Derin'in minicik evi buyurun.

kiracı olduğunu zaten hemen anladım canım koridorundaki halının aynısı bendede var benimkinde yavru ağzı olan yerler mor yanlız bide sana bi şey söyleyeyim uzun koltuğu odanın girişinden al onun yerine karşıya tv ünitesini koy canım tv yeri olmamış insanlar yandanmı,? bakacaklar karşıya koltukla yer değiş girişte tv olsun umarım anlatabilmişimdir

kiracı olduğunu zaten hemen anladım canım koridorundaki halının aynısı bendede var benimkinde yavru ağzı olan yerler mor yanlız bide sana bi şey söyleyeyim uzun koltuğu odanın girişinden al onun yerine karşıya tv ünitesini koy canım tv yeri olmamış insanlar yandanmı,? bakacaklar karşıya koltukla yer değiş girişte tv olsun umarım anlatabilmişimdir

tatlım sagol..inanır mısın aynen dedigin gibi döşedim ilk taşındıgımda.ama o şekilde kotuklar karşılıklı oldugu için geçmey sehpa koymaya yer zor kalıyo..bide tv koy dedigin yerin duvarı pc nin oldugu taraf boş farkettiysen.vitrin oraya çok çirkin durdu...ne şekillere soktuk biz evi cnm ama anca böyle oldu...tv görünüyo heryerde merak etme:)

X