• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert değil de öğrenmek için.

yaa.:KK200:
yorumlar çok şirin.:KK36:
tabi sizler bunalmışsınızdır ama burdan keyifli görünüyor.:rolleyes:
çok özendim şimdi:oops:
Gel gel benim kızları al daha aklına gelmez :D :D
Yaşarken düşün valla avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum yeter diye :(
Her daim de şükrediyorum sağlıklılar ve allah onca yıl evlat hasreti çektirdikten sonra yine de kucağımı boş bırakmadı. Ne kadar şükretsem az.

Gel gel benim kızları al daha aklına gelmez :KK70: :KK70:
Yaşarken düşün valla avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum yeter diye :KK43:
Her daim de şükrediyorum sağlıklılar ve allah onca yıl evlat hasreti çektirdikten sonra yine de kucağımı boş bırakmadı. Ne kadar şükretsem az.
orda olaydım ara sıra bi tanesi bari kaçırırdım bikaç günlüğüne...
sana da güzel kafa tatili olurdu.
benim etrafımda hiç bebek yok, çocuk bile yok.
ben 2 yıllık evliyim, benim de bebeğim yok.
çok istiyorum,ama şartlar olgunlaşmadı diye erteliyoruz.
böyle şeyler okudukça başlarım şarta diyesim geliyor...:KK37:

yaa.:KK200:
yorumlar çok şirin.:KK36:
tabi sizler bunalmışsınızdır ama burdan keyifli görünüyor.:rolleyes:
çok özendim şimdi:oops:
Rabbim isteyene versin.
ben 8 sene bekledim. her ne kadar arada sabrım tükense de bin şükür :)

ayy kıyamam ya...8 sene dilekolay.
allah sizi birbirinize bağışlasın
amin.
şartlar nedir bilmiyorum ama benim şartlar kendiliğinden oluştu 8 senede.
nasıl olsa çocuk olmuyor diye ev aldık, üniversiteye başladım derken ilk senemde büyük, ikinci senemde küçük kızım sürpriz yapıp geldi. ev borcu ödüyoruz. üniversite yerinde sayıyor. çocuklu hayat zor ama harika :)

amin.
nasıl olsa çocuk olmuyor diye ev aldık, üniversiteye başladım derken ilk senemde büyük, ikinci senemde küçük kızım sürpriz yapıp geldi. ev borcu ödüyoruz. üniversite yerinde sayıyor. çocuklu hayat zor ama harika :)
hem ev kredisi hem üniversite hem çocuklar?...anammm nasıl yetişiyorsun bacım özellikle maddi olarak? çalışamıyorsundur da iki çocukla...

orda olaydım ara sıra bi tanesi bari kaçırırdım bikaç günlüğüne...
sana da güzel kafa tatili olurdu.
benim etrafımda hiç bebek yok, çocuk bile yok.
ben 2 yıllık evliyim, benim de bebeğim yok.
çok istiyorum,ama şartlar olgunlaşmadı diye erteliyoruz.
böyle şeyler okudukça başlarım şarta diyesim geliyor...:KK37:
7 sene sonra geldi benim de büyük kızım ;) şartları bilmiyorum ben her evlat rıskıyla gelir e inanıyorum. Bizim olmadı sonra sürpriz yumurta gibi çıktı ilk kuzum ;)
İkisi de kısmeti ile geldi çok şükür ki babaları çok daha yükseldi. Allah yardım ediyor ya. Çok zor evet ama çok güzellerr

amin.
7 sene sonra oldu benim de ;) allah verdikten sonra zamanını beklemek şükretmek bize düşüyor. Çok şükür bak büyüdü gittiler.

hem ev kredisi hem üniversite hem çocuklar?...anammm nasıl yetişiyorsun bacım özellikle maddi olarak? çalışamıyorsundur da iki çocukla...
çalışamıyorum doğal olarak. maddi imkanlar kısıtlanıyor haliyle. gelir giderleri karşılamasa da bir şekilde yetişmeye çalışıyoruz. şimdi benim üniversite işi yattı ama eşim başladı bu sene üniversiteye daha iyi maaşlı bir işe yerleşebilmek için. o bitirince kızlar büyümüş olacak ben devam edeceğim inşallah. öyle yuvarlanıp gideceğiz :)

kızlarımı uyuttum 1 saat kadar önce.
büyük kızım geldi yanıma, emzirdim, kucağımdan indi halıda uyuyor şimdi. yatağa götürsem uyanıyor, geri geliyor yanıma.
küçük de bazen böyle yapıyor. uykusu olmasına rağmen yatağında uyumuyor, sallıyorum ayağımda. dalınca yere bırakıyorum. o da halı da uyuyor yani.

bir de beni takip ediyorlar. onlar uyurken işlerimi halledeyim diyorum. mesela mutfaktaysam büyük yürüyerek, küçük emekleyerek geliyor, beni izliyorlar sanıyorum. bakıyorum ki uyumuşlar halıda.

nedeni ne olabilir sizce? ya da rahat bırakayım, nerede isterlerse orada mı uyusunlar?

Onları yerim ben yaa anlatışın çok tatlıydı gözümde canlandılar, odalarına alışsalar çok güzel olur tabi

7 sene sonra geldi benim de büyük kızım :KK66: şartları bilmiyorum ben her evlat rıskıyla gelir e inanıyorum. Bizim olmadı sonra sürpriz yumurta gibi çıktı ilk kuzum :KK66:
İkisi de kısmeti ile geldi çok şükür ki babaları çok daha yükseldi. Allah yardım ediyor ya. Çok zor evet ama çok güzellerr
ben bu sebeple konu bile açmıştım. bencillik gibi geldi. daha iyi şartlarda yaşatabilecekken sırf istiyorum diye çocuk planını öne çekmek.evimiz kira, hastalansa bindirip götürebileceğimiz arabamız yok, risk alsak toparlarlar diyebileceğimiz maddi güvenceli aileler yok, ben atanamadım, kpss illetiyle boğuşuyorum, tek maaşız su an. bunlar beni hep korkutuyor. ama başlık açtığımda o kadar çok duydum ki bunu artık kesinlikle inanıyorum; rızkıyla geliyor.
işlerimiz arttı, maddi sıkıntılarımız azaldı diyen öyle çok var ki...

7 sene sonra oldu benim de :KK66: allah verdikten sonra zamanını beklemek şükretmek bize düşüyor. Çok şükür bak büyüdü gittiler.
ben artık evlatlık alırım ilerde diye düşünüyordum, ya da tüp bebek şartlarını araştıracaktım, geldi ilk kızım. sonra ya olur ya olmaz derken ilkinden 9 ay sonra ikinci kızım geldi. şimdi ya 3. gelirse korkusu sardı :)

çalışamıyorum doğal olarak. maddi imkanlar kısıtlanıyor haliyle. gelir giderleri karşılamasa da bir şekilde yetişmeye çalışıyoruz. şimdi benim üniversite işi yattı ama eşim başladı bu sene üniversiteye daha iyi maaşlı bir işe yerleşebilmek için. o bitirince kızlar büyümüş olacak ben devam edeceğim inşallah. öyle yuvarlanıp gideceğiz :)
güzel planmış doğrusu:KK9:
senin okul yalan olmuş o kötü...

Onları yerim ben yaa anlatışın çok tatlıydı gözümde canlandılar, odalarına alışsalar çok güzel olur tabi
neyse ki devamlı değil. ayda bir esiyor benim kızlara :)
acaba diyorum o gün daha fazla ilgi mi bekliyorlar, kendilerince değişiklik mi istiyorlar? :)

valla öyle inat çıktı ki, hamileliğimin 9 ayında emdi, doğuma girmeden emdi, çıkınca da emdi. hala emiyor. şimdi ikisi de birbirini kıskanıyor, birini emzirince diğeri ağlıyor. hem komik hem güzel hem üzücü. karmaşık haldeyim.

Tandem nursing deniyomuş adına ben de öğreneli çok olmadı, yabancı sitelerde beslenme önerileri özel diyet listeleri falan vardı, beslenme çok dikkat et çocuk her yerde uyur sen önemlisin

ben bu sebeple konu bile açmıştım. bencillik gibi geldi. daha iyi şartlarda yaşatabilecekken sırf istiyorum diye çocuk planını öne çekmek.evimiz kira, hastalansa bindirip götürebileceğimiz arabamız yok, risk alsak toparlarlar diyebileceğimiz maddi güvenceli aileler yok, ben atanamadım, kpss illetiyle boğuşuyorum, tek maaşız su an. bunlar beni hep korkutuyor. ama başlık açtığımda o kadar çok duydum ki bunu artık kesinlikle inanıyorum; rızkıyla geliyor.
işlerimiz arttı, maddi sıkıntılarımız azaldı diyen öyle çok var ki...
bizim de aracımız yok ama acil durum için muhakkak nakit hazırdır. ev kira değil ama kira kadar kredi ödüyoruz aylık. eşimin üniversitesi başladı. aylık yol parası ödüyor. site aidatları, standart ev giderleri, masraflar derken çok şükür kızlarımın bir şeyi eksik değil. kendimizden kısıyoruz onlardan değil. para arttıkça gider artıyor ama o kesin :)

Tandem nursing deniyomuş adına ben de öğreneli çok olmadı, yabancı sitelerde beslenme önerileri özel diyet listeleri falan vardı, beslenme çok dikkat et çocuk her yerde uyur sen önemlisin
kendime zaman bulamıyorum ki. tek keyfim çaya bisküvi batırmak :)

ben artık evlatlık alırım ilerde diye düşünüyordum, ya da tüp bebek şartlarını araştıracaktım, geldi ilk kızım. sonra ya olur ya olmaz derken ilkinden 9 ay sonra ikinci kızım geldi. şimdi ya 3. gelirse korkusu sardı :)
Saglikla buyutun evlatlarinizi boyle mutlu sonlara bayiliyorummm

Back