- 2 Temmuz 2023
- 8.302
- 22.845
Aaa ben şok.2 adet soyadı var ve resimler 5-6 sene öncesine ait yeni değil, ayrıca güncel fotoğraflarında parmağında yüzük de var ve eşim resmi olarak da evli olduğunu öğrenmiş, bilemiyorum, açıkcası zaten çok önemi yok şu saatten sonra, beni de ilgilendirmez de, kayınvalidem büyük konuşmalarını nası yiyecek ben onu bekliyorum sadece..
Ya en basiti yukarı da da yazdım ama bunu da söyleyeyim ben de babamı kaybettim ve kabrine hep ziyarete giderim, kendisi eşine hiç gitmemiş benim yüzüme karşı dedi ki kabrine gidebilenin yüreği yiyordur, yani her konuda sadece kendisini doğru ahlaklı ve üstün görüyorE tamam da siz niye kv nin çöküşünü düşman askeri gibi bekliyoruzsunuz onu anlamadım
Zaten banane ben çalışıyorum evime kendime eşime vakit ayırırım herkes evinde mutlu olsun ama benim kv insanlara büyük konuşmamayı öğrenmeli artık değil miAaa ben şok.
Halen evli miymis?
Bence bu insanlarla gorusmeyi kesin, hic ahlaka uygun bir durum yok ortada, birakin kayinvalidenizin yargi machine olmasini.
boşandıktan sonra da iddeti müddet süresini beklemek zorunda acaba bunu biliyorlar mı? 9 ay beklemeli kadın.Muhtemelen boşanma aşamasında, çünkü ağırdan alıyorlar herşeyi, boşandıktan sonra evlenecek muhtemelen
Bilemiyorum ki, inanın çok o kısmıyla ilgilenmiyorum, o kaynımın ve kızın bileceği bişey tekrar belirtiyorum ben mutlu olsunlar isterim herkes mutlu olmayı hakeder, ben kayınvalidemin o egoist tavırlarından nefret ediyorum, kendini beğenmiş hiç hatası kusuru olmayan biri ya bakalım bu durumu nası kaldıracak..boşandıktan sonra da iddeti müddet süresini beklemek zorunda acaba bunu biliyorlar mı? 9 ay beklemeli kadın.
Manyak boşanmayan bir adam varken sevgili yapıyor özel yüzük falan istiyor bu riski hangi salak alır kiNeden aldatma olarak algılandı belki de kız boşanmaya çalışıyor adam manyak boşanmıyor bilemeyiz ki ben kızla alakalı hiç yorum yapmıyorum
Kv deliyse siz daha deli olun oturup böyle ilahi adalet beklemeyin mesela verin cevabını hemen yüzüne o ne demek anne ne demeye çalışıyorsun vs cevabına göre siz de laf sokun geçinYa en basiti yukarı da da yazdım ama bunu da söyleyeyim ben de babamı kaybettim ve kabrine hep ziyarete giderim, kendisi eşine hiç gitmemiş benim yüzüme karşı dedi ki kabrine gidebilenin yüreği yiyordur, yani her konuda sadece kendisini doğru ahlaklı ve üstün görüyor
Hahahdjsjs bilmiyorum ama gerçekten ilk öğrendiğimde ben de endişe ettim ya adam manyaksa ya kaynıma zarar verirse manyak dolu etraf ama bu kadar rahat yüzük bakıldığına göre herhalde boşanacağından emin..Manyak boşanmayan bir adam varken sevgili yapıyor özel yüzük falan istiyor bu riski hangi salak alır ki
Olmuyor işte o an şak diye söyleyememiştim bir de babamın acısı tazeydi, ama böyle izlemek de keyifli yalan yok :)Kv deliyse siz daha deli olun oturup böyle ilahi adalet beklemeyin mesela verin cevabını hemen yüzüne o ne demek anne ne demeye çalışıyorsun vs cevabına göre siz de laf sokun geçin
Ikı soyadı var yazmış.Kizin evlendiğinin tek kaniti kina fotosu mu? Anlamadim ben o detayi? Belki evlenmedi bile? Belki kinadan sonra ayrildi? Belki kina organizasyon firmasina modellik yapti? Yani dugun, nikah defterine imza atma gibi bir foto olsa evli olduguna emin olurdum da, kina umm bilemedim. Belki kina yakilan kisi bile değildi, arkadasinin kinasiydi? Cok ucu acik.
Ayrica evli veya bosanma asamasinda veya bosanmissa diye sakliyor olamazlar mi? Belki duyulsun istemiyorlar? Belki kayniniz annesinin tepkisinden çekindiği icin mustakbel esine laf gelmesin diye sakliyor?
Ben su durumda saklammasini anormal bulamadim.
Kardeş ilişkisini bilmiyorum,tabi ki gidin yakın yıkın diyemem.Kadin ayrılmış,çocuklu olsa size laf düşmez çünkü tercihi bu( kimseye laf düşmez) Kadın evli hâlâ evli ister eşinden ayrı yaşasın ister davası açılsın evli kadın,sessiz kalıp boşanmasını bekleyip ( çekişmeli de senelerce sürüyor dava)sonra ortaya cikarsalar yine sorun yok ama böyle rahat rahat takılmalar bana çok ters ve ahlaksızca geliyor benim o kayina ve sevgilisine tavrım net olurdu onu söyleyim muhatap olmak istemezdim....Öncelikle abisi 41 eşim 30 yaşında, eşim tabi ki bu durumdan rahatsız ama şöyle söyleyeyim ilk bu durumu öğrendiğinde dedi ki bu olay bizden çıkarsa abim beni mahveder anlatabiliyor muyum ona öyle bir hak tanınmamış hesap sorma vs gibi..
Kadın hâlâ evliymis,boşanmanın eşinin soyadiyla hesabı varmışNiye boşanmış biriyle oğlunun evlenmesi kötü bir şey mi
Nerden görecek yok artık djdjdjdjUlan millet boşanmadan ikinciyi garantiliyor üstüne 200 binlik yüzüğü de hazırlatıyor Eki Görüntüle 3500421
Kız konu sahibi korkmuyo musun elti adayın görür bu konuyukııııız
Ay gelişmeleri hep yaz bize, canım boş beleş dedikodu çekti şuan, hiç işim gücüm yokmuş gibi
Sonunda normal biri bu arada kullanıcı adımı meraklı melahat yaptım soyadımı içeriyor diye djjdjdjddjYa çok alemsiniz:)Kadına merakli Melahat demişsiniz.Ya çok normal değil mi?Zaten müstakbel eltisini sır gibi saklıyorlar,ordan bir insan merak eder zaten.Gizemli ve merak uyandırır.Kaldi ki olmasın böyle bir şey,ben de öğrendiğimde, müstakbel eltimin bir sosyal medya hesabına bakarım yani:))
Kaynin evli kadınlarla birlikte oluyor sence dert etmen gereken bu degil mi ? Kendi hayatiniza bakın şimdiden elti elti diye doldurmayın kendinizi, sizene kadının dolgusundan ?Hanımlar iyi akşamlar, umarım herkes iyidir.
Ben 25 yaşında 3 senelik evli sağlık çalışanıyım, eşim de öğretim üyesi elhamdüllillah kendimizi götürdüğümüz güzel bir hayatımız var şükür herşeye olana olmayana. Benimki dert değil de büyüklerimden akıl almak istiyorum kendimi korumak için.
Benim de eşimin de babası yok. Kayınvalidem var bir kaynım bir de görümcem. Görümcemi severim tatlı biridir. Kayınvalidemde dışarının hep mesafeli olduğu böyle çok büyük konuşan sivri dilli bir kadın ama bana pek yapamıyor baştan o mesafeyi koyduğum için. Şimdi kaynım 41 yaşında görüştüğü biri var. Ama çok sırlı, zar zor kızın adını falan öğrendik de işte, ben de stalk yaptım tabi merakelti geliyor
Müstakbel Eltimin adını instagrama yazınca kızın kına fotoğrafları çıktı karşıma, kız evli yani ondan eminiz eşimle ben hdjsjs
Ama kaynım da kayınvalidem de bir şişiyor bu kıza zorla laf alıyor eşim ağızlarından nişan ne zaman düğün ne zaman, kaynım da normalde çok şatafatlı bir insan iyi bir işi var durumu baya iyi yani ama kızın evli olduğunu biz bilmiyoruz sanıyor, kayınvalidemde şuan bilmiyor sanırım bilse büyük bir tepki verir benim tanıdığım kayınvalidem çünkü daha önce de böyle bir kız olmuştu reddetmişti, ama kaynım bu kızla bayadır beraber ilişkileri ilerlemiş kıza b diyelim, B baya böyle şıkır şıkır baya kendine para harcayan estetiği cartı curtu altına düşkün falan hoş bir kız, bunlar bildiklerimiz, şimdiden yüzüğü seçildi 200 bin tl baget istemiş tektaşı basit buluyormuş kayınvalidem de kaynıma al oğlum al falan diyip sırtını sıvazlıyor eşim şok oldu anne beni çok şaşırtıyorsun falan dedi çünkü genelde kaynım da egolu olduğu için kayınvalidem de onu kayırır düşününki eskiden kaynım için ben ona kız isteyeceğim de vermeyecekler falan diyordu bunları biz muhabbet arasında öğreniyoruz ama kaynım diyor ki nişan falan yok bohça falan yok aile arasında olacak biz de şaşırıyoruz nası yani bu adam herşeyi abartarak yapan biri ben kaynımı severim ama egosu da vardır gösteriş sever, benim asıl sormak istediğim tahminimce bunlar kızın evli olduğunu boşanmamış henüz ama boşandığında da böyle bişey yaşadığını bizden gizleyecekler, ama ben biliyorum hsjfjsjd
Neyse, ben nası bi yol izlemeliyim, şimdiden bu kız için havalanmaya başlamışlar zaten kayınvalidem kaynımı eşimden önce tutuyor eşim de farkında ondan yana bi problemim yok beni yermelerine vs izin vermez de ben bu süreçte nası bi yol izlemeliyim çünkü benimle en ufak bir kıyasta ben gerilicem biliyorum hoş değil ve kayınvalidem boşanmış bir insan konusunda baya katıdır başkalarında eleştirdiği herşey bu kızda estetik gösteriş boşanma durumu vs. Zaten hep büyük konuşmalarını yaşıyor o ayrı.
Boşanması beni ilgilendirmez zaten de herkese büyük konuşup eleştiren kayınvalidemin bu süreçteki tavırları beni endişelendiriyor çünkü ben kendi halimdeyim ama kıyaslanırsam en ufak bir yerme hissedersem sakin kalamam, ama şimdiden yüzüğü konuşuluyor ne bileyim işte çok kalite giyermiş çok lüks severmiş, o yüzüğü kız istemiş kaynım da mecbur istedi falan diyor yani gerek var mı bunlara bilemiyorum ben kendi çizgimi bozmak istemiyorum hiç ama ne bileyim insan ister istemez irrite oluyor, siz kimi salak yerine koyuyorsunuz diyeceğim diyemiyorum işte jdjdkd
Eşim evli kadınlarla mı birlikte oluyor djdjjd nE jdjdjsEsin evli kadınlarla birlikte oluyor sence dert etmen gereken bu degil mi ? Kendi hayatiniza bakın şimdiden elti elti diye doldurmayın kendinizi, sizene kadının dolgusundan ?
Eşinin kardeşi yazacaktım sonra kaynin diye degistirdimEşim evli kadınlarla mı birlikte oluyor djdjjd nE jdjdjs
Evli olduğuna emin misiniz? Evli birine yüzük alacak kadar şuursuz değildir herhalde kaynınız.Hanımlar iyi akşamlar, umarım herkes iyidir.
Ben 25 yaşında 3 senelik evli sağlık çalışanıyım, eşim de öğretim üyesi elhamdüllillah kendimizi götürdüğümüz güzel bir hayatımız var şükür herşeye olana olmayana. Benimki dert değil de büyüklerimden akıl almak istiyorum kendimi korumak için.
Benim de eşimin de babası yok. Kayınvalidem var bir kaynım bir de görümcem. Görümcemi severim tatlı biridir. Kayınvalidemde dışarının hep mesafeli olduğu böyle çok büyük konuşan sivri dilli bir kadın ama bana pek yapamıyor baştan o mesafeyi koyduğum için. Şimdi kaynım 41 yaşında görüştüğü biri var. Ama çok sırlı, zar zor kızın adını falan öğrendik de işte, ben de stalk yaptım tabi merakelti geliyor
Müstakbel Eltimin adını instagrama yazınca kızın kına fotoğrafları çıktı karşıma, kız evli yani ondan eminiz eşimle ben hdjsjs
Ama kaynım da kayınvalidem de bir şişiyor bu kıza zorla laf alıyor eşim ağızlarından nişan ne zaman düğün ne zaman, kaynım da normalde çok şatafatlı bir insan iyi bir işi var durumu baya iyi yani ama kızın evli olduğunu biz bilmiyoruz sanıyor, kayınvalidemde şuan bilmiyor sanırım bilse büyük bir tepki verir benim tanıdığım kayınvalidem çünkü daha önce de böyle bir kız olmuştu reddetmişti, ama kaynım bu kızla bayadır beraber ilişkileri ilerlemiş kıza b diyelim, B baya böyle şıkır şıkır baya kendine para harcayan estetiği cartı curtu altına düşkün falan hoş bir kız, bunlar bildiklerimiz, şimdiden yüzüğü seçildi 200 bin tl baget istemiş tektaşı basit buluyormuş kayınvalidem de kaynıma al oğlum al falan diyip sırtını sıvazlıyor eşim şok oldu anne beni çok şaşırtıyorsun falan dedi çünkü genelde kaynım da egolu olduğu için kayınvalidem de onu kayırır düşününki eskiden kaynım için ben ona kız isteyeceğim de vermeyecekler falan diyordu bunları biz muhabbet arasında öğreniyoruz ama kaynım diyor ki nişan falan yok bohça falan yok aile arasında olacak biz de şaşırıyoruz nası yani bu adam herşeyi abartarak yapan biri ben kaynımı severim ama egosu da vardır gösteriş sever, benim asıl sormak istediğim tahminimce bunlar kızın evli olduğunu boşanmamış henüz ama boşandığında da böyle bişey yaşadığını bizden gizleyecekler, ama ben biliyorum hsjfjsjd
Neyse, ben nası bi yol izlemeliyim, şimdiden bu kız için havalanmaya başlamışlar zaten kayınvalidem kaynımı eşimden önce tutuyor eşim de farkında ondan yana bi problemim yok beni yermelerine vs izin vermez de ben bu süreçte nası bi yol izlemeliyim çünkü benimle en ufak bir kıyasta ben gerilicem biliyorum hoş değil ve kayınvalidem boşanmış bir insan konusunda baya katıdır başkalarında eleştirdiği herşey bu kızda estetik gösteriş boşanma durumu vs. Zaten hep büyük konuşmalarını yaşıyor o ayrı.
Boşanması beni ilgilendirmez zaten de herkese büyük konuşup eleştiren kayınvalidemin bu süreçteki tavırları beni endişelendiriyor çünkü ben kendi halimdeyim ama kıyaslanırsam en ufak bir yerme hissedersem sakin kalamam, ama şimdiden yüzüğü konuşuluyor ne bileyim işte çok kalite giyermiş çok lüks severmiş, o yüzüğü kız istemiş kaynım da mecbur istedi falan diyor yani gerek var mı bunlara bilemiyorum ben kendi çizgimi bozmak istemiyorum hiç ama ne bileyim insan ister istemez irrite oluyor, siz kimi salak yerine koyuyorsunuz diyeceğim diyemiyorum işte jdjdkd