Derin'in minicik evi buyurun.

Evin ufacık ama çok hoşuma gitti ya..

Evimi seviyorum huzurluyum dedin ya, inan ki asıl önemli olan bu..

Ne evler gördüm ben yayla gibi, ama içinde paylaşılan hiçbirşey yoktu..

Mutluluklar dilerim canımm..

sagolasın cnm benim...evet gerçekten huzurum yerindeyse heryer saray zaten...çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım...Allah hepimize mutlu yuvalar nasip etsin.Şeniz

iyi günlerde otur canım küçük ama olsun benim evde küçük Yüce Rabbim inşallah büyük evde nasip eder bizlere

küçük bile olsa önemli olan mutlu ve huzurlu olman bence... güle gül otur... Daha iyileri nasip olsun inşallah

Canım benim sağlıkla oturmanı diliyorum ama söylemeden geçemiyecem affına sığınarak koltukalrın biraz koyu değilmi odayı boğmuş gibi :)

canım benimmmm ne kadar şirin bi evin varmış öyle seninnn bi bebişlede şenlensin inşallah yakında tatlımmm

küçük bile olsa önemli olan mutlu ve huzurlu olman bence... güle gül otur... Daha iyileri nasip olsun inşallah
evet haklısın canım..çok sagol.öptüm.
küçük ama şirin önemli olan sağlık ve huzur güle güle oturunnnn
sagolasın evet aynen öyle huzur çok önemli..oda olduguna göre daha ne isterim Rabbimden dimi...teşekkürler.
Canım benim sağlıkla oturmanı diliyorum ama söylemeden geçemiyecem affına sığınarak koltukalrın biraz koyu değilmi odayı boğmuş gibi :)
sagol tatlım...evet koltuklarım koyu grinin üzerine çiçekli canım...aslında önceki oturma grubum çok güzeldi düz renkleri daha çok severim lila rengiydi çok severdim ama çıkarken kaynanaya bıraktım koltugu yok diye...masraf etmemek için de kesemize uygun baktık canım,anca böyle bir takım bulabildim..inşallah ileride değiştirecegim...teşekkürler canım.
canım benimmmm ne kadar şirin bi evin varmış öyle seninnn bi bebişlede şenlensin inşallah yakında tatlımmm

ceylanımm bebişimm çok sagol hayatım..inşallah bu evde seni agırlayacagım günleri de görürüm:)))öptüm bitanem.

Kucuk ama ne kadar sevımlı bır evvvvvvv ya ınsallah bu evde en kısa zamanda mınıcık bır bebek kosar evı doker dagıtır sende temızlersınnnnnnnn:)

canım benim ne kadar düzenlisin öyle herşey yerli yerinde çok sevimli sıcacık Allah içinde mutluluk huzur versin

küçük ama sevimli bir eviniz var iki tane nargilenizde dikkatimi çekti:) iyi günlerde sağlıkla oturun

çok güzel tatlım kutu gibi ,inşallah gönlüne göre kendine ait evinde olur.
ben kaç yıllık evliyim hala kiradayım.olsun napalım.inş senin olur.
içinde koşan bebelerle birlikte.güle güle otur inşallah opuyorumnanaktan

Mobilyaların benimkine benziyor, benimki kahverengi kremli..
Güle güle otur canım, allah huzurunuz hiç bozmasın

çok güzel tatlım kutu gibi ,inşallah gönlüne göre kendine ait evinde olur.
ben kaç yıllık evliyim hala kiradayım.olsun napalım.inş senin olur.
içinde koşan bebelerle birlikte.güle güle otur inşallah opuyorumnanaktan
ay Amin canım benim yaaa...çok sagol inşallah.Allahım sanada kendi evini nasip etsin inşallah.öpyüorumopuyorumnanaktan
Mobilyaların benimkine benziyor, benimki kahverengi kremli..
Güle güle otur canım, allah huzurunuz hiç bozmasın

yaaa demekki zevklerimiz benziyormuş:)))Amin hiçbirimizin huzurunu bozmasın inşallah:Saruboceq:

X