Dert denir mi bilemem 😂😂

Balemdar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
650
166
26
Hanımlar iyi akşamlar, umarım herkes iyidir. Benimki dert değil de büyüklerimden akıl almak istiyorum kendimi korumak için.
Kayınvalidem var bir kaynım bir de görümcem. Kayınvalidemde dışarının hep mesafeli olduğu böyle çok büyük konuşan sivri dilli bir kadın ama bana pek yapamıyor baştan o mesafeyi koyduğum için. Şimdi kaynım 40 yaşında görüştüğü biri var. Ama çok sırlı, zar zor kızın adını falan öğrendik de işte, ben de stalk yaptım tabi merak elti geliyor
Müstakbel Eltimin adını instagrama yazınca kızın kına fotoğrafları çıktı karşıma, kız evli yani ondan eminiz eşimle ben hdjsjs
Ama kaynım da kayınvalidem de bir şişiyor bu kıza zorla laf alıyor eşim ağızlarından nişan ne zaman düğün ne zaman, kaynım da normalde çok şatafatlı bir insan iyi bir işi var durumu baya iyi yani ama kızın evli olduğunu biz bilmiyoruz sanıyor, kayınvalidemde şuan bilmiyor sanırım bilse büyük bir tepki verir benim tanıdığım kayınvalidem çünkü daha önce de böyle bir kız olmuştu reddetmişti, ama kaynım bu kızla bayadır beraber ilişkileri ilerlemiş kıza b diyelim, B baya böyle şıkır şıkır baya kendine para harcayan estetiği cartı curtu altına düşkün falan hoş bir kız, bunlar bildiklerimiz, şimdiden yüzüğü seçildi 200 bin tl baget istemiş kayınvalidem de kaynıma al oğlum al falan diyip sırtını sıvazlıyor eşim şok oldu anne beni çok şaşırtıyorsun falan dedi çünkü genelde kaynım da egolu olduğu için kayınvalidem de onu kayırır düşününki eskiden kaynım için ben ona kız isteyeceğim de vermeyecekler falan diyordu bunları biz muhabbet arasında öğreniyoruz ama kaynım diyor ki nişan falan yok bohça falan yok aile arasında olacak biz de şaşırıyoruz nası yani bu adam herşeyi abartarak yapan biri ben kaynımı severim ama egosu da vardır gösteriş sever, benim asıl sormak istediğim tahminimce bunlar kızın evli olduğunu boşanmamış henüz ama boşandığında da böyle bişey yaşadığını bizden gizleyecekler, ama ben biliyorum hsjfjsjd
Neyse, ben nası bi yol izlemeliyim, şimdiden bu kız için havalanmaya başlamışlar zaten kayınvalidem kaynımı eşimden önce tutuyor eşim de farkında ondan yana bi problemim yok beni yermelerine vs izin vermez de ben bu süreçte nası bi yol izlemeliyim çünkü benimle en ufak bir kıyasta ben gerilicem biliyorum hoş değil ve kayınvalidem boşanmış bir insan konusunda baya katıdır başkalarında eleştirdiği herşey bu kızda estetik gösteriş boşanma durumu vs. Zaten hep büyük konuşmalarını yaşıyor o ayrı.
Boşanması beni ilgilendirmez zaten de herkese büyük konuşup eleştiren kayınvalidemin bu süreçteki tavırları beni endişelendiriyor çünkü ben kendi halimdeyim ama kıyaslanırsam en ufak bir yerme hissedersem sakin kalamam, ama şimdiden yüzüğü konuşuluyor ne bileyim işte çok kalite giyermiş çok lüks severmiş, o yüzüğü kız istemiş kaynım da mecbur istedi falan diyor yani gerek var mı bunlara bilemiyorum ben kendi çizgimi bozmak istemiyorum hiç ama ne bileyim insan ister istemez irrite oluyor, siz kimi salak yerine koyuyorsunuz diyeceğim diyemiyorum işte jdjdkd

Son düzenleme:

Maşallah kendi halinde olarak tanımladığın halin buysa, kendi halinde olmasan kim bilir neler olurdu.

Bu kadar irrete olduğun insanların ne yaptığını kimle görüştüğünü ne zaman evleneceğini ne diye didik ediyorsun anlamadım. Bırak naparlarsa yapsınlar. Senin kardeşinle evlenmiyor. Hayatında kaç kere göreceksin eltini? Anca bayram, varsa çocukların doğum günleri,öyle özel günler. Bırak naparlarsa yapsınlar.

Evli kadının boşanmasını bekleyip kaynana ile kaynınız evlilik hayalî kuruyor.
Çok iğrenç bu.
Kocanız bır sey demiyor mu? Kocanızla kardeşinin hıc mu hukuku yok.
Banane denecek bır durum yok.
Şahsen kız kardesim evlı adamın boşanıp onla evlilik hayali kurduğunu söylese ona agzıma geleni söylerim.
Ne günlere kaldık.

Hahahaha baya yanlış anlamışsınız, neyse

Çok iğrenç bu.
Kocanı bır sey demiyor mu?
Ne günlere kaldık.
Kayınvalidemin bilip bilmediğinden henüz emin değiliz, eşim üzgün tabi ki ama öyle bi ilişkileri yok, karışmaz asla

QUOTE="Balemdar, post: 78445534, member: 765402"]
Muhtemelen boşanma aşamasında, çünkü ağırdan alıyorlar herşeyi, boşandıktan sonra evlenecek muhtemelen
[/QUOTE]
Yıne normal değil.
Kaynınız evlı kadınla yakınlık kurmuş hadı sızı ilgilendirmez ama eşinizın hıc mi ıkı cıft lafı yok.
Kaynanan da ne değişik kadın.

Çok iğrenç bu.
Kocanı bır sey demiyor mu?
Ne günlere kaldık.

QUOTE="Balemdar, post: 78445534, member: 765402"]
Muhtemelen boşanma aşamasında, çünkü ağırdan alıyorlar herşeyi, boşandıktan sonra evlenecek muhtemelen
Yıne normal değil.
Kaynınız evlı kadınla yakınlık kurmuş hadı sızı ilgilendirmez ama eşinizın hıc mi ıkı cıft lafı yok.
Kaynanan da ne değişik kadın.
[/QUOTE]
Yok vallahi ilk bizde şaşırdık ama, ne yapabiliriz ki biryerde herkesin kendi hayatı zaten bu tepkilerden dolayı gizli tutuluyor ama herşey açık ortada yani kızın bir ara instagramında çift soyadı elinde evlilik yüzüğü vardı..

Kadının korkusu yok demek ki
Yani siz cia ajanı değilsiniz ki kimsenin bulamadığı şeyleri bulmuş olasınız
Kadin bir yerlerde halen kina vb fotoğraflarını sergiliyor ki sizde görmüşsünüzdür
Bir de kendi halinde olmak sizin sandığınız gibi bir şey değil naçizane hatırlatayım siz pek kendi halinde gelmediniz bana çünkü
Yerinizde olsam bana anlatılmayan kisimla asla ilgilenmem anlatılan kadarı bana yeter hele de araştırmaya kalkmak vs hic bana göre değil hayırlı olsun ömür boyu mutluluklar dilerim benim tavrım budur ve inanın kendi halindelik de tam olarak budur
Bir kaç adım geri gidin derim

Zaten yok ama anlatamıyorum galiba hiç kız daha aramızda yokken kız ile böbürleniyorlar bu da hoş değil

Ee konuyu açan sizsiniz karı koca, ismini soyadını siz öğrenmişsiniz. Kaynın bahsetmek istememiş kocan konuyu açmış. Konuyu açmazsanız bunları sizlere anlatmazlar.

Milletin dersi sizi niye derdi diyesim geldi Kadın belki boşanmış ama kına fotoğraflarını seviyor silmek istememiştir? Siz daha şimdiden eltiliğe başlamışsınız elit ilişkinizden hayır beklemeyin
Hanımefendi, kına fotoğrafları keşfette bir organizasyon sayfasındaydı, eltilik falan yaptığım yok kızı tanımıyorum bile ben kayınvalidemi tanıyorum bu durumda nası davransam da hiç umrumda olmadığını anlasalar çünkü dünya onların etrafında dönüyor sanıyorlar..

Öncelikle evli olduğunu eşim başka bir şekilde öğrendi, ben bunu öğrendikten sonra kıza baktım, önce ben araştırmadım yani, evli olduğundan eminiz demem o sebeple, kına fotoğrafı evli olmaya yetmez çünkü boşanmış olabilir, ben şimdiden ser verip sır vermemeler kızla böbürlenmeler var bundan bahsediyorum sizlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…