Ya daha gelin gelmeden kıskançlığa başlamışsınız.size ne? İnsanlar bir şekilde boşanırlar ve tekrar evlenirler! Yani sosyal medyadan eski fotolarını görmüşsünüz iyi güzelde boşanmamış olduğunu nerden anladınız.ki boşandıktan sonra 300 gün evlenememe diye birşey var kadınlar için belki bu yüzden ağırdan alıyorlardır.böbürlenebilir ayrıca sizlik bir şey yok.200binlik yüzüğü kocanız çalışsın size de alsın.adam kendi parasıyla alıyor size ne? Yazık ben şahsen üzüldüm kadına. Kadının kendine değer vermesini, bakımlı olmasını bile eleştirmişsiniz. Ne güzel kadının övülmesi siz neden aşağılanmış hissediyorsunuz?Zaten yok ama anlatamıyorum galiba hiç kız daha aramızda yokken kız ile böbürleniyorlar bu da hoş değil
Belki kaynınız sizinle yanlış isim paylaştı. Bilemezsiniz.Hanımefendi adam diyor ki ben bunu söylesem abim beni kardeşlikten reddeder, yüzüme bakmaz, siz neyin kafasındasınız acaba niye bana uysun adam zaten ben ondan öğrendim
Yapilan doğruysa doğru kişiyi bulduysaniz kimse zaten o kısımda birşey demiyor bunda desteklenecek birşey yok.Kesinlikle haklısınız, aslında kayınvalidemin detaylı nasi biri olduğunu anlatsam, burda beni eleştiren herkes özür diler de neyse djjdj
Hanımefendi yukarıyı okuyun, iyi akşamlarYa daha gelin gelmeden kıskançlığa başlamışsınız.size ne? İnsanlar bir şekilde boşanırlar ve tekrar evlenirler! Yani sosyal medyadan eski fotolarını görmüşsünüz iyi güzelde boşanmamış olduğunu nerden anladınız.ki boşandıktan sonra 300 gün evlenememe diye birşey var kadınlar için belki bu yüzden ağırdan alıyorlardır.böbürlenebilir ayrıca sizlik bir şey yok.200binlik yüzüğü kocanız çalışsın size de alsın.adam kendi parasıyla alıyor size ne? Yazık ben şahsen üzüldüm kadına. Kadının kendine değer vermesini, bakımlı olmasını bile eleştirmişsiniz. Ne güzel kadının övülmesi siz neden aşağılanmış hissediyorsunuz?
Onlar derken, kayınvalide bilmiyordur böyle bir şey varsa.Onlar bizi salak zannediyor o yüzden bence bu kadar rahatlar
Valla haklısınız zaten duyunca aaa öyle miymiş diyip şoka giricem dhdhhdOnlar derken, kayınvalide bilmiyordur böyle bir şey varsa.
Kayında daha boşanmamış sevgilisi için söz, nişan muhabbeti neden yapsın, nereden bakılsa manasız ve uzak durmanız gereken bir konu. Kayınavalideden intikam alınacak bir malzeme olarak görmeyin, sizin de canınız sıkılır sonunda. Gercekten böyle bir ilişki varsa, bunu yaşayan insanların utanması, sıkılması olmaz öyle bir üste çıkarlarki anlamazsınız.
Valla çok yanlış anlamışsınız para benim kafama takacağım en son şey, kv sıkıntılı benimSiz eltilik şeysine girmişsiniz 10 yıllık büyük elti olarak nerede görsem tanırım bu halleri..neyse tavsiyem sizin cebinizden para çıkmadığı sürece istedikleri kadar harcarlar ve emin olun fazla fazlada harcanacak canınızı sıkmayın kıyas yapmayın üzülürsünüz hatta stalk da bırakın..
Adını yazınca insta keşfette organizasyon sayfasında paylaşılmış kına gecesi fotoğrafları düştü, kız şuan aktif evli eminim bundan daİsler yeni bitmisken tam da bu konuyu gördüm birşey anlamadım aydınlatın lütfen,kız bosanma asamasında ve hesabında kına fotoları mı duruyor?
Esra Erolluk konuymus aile arasında falan evlendi mi denecek nedir? Kayın ve elti adayı aralarında bir sekilde artık nasılsa halletmisler demek ki.Kv sıkıntılıysa aptala yat gitsin bazen sadece izlemek güzel.Adını yazınca insta keşfette organizasyon sayfasında paylaşılmış kına gecesi fotoğrafları düştü, kız şuan aktif evli eminim bundan da
Aynen işte ben de onu istiyorum izleyeceğim yoksa gerisi beni bağlamazEsra Erolluk konuymus aile arasında falan evlendi mi denecek nedir? Kayın ve elti adayı aralarında bir sekilde artık nasılsa halletmisler demek ki.Kv sıkıntılıysa aptala yat gitsin bazen sadece izlemek güzel.
Kayınvalidenizle yakın mı oturuyorsunuz?Neyse, ben nası bi yol izlemeliyim, şimdiden bu kız için havalanmaya başlamışlar zaten kayınvalidem kaynımı eşimden önce tutuyor eşim de farkında ondan yana bi problemim yok beni yermelerine vs izin vermez de ben bu süreçte nası bi yol izlemeliyim
Boşanacağı eşiyle olan kına görüntülerini neden silmemiş o zaman ? Kaynınız kızın sosyal medyasını takip ediyor muMuhtemelen boşanma aşamasında, çünkü ağırdan alıyorlar herşeyi, boşandıktan sonra evlenecek muhtemelen
Kız sen niye kurulup duruyosun. Bir ton gülücük filan atmışsın ama seni doğrudan ilgilendirmeyen bir şey olduğunu biliyorsun değil mi.Onlar bizi salak zannediyor o yüzden bence bu kadar rahatlar
memur bir tanidiginiza kvkk ihlali yapip baktirmadiysaniz evli oldugunu nereden biliyorsunuz?Muhtemelen boşanma aşamasında, çünkü ağırdan alıyorlar herşeyi, boşandıktan sonra evlenecek muhtemelen