- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkiler şimdilik ufak yaramazlıklar yapıyorlar. büyüğe yemesi için bir şey verince ikinciyi istiyor, onu da kardeşine veriyor. ama küçük halıya dökünce elinden çekip alıyor. sonra ağlaşmalar başlıyor :)Benimkilerin 4 yaş araları. Büyük kızım kendinden huysuz, aksi,mızmız dı kardeş gelince tavan yaptı iyiceaboooo hiç birşeyi beğenmiyor sürekli ağlıyor 6 yaşında olucak nerdeyse sokağa çıkmak işkence neyse ki önünü almak için uzman desteği alıyoruz.
Bizim evde kavga hiç bitmez sürekli bağrış çağrış vardır. Küçük sinsi sinsi yaklaşır ablasının saçına yapışır ondan sonra çimdiklerbüyük te ona derken ortalık savaş alanı olur :) ama çokta güzel oynarlar. Az önce süte püskevit batırma etkinliği yaptılar
küçük sütü alıp kaçtı büyükte peşinden heryer süt oldu temizledim bende napalım böyle büyüyorlar işte.Çok şükür ki sağlıklılar.
büyük istesem de yatmıyor bizimle. arada istiyorum ya :)hava sıcak bırak serin serin yatsınlar.. Benimki de gider arada halıya yatar. Bizimkinin problemide bizimle yatması. Kendi yatağında değil bizim büyük yatakta yatıyor gece.
Ufakken yatmazdı bende isterdim şimdi gitsin diye bakıyorum ama gitmiyor. Hamileyim sığmıyoruz.büyük istesem de yatmıyor bizimle. arada istiyorum ya :)
Bu saate kadar olan vukuatları dinle bak :) çamaşırları lekeli diye suya basmıştım, onları çitilerken küçük geldi memesini altı içine onları kaynattım derken defalarca annem bana söyle ben vereyim dediğim halde büyük kızım dolaptan içecek almış tabi ki yerler masa içecek, hemen sileyim dedim arkadan bir ses anaaa küçük ayakkabılık teki ayakkabıları yere indirmiş ortalık savaş alanı, toplayayım dedim bu arada mutfağın kapısını kapatıyorum küçük sandalye den masa ya çıkıyor. Ben kapadım ama ablası susamış hopp kapı açık bit çığlık küçük sandalye ile yerde. Uyutmaya çalıştım mümkün değil çığlık atarak ağlıyor e iyi madem uyuma dedim. Ütü yapmam lâzım zorla başladım büyük kızım anneee su dedi tamam dedim getirmeye gittim ütülediklerim yerde ve küçük bağırıyor anne annee bak diye üstünde oynuyorbenimkiler şimdilik ufak yaramazlıklar yapıyorlar. büyüğe yemesi için bir şey verince ikinciyi istiyor, onu da kardeşine veriyor. ama küçük halıya dökünce elinden çekip alıyor. sonra ağlaşmalar başlıyor :)
Allah bagislasin ne guzel28 ve 10 aylık
Gece yataklarinda uyuyorlarsa gündüzkendi yataklarında yatıyorlar çok şükür. ama arada bir genelde ayda bir evde beni takip edip hangi odadaysam o odanın halısında uyuyorlar. mesela odada işim bitip diğer odaya geçiyorum. uyanınca yine yanıma gelip o halıda uyumaya devam ediyorlar. bir alem bunlar.
fenaa. büyüdükçe dertleri büyüyor dedikleri bu olsa gerek. şimdilik kısa çapta etkili benimkiler, ilerde beni bunaltmazlar inşallah. Allah yardımcın olsun.Bu saate kadar olan vukuatları dinle bak :) çamaşırları lekeli diye suya basmıştım, onları çitilerken küçük geldi memesini altı içine onları kaynattım derken defalarca annem bana söyle ben vereyim dediğim halde büyük kızım dolaptan içecek almış tabi ki yerler masa içecek, hemen sileyim dedim arkadan bir ses anaaa küçük ayakkabılık teki ayakkabıları yere indirmiş ortalık savaş alanı, toplayayım dedim bu arada mutfağın kapısını kapatıyorum küçük sandalye den masa ya çıkıyor. Ben kapadım ama ablası susamış hopp kapı açık bit çığlık küçük sandalye ile yerde. Uyutmaya çalıştım mümkün değil çığlık atarak ağlıyor e iyi madem uyuma dedim. Ütü yapmam lâzım zorla başladım büyük kızım anneee su dedi tamam dedim getirmeye gittim ütülediklerim yerde ve küçük bağırıyor anne annee bak diye üstünde oynuyoracıtırlar yemek hazırladım büyük kızım yine yere su döktü bunu gören küçük te bardağını ters çevirdi. Sürekli tamam sabır gerekli bunlarda geçicek diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Oyyy valla imdatttt diye bağırmak istiyorum.Ay bak atlamışım büyük alerjisi olduğunu bildiği halde çocuğa portakal suyu vermiş ulan sadece tuvalete gitmek istemiştim o arada yapmış sonuç küçüğün her yeri kabardı alerji şurubu verdim.
öyle yapsam da arada oda oda halı değiştirerek uyumaları ilginç geliyor :)Gece yataklarinda uyuyorlarsa gündüz
uyku saati gelince hepberaber yatağa gidin,masal okuyup,yada severek uyutun ikisinide.
Aynen öyle canım..büyüdükçe dertleri de büyüyor. Bugün çok bunalttılar yine benifenaa. büyüdükçe dertleri büyüyor dedikleri bu olsa gerek. şimdilik kısa çapta etkili benimkiler, ilerde beni bunaltmazlar inşallah. Allah yardımcın olsun.
ay gözüm korkuyor bu hikayeleri duyunca. bugün büyük küçüğün karnına bastı, başına top attı, küçük onun saçını yoldu, benim laptopu karıştırdılar, büyük koltuktan atlıyor kardeşinin üstüne, sonra kalemle bir yerleri boyadı, ben kızdığım için ıslak mendille sildi, mantı yaparken hamuru parça pinçik ettiler, sıcak fırın camına elleyen küçük ağladı tabi, büyük de şimdi basket topunun üzerinde ayakta durmaya çalışıyor, düşüyor ve birazdan kötü düştüğü için ağlayacak. :)gece henüz keyifli değil benim için 2 saatte bir uyandığım için.Aynen öyle canım..büyüdükçe dertleri de büyüyor. Bugün çok bunalttılar yine benisabır sabır sabır. Gece uyuyunca hepsini unutup öpüp koklicam onları uyurken. Ama yine de benimkilerin milli felaket olduğu gerçeği değişmiyor
![]()
Olabilir çocuk bunlar,sağı solu belli olmuyorki haylazların.öyle yapsam da arada oda oda halı değiştirerek uyumaları ilginç geliyor :)
çok şükür ki alışkanlık değil. ayda 1 kere falan oluyor genelde :)Olabilir çocuk bunlar,sağı solu belli olmuyorki haylazların.
Benim kızım 3 yaşına girecek 4gün sonra,bugün öğle uykusu ićin diyorki bana 'anne beni kucağına al sallada öyle uyuyayım' 14 kilo haliyle bunu istedi benden. Geçen gün market arabasinda uyumuştu,alışveriş yaparken bir baktım uyumuş ki bayılmıyor uykuya.
Belli olmuyor yani ne isteyecekleri ,birde sizde iki tane ,biri nerde uyursa ötekide orda uyumak isteyecek normal.
Ben rahat edemeyecekleri için yatak önerisinde bulundum aslında ,önümüz kış,alışkanlık haline gelmesin diye bir fikirdi sadece![]()
Pek farkımız yokmuş anacımay gözüm korkuyor bu hikayeleri duyunca. bugün büyük küçüğün karnına bastı, başına top attı, küçük onun saçını yoldu, benim laptopu karıştırdılar, büyük koltuktan atlıyor kardeşinin üstüne, sonra kalemle bir yerleri boyadı, ben kızdığım için ıslak mendille sildi, mantı yaparken hamuru parça pinçik ettiler, sıcak fırın camına elleyen küçük ağladı tabi, büyük de şimdi basket topunun üzerinde ayakta durmaya çalışıyor, düşüyor ve birazdan kötü düştüğü için ağlayacak. :)gece henüz keyifli değil benim için 2 saatte bir uyandığım için.
onu büyük yapıyor. kendi dolabından çamaşırları getirip bana veriyor. sonra hepsini giymeye çalışıyor. giyemeyince ağlıyor kızıyor. küçük de evin içinde 4 dönüyor. prizlerle, elektrik süpürgesiyle uğraşıyor. sıkılınca geri dönüp çekmeceleri çekiyor. parmakları sıkışıyor, ağlıyor :) büyük her gün standart olarak bizim yatakta zıplıyor, bazen kafasını duvara vuruyor ya da yere düşüyor. legolarla oynarken sakarlıktan başını gözünü acıtıyor ağlıyor. bu arada her saat ikisini emzirmeyi saymıyorum bile :) canları sıkıldıkça meme istiyorlar tok olsalar da. bir de birbirlerini kıskanıp emmek istiyorlar :)Pek farkımız yokmuş anacımay sen 2 saatte bir uyanıyorum dedin de benim küçük akşam 3.30 da uyudu
sabah 7 de bir baktım ortada biri anam büyük gelmiş birde beni itiyor kalkayım diye. Babası ile uyuyacskmışşş. İyi uyu dedim kaçtım salona. Eşim uyandı kahvaltı diyor karnından ye dedim
Şuan sesleri çıkmıyor niye kızım tüm katlı çamaşırları valize koydu küçüğüde aldı evin içinde tatile gidiyoruz diye dolaşıyorlarha birde o aldığı çamaşırları tekrardan katlayıp yerine koymak var. Bu arada huni var mı bacı takıp gezicem artık
![]()
devamlı değil diye teselli ettim kendimi :)Benimde iki kizim var kucuk 1 yasinda oglen uykusunu halida uyur besige kiyunca uyanir hava sicak diye ses etmiyorum ama kisin yer ceker hasta olurlar alistirmaya bakmak lazim
Puantiyeli yollayayım mıBenim kizimda yerde yatmayi seviuor 1bucuk yasinda .aslinda kendj kendine yatmasi icin izin verdim havalarda sicak diye .uykuya dalana kadar birakiyorum sonra yatagina aliyorum.
Bu arada bir hunide bana verin .....![]()