Derin'in minicik evi buyurun.

evin çok güzel canım..boşver kiracının bin evi olur demişler huzurun olsun...ağız tadıyla otur evinde..

evin çok güzel canım..boşver kiracının bin evi olur demişler huzurun olsun...ağız tadıyla otur evinde..
evet canım,bugün küçük olur,yarın büyük olur degişik degiişik evler görüyoruz işte:))))sagol bebişim öptümŞeniz
Canım Allah huzurla oturmayı nasip etsin...

Allah razı olsun canım,amin hepimiz inşallah.a.s.

canim evin kücück ama gercekten cok sicak bir ev...cenabi Allah bundan sonrada orada cok güzel günler gecirmeni nasip etsin insaallah

canim evin kücück ama gercekten cok sicak bir ev...cenabi Allah bundan sonrada orada cok güzel günler gecirmeni nasip etsin insaallah

ALLAH razı olsun güzel sözlerin için canımm...:1hug:AMıN inşallahhh hepimize çok çok güzel günler saglıklı günler nasip etsin RABBıM...sagol tatlım.Şeniz

varsın evin küçük olsun senin yüreğin büyük ya tatlım sen ona bak küçük dememiş bizimle paylaşmışsın
ne kadar derli toplu tertemiz bi ev ışıl ışıl Rabbim daha güzelini nasip etsin sana kendi evin olaraka.s.

varsın evin küçük olsun senin yüreğin büyük ya tatlım sen ona bak küçük dememiş bizimle paylaşmışsın
ne kadar derli toplu tertemiz bi ev ışıl ışıl Rabbim daha güzelini nasip etsin sana kendi evin olaraka.s.

böyle güzel bir yorum yapanın yüregi benden daha büyük ve sevgi doludur eminim ki...çok çok teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN tatlımmm...Allah hepimize daha iyilerini nasip etsin...sizlerin düşüncelerini duymak,iyi dileklerini almak inanılmaz güzel bir duygu...sagol canım benim.Şeniz

kücük ama sıcacık yuvan cnm Allahım agız tadıyla güle güle oturmayı nasip etsin inş a.s.

canım çok sıcacık evın.Rabbım sağlık huzur versın gerisi önemlı mı hersey zzamanla olur ben çok beğendım herseyı zevklı bir bayansın canım.sevgilerle

canım çok sıcacık evın.Rabbım sağlık huzur versın gerisi önemlı mı hersey zzamanla olur ben çok beğendım herseyı zevklı bir bayansın canım.sevgilerle

teşekkür ederim canım.amin sagolasın hepimize agız tadı versin rabbim.begenmene çok sevindim teşekkürlerŞeniz

evin çok sevimli ve sıcak...inşallah en kısa zamandada bebeğinle taçlanır evin...güle güle otur cnm...

evin çok sevimli ve sıcak...inşallah en kısa zamandada bebeğinle taçlanır evin...güle güle otur cnm...
çok teşekkür ederin cnmmm,amin imnşallah valla sagolasın.öptüma.s.
küçük ama çok sevimli..ayrıca çok düzenli ve temizsin...allah mutluluğunuzu artırsın..
sagol canım...mümkün oldugunca temiz tutmaya çalışıyorum teşekkürler.a.s.
Evin çok şirin güle güle otur caım:CüvCüv:
teşekkürler tatlımm.öptüma.s.

Evin ufacık ama çok hoşuma gitti ya..

Evimi seviyorum huzurluyum dedin ya, inan ki asıl önemli olan bu..

Ne evler gördüm ben yayla gibi, ama içinde paylaşılan hiçbirşey yoktu..

Mutluluklar dilerim canımm..

canım evin minik ama şirinmiş inşallah kendine ait bir evin olur en kısa zamanda

X