kadın.
Bilemiyorum ki, inanın çok o kısmıyla ilgilenmiyorum, o kaynımın ve kızın bileceği bişey tekrar belirtiyorum ben mutlu olsunlar isterim herkes mutlu olmayı hakeder, ben kayınvalidemin o egoist tavırlarından nefret ediyorum, kendini beğenmiş hiç hatası kusuru olmayan biri ya bakalım bu durumu nası kaldıracak..

Neden aldatma olarak algılandı belki de kız boşanmaya çalışıyor adam manyak boşanmıyor bilemeyiz ki ben kızla alakalı hiç yorum yapmıyorum
Manyak boşanmayan bir adam varken sevgili yapıyor özel yüzük falan istiyor bu riski hangi salak alır ki

Kv deliyse siz daha deli olun oturup böyle ilahi adalet beklemeyin mesela verin cevabını hemen yüzüne o ne demek anne ne demeye çalışıyorsun vs cevabına göre siz de laf sokun geçin

Manyak boşanmayan bir adam varken sevgili yapıyor özel yüzük falan istiyor bu riski hangi salak alır ki
Hahahdjsjs bilmiyorum ama gerçekten ilk öğrendiğimde ben de endişe ettim ya adam manyaksa ya kaynıma zarar verirse manyak dolu etraf ama bu kadar rahat yüzük bakıldığına göre herhalde boşanacağından emin..

Kv deliyse siz daha deli olun oturup böyle ilahi adalet beklemeyin mesela verin cevabını hemen yüzüne o ne demek anne ne demeye çalışıyorsun vs cevabına göre siz de laf sokun geçin
Olmuyor işte o an şak diye söyleyememiştim bir de babamın acısı tazeydi, ama böyle izlemek de keyifli yalan yok :)

Ikı soyadı var yazmış.

Kardeş ilişkisini bilmiyorum,tabi ki gidin yakın yıkın diyemem.Kadin ayrılmış,çocuklu olsa size laf düşmez çünkü tercihi bu( kimseye laf düşmez) Kadın evli hâlâ evli ister eşinden ayrı yaşasın ister davası açılsın evli kadın,sessiz kalıp boşanmasını bekleyip ( çekişmeli de senelerce sürüyor dava)sonra ortaya cikarsalar yine sorun yok ama böyle rahat rahat takılmalar bana çok ters ve ahlaksızca geliyor benim o kayina ve sevgilisine tavrım net olurdu onu söyleyim muhatap olmak istemezdim....

Ulan millet boşanmadan ikinciyi garantiliyor üstüne 200 binlik yüzüğü de hazırlatıyor

Kız konu sahibi korkmuyo musun elti adayın görür bu konuyu kııııız

Ay gelişmeleri hep yaz bize, canım boş beleş dedikodu çekti şuan, hiç işim gücüm yokmuş gibi

Ya çok alemsiniz:)Kadına merakli Melahat demişsiniz.Ya çok normal değil mi?Zaten müstakbel eltisini sır gibi saklıyorlar,ordan bir insan merak eder zaten.Gizemli ve merak uyandırır.Kaldi ki olmasın böyle bir şey,ben de öğrendiğimde, müstakbel eltimin bir sosyal medya hesabına bakarım yani:))

Sonunda normal biri bu arada kullanıcı adımı meraklı melahat yaptım soyadımı içeriyor diye djjdjdjddj

Kaynin evli kadınlarla birlikte oluyor sence dert etmen gereken bu degil mi ? Kendi hayatiniza bakın şimdiden elti elti diye doldurmayın kendinizi, sizene kadının dolgusundan ?

Evli olduğuna emin misiniz? Evli birine yüzük alacak kadar şuursuz değildir herhalde kaynınız.
Boşanmış olduğunu düşünüyorum ben.
Boşanmış olduğunu kimseye açıklamak zorunda değiller bence. Sizi ilgilendiren bir durum yok. Lüks sevmesi estetiği, boşanmış olması hiç biri sizi ilgilendirmez. Hem niye kıyas yapsınlar ki? Siz daha ortada hiçbir şey yokken kendiniz kıyas yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…