• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert değil de öğrenmek için.

Ama yapma öyle en azından takviye kullan şimdi çıkmasa ilerde dişinden saçından kemiklerinden çıkar
ilaç vitamin vb şeyleri hiç sevmiyorum. çok mecbur kalırsam bile ilacı en fazla 3 gün kullanırım. gebelikte bile kullanmadım vitaminleri.

ilaç vitamin vb şeyleri hiç sevmiyorum. çok mecbur kalırsam bile ilacı en fazla 3 gün kullanırım. gebelikte bile kullanmadım vitaminleri.

O zaman maşallah diyim benim oğlum 17 aylık olacak yakinda, hala emziriyorum, yorgun düşüyorum valla

kızlarımı uyuttum 1 saat kadar önce.
büyük kızım geldi yanıma, emzirdim, kucağımdan indi halıda uyuyor şimdi. yatağa götürsem uyanıyor, geri geliyor yanıma.
küçük de bazen böyle yapıyor. uykusu olmasına rağmen yatağında uyumuyor, sallıyorum ayağımda. dalınca yere bırakıyorum. o da halı da uyuyor yani.

bir de beni takip ediyorlar. onlar uyurken işlerimi halledeyim diyorum. mesela mutfaktaysam büyük yürüyerek, küçük emekleyerek geliyor, beni izliyorlar sanıyorum. bakıyorum ki uyumuşlar halıda.

nedeni ne olabilir sizce? ya da rahat bırakayım, nerede isterlerse orada mı uyusunlar?
yalniz cocugu sallayarak uyutmak hic saglikli degil..

bizim de aracımız yok ama acil durum için muhakkak nakit hazırdır. ev kira değil ama kira kadar kredi ödüyoruz aylık. eşimin üniversitesi başladı. aylık yol parası ödüyor. site aidatları, standart ev giderleri, masraflar derken çok şükür kızlarımın bir şeyi eksik değil. kendimizden kısıyoruz onlardan değil. para arttıkça gider artıyor ama o kesin :)
Bunada sukur Allah eksikliklerini gostermesin hicbirimize .cocuk rizkiyla geliuor ben buna inaniyorum. Ben ilk ogluma hamileydim son aylarimda hic e alma fikri yokken nasib oldu ev almaya giristik taksitle altindan kalktik sukur daba 1 yasina girmemisti. Kizim dogdugu.gun kulustur de olsa araba aldik ben doguma girdigimde araba diye bisey yoktu meydanda dogumyaptim hastaneden ckiyoruz ben taksi gelecek diye beklerken eve kendi arabamizla gittik. 1 yasini doldurmadan da daha iyisini aldik cok sukur. 3. Ye ne kismet olur bilmiyorum. Su an baska cocuk dusunmuyorum. Allah isteyenlere versin.insaallah

Yer yatağı yapabilirsin bence ne kalın ne ince. halının üzerine at yatsınlar. eylüle girdik artık yerler çeker zatüre olurlar Allah korusun

Oy ne tatlılar bıdır bıdır iki kız maaşallah.aslında bebeklerin alışkanlıkları vardır 1 hafya düzenli yatakarında uyutsanız alısırlar.bende öyleyim tv izlerken koltukda uyuması bi tatlı gelir eşim yatagıma yatırır uyanır tekrar gelirim.seviyolar demwk öyle uyumayı

Yer yatağı yapabilirsin bence ne kalın ne ince. halının üzerine at yatsınlar. eylüle girdik artık yerler çeker zatüre olurlar Allah korusun

Oy ne tatlılar bıdır bıdır iki kız maaşallah.aslında bebeklerin alışkanlıkları vardır 1 hafya düzenli yatakarında uyutsanız alısırlar.bende öyleyim tv izlerken koltukda uyuması bi tatlı gelir eşim yatagıma yatırır uyanır tekrar gelirim.seviyolar demwk öyle uyumayı
neyse ki sadece ayda bir iki gün oluyor. herhalde yatakta canları sıkılıyor, değişiklik istiyorlar :)
çok şükür kendi yataklarında uyuyorlar. yanımda yatırmak istiyorum arada, hemen bir tepinmeler rahatsız olmalar filan. hevesimi alamadım :)

Bulunduğunuz bölgede hava sıcak mı, halı serin geliyor olabilir. Çocuğum yok tam bilmiyorum ama bu geldi aklıma

Öyle güzel anlatmışsınız ki ,gözümün önünde dünyalar tatlısı iki kız çocuğu halıda uyurken sizin onlara bakışınız canlandı.
O kadar ince düşünceli bir annesiniz ki sizi tebrik ediyorum.
Daha vahim durumlara tepki vermeyen nice anneler gördüm.
Vicdan azabı duymayın bence siz çocuklarını düşünen, iyi bir annesiniz.

tehlikesini bilseniz.. cogumuz oyle buyuduk evet, ama zararlarini ogrendikten sonrasi bile bile lades artik..

Ne zarari var ?
Ben bebegimi öyle uyutuyordum. Ama istemiyor artik, ben de hic sallamiyorum kendisi daliyor. Gece uykusuna dalmasi zor oluyor ama. Cok ugrastiriyor. 12 - 1e kadar ara ara agliyor. Cok korktum siz zararli diyince. Hic bilmiyordum. Nasil atladim oysa surekli bir seyler okudum.

2 yaşındaki çocuklar emziriliyor mu ki? Bence doktora danışıp bırakmalısınız yani pek alışıldık değil.
Öte yandan ben çocukların genelde yataklarında uyuması taraftarıyım.
Orada uyumaları gereken zamanda yataklarında değillerse izin vermeyin uyumalarına.
Elbet pes edecekler.

Back