Derin'in minicik evi buyurun.

canım benim minik olması güzel bence oh derli toplu ne güzel hem önemli olan evin içindeki huzur işte gerçek mutluluk budur....inşallah derinsu da gelince herşey tamam olacak...

bersumm cnm benim...çok sagol tatlım yaa..inşallahhh dedigin gibi olur...evet herşeyden önemlisi huzur...çok şükür ALLAHIMA...sagol kuşum.Şeniza.s.

Canım evin küçük ama emin ol çok güzel ve çok sıcak ..:1hug:
Rabbim hayırlısıyla kendi evinde oturmayı nasip etsin ..:Saruboceq:
Rabbim tüm kiracılara yardım etsin ..:Saruboceq:
Ömür boyu sağlıkla huzurla mutlulukla oturun inşallah ..:nazar:a.s.

Canım evin küçük ama emin ol çok güzel ve çok sıcak ..:1hug:
Rabbim hayırlısıyla kendi evinde oturmayı nasip etsin ..:Saruboceq:
Rabbim tüm kiracılara yardım etsin ..:Saruboceq:
Ömür boyu sağlıkla huzurla mutlulukla oturun inşallah ..:nazar:a.s.

sagolasın canım benim.ALLAH razı olsun iyi dileklerin için..evet rabbim herkese tüm kiracılara yardım etsin kendi evinde oturmayı nasip etsin...a.s.

hem minicik hem de çok şirin, inşallah en kısa zamanda kendi eviniz de olur :)

ayyyyyyyyyy derinim çok şirinmiş evin ya huzurla mutlulukla otur kuşum işallah derinimizde gelecek bu evin içinde dört dönecek sen düzliyceksin o arkandan bozacak allah banada seninki gibi bir ev nasip eder işallah bitanem güle güle otur

ayyyyyyyyyy derinim çok şirinmiş evin ya huzurla mutlulukla otur kuşum işallah derinimizde gelecek bu evin içinde dört dönecek sen düzliyceksin o arkandan bozacak allah banada seninki gibi bir ev nasip eder işallah bitanem güle güle otur

oyyy canımsın benim prensesimm...çok sagol hayatımmm...inşallahhhhh Allahım derinimi yada erkek olursa ismini henüz bilmiyoruzkaydirigubbakcemile3evladımı bu evde koşarken emeklerken görmeyi nasip etsin...rabbim sana da en kısa zamanda kendine ait bir yuva kurmanı nasip etsin canım...ama senin evin daha güzel olur inşallahhh..çok sagol begenmene sevindima.s.Şeniz

evin çok güzel arkadaşım... a.s sağlıkla ve mutlulukla otur inş.... :nazar: a.s.

derincim evin ufak ama sevimli.. huzurla sağlıkla oturun inş.. bi de kendi resmini ucundan gösterseydin keşke.. kaydirigubbakcemile3

ben kucuk evleri seviyorum benimde evim kucuk hem isi cabuk bitiyor hemde cocuk olmadigi icin dagitan yok bizde.Allah huzurlu oturmayi nasip etsin size

çok şirin kutu gibi temiz bir eviniz var derinim içinde daima huzurlu ve mutlu olun inşallah

canım sıcaık bir yuva allah ağız tadıyla oturmayı ansip etsin inşallah....banyo işine gelince daha iyisine geçince rahatlarsın inşallah diyorum...eğer huzurluysan heryer cennett...huzurun yoksa hiç bişey sana sarayda olsa güzel gelmez canım benim allah ağız tadını bozmasın ..birde bir melekle huzuruna huzur katsın inşallah...

minicik evin çok tatlı şekerim.nolucak iki kişisiniz zaten size bol bol yeter.benim eski evim kocamandı 150 m2 ama hiç sevmiyodum açıkcası ne yaptığım temizlik belli oluyodu nede işi bitiyodu.ohh bi saatte bütün işini bitirir bakarsın keyfine.allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.bebek konusundada gönlüne göre versin canım.

derinim canım önemli olan küçüklüğü değil huzuru allahım huzur versin ayrıca çok şirin ve güzelll allahım sağlıkla bebek sahibi olmanı nasp etsinnn bu evde mutlu yuvan daha da mutlu olsunnnnnn amnnnnnnn

derinci canım oy çok güzel mini mini bayılırım küçük evlere o yüzden ilk tuttuğum evi küçük tutmuştum o bile büyük geliyordu allah daha daha iyilerinin sahibi olmayı nasip etsin gardrobun benmkinin aynı benimki krem ama şekli aynı çok kullanışlı

bu ev cok seker keske benim evim böle olsa deve hanı gibi bi evdeyim temizliği bitmio evinin kıymeini bil önemli olan huzuru ve bence cokta güzel ve huzurlu gözüküyor canım ağız tadıyla oturman dileğimlee

evin çok güzel arkadaşım... a.s sağlıkla ve mutlulukla otur inş.... :nazar: a.s.
sagolasın canımm amin a.s.
derincim evin ufak ama sevimli.. huzurla sağlıkla oturun inş.. bi de kendi resmini ucundan gösterseydin keşke.. kaydirigubbakcemile3
çok sagol tulinimmm.nerelerdesin sen kızzzz:eek:klava:teşekkür ederim tatlımm kendi resmimi koyamadım idare et kısskaydirigubbakcemile3
ben kucuk evleri seviyorum benimde evim kucuk hem isi cabuk bitiyor hemde cocuk olmadigi icin dagitan yok bizde.Allah huzurlu oturmayi nasip etsin size
amin canım teşekkür ederima.s.
çok şirin kutu gibi temiz bir eviniz var derinim içinde daima huzurlu ve mutlu olun inşallah
sweetim sagol bebegimm...öptüm seniŞeniz
canım sıcaık bir yuva allah ağız tadıyla oturmayı ansip etsin inşallah....banyo işine gelince daha iyisine geçince rahatlarsın inşallah diyorum...eğer huzurluysan heryer cennett...huzurun yoksa hiç bişey sana sarayda olsa güzel gelmez canım benim allah ağız tadını bozmasın ..birde bir melekle huzuruna huzur katsın inşallah...
inşallah canım yaa..inanki banyo olayı canımı çok sıkıyor..bir banyo yapmak dert yani.:KK43:(ama idare ediyom işte..Allah razı olsun tatlım.a.s.
derinim canım önemli olan küçüklüğü değil huzuru allahım huzur versin ayrıca çok şirin ve güzelll allahım sağlıkla bebek sahibi olmanı nasp etsinnn bu evde mutlu yuvan daha da mutlu olsunnnnnn amnnnnnnn
semoşumm teşekkür ederim hayatımmm..evet en önemlisi o bebişimm haklısın..seni sefiyommma.s.

derinci canım oy çok güzel mini mini bayılırım küçük evlere o yüzden ilk tuttuğum evi küçük tutmuştum o bile büyük geliyordu allah daha daha iyilerinin sahibi olmayı nasip etsin gardrobun benmkinin aynı benimki krem ama şekli aynı çok kullanışlı
yaa gardrobumuz aynı demek:)))sagolasın canım benimmm..öpüyorum tatlım seni.Şeniz
bu ev cok seker keske benim evim böle olsa deve hanı gibi bi evdeyim temizliği bitmio evinin kıymeini bil önemli olan huzuru ve bence cokta güzel ve huzurlu gözüküyor canım ağız tadıyla oturman dileğimlee

sagol nehirimmm...valla aynen öyle temizligim çok uzun sürmüyor ama yinede yoruluyorum tabii...TEŞEKKÜR EDERİM FISTIKIMa.s.

minicik evin çok tatlı şekerim.nolucak iki kişisiniz zaten size bol bol yeter.benim eski evim kocamandı 150 m2 ama hiç sevmiyodum açıkcası ne yaptığım temizlik belli oluyodu nede işi bitiyodu.ohh bi saatte bütün işini bitirir bakarsın keyfine.allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.bebek konusundada gönlüne göre versin canım.

evet canım küçük evin temizlik derdi büyük olmuyor tabii..bide eşyam çok yok..sevmiyorum öyle tıkış tıkış zaten ev küçük bilerek çok almadım..sagolasın yorumun için...öptüm canım.Şeniz

X