- 1 Nisan 2008
- 20.776
- 47
hayalimdeki ev kuçucuk temzliği kolay oluyodur... gule gule otur tatlım... ağzınızın tadi bozulmasın..
çok teşekkür ederim canım..çok daha güzelleri senin olsun inşallah.a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayalimdeki ev kuçucuk temzliği kolay oluyodur... gule gule otur tatlım... ağzınızın tadi bozulmasın..
evet canım,bugün küçük olur,yarın büyük olur degişik degiişik evler görüyoruz işte:))))sagol bebişim öptümŞenizevin çok güzel canım..boşver kiracının bin evi olur demişler huzurun olsun...ağız tadıyla otur evinde..
Canım Allah huzurla oturmayı nasip etsin...
canim evin kücück ama gercekten cok sicak bir ev...cenabi Allah bundan sonrada orada cok güzel günler gecirmeni nasip etsin insaallah
varsın evin küçük olsun senin yüreğin büyük ya tatlım sen ona bak küçük dememiş bizimle paylaşmışsın
ne kadar derli toplu tertemiz bi ev ışıl ışıl Rabbim daha güzelini nasip etsin sana kendi evin olaraka.s.
kücük ama sıcacık yuvan cnm Allahım agız tadıyla güle güle oturmayı nasip etsin inş a.s.
canım çok sıcacık evın.Rabbım sağlık huzur versın gerisi önemlı mı hersey zzamanla olur ben çok beğendım herseyı zevklı bir bayansın canım.sevgilerle
çok teşekkür ederin cnmmm,amin imnşallah valla sagolasın.öptüma.s.evin çok sevimli ve sıcak...inşallah en kısa zamandada bebeğinle taçlanır evin...güle güle otur cnm...
sagol canım...mümkün oldugunca temiz tutmaya çalışıyorum teşekkürler.a.s.küçük ama çok sevimli..ayrıca çok düzenli ve temizsin...allah mutluluğunuzu artırsın..
teşekkürler tatlımm.öptüma.s.Evin çok şirin güle güle otur caım:CüvCüv:
sıcacık bir eviniz var çokta temiz
huzurla oturun