Derdimi paylaşmak istiyorum

Allah yardımcın olsun cutemom. Yazmasamda hep okudum, akşam en son, sabah ilk önce yine senin konunu okudum.
Sağlıklı bir şekilde evine dön inşallah. Dualarımdasın.

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun canım
dualarımız seninle
isyan arkadaş bizi de bilgilendirir misin
Allah' a emanet ol cutem

canımmm hayırlısıyla sağlıklı çıkarsın inş rabbim yardımcın olsun

cutemomu aradım kızlar vajinadan ilaç verilmiş yeni..biraz yanmam var dedi..daha yeni verilmiş ne kadar sürermiş belli değil..
sesi titriodu yavrumun yaaa

Çok üzülüyorum cuteye çok
inşallah hemen düzelir psikolojisi çok ağır şeyler yaşadı canım yaa
rabbim yardımcısı olsun

rabbim bundan sonra sıkıntılarını azaltır yüzünü güldürür inş

Olanları az çok biliyorum ama mesajların hepsini okuyamadım.
Ne oldu şimdi?
Cutemom kürtaj mı oldu, düşük mü yaptı, yoksa çocuğa bişey olmadı mı?
Durumu nasıl?
Ayy Allah'ım sen ona yardım et.
Sağlık çok büyük bir imtihan konusu..

ben bişey yazmaya korkuyorum tuhaf bi ruh hali içindeyim, o benden önce öğrendi gebeliğini, ben o ara adet günümü bekliyodum hep diyodum ki bana da dua et, duası kabul oldu bende gebelik haberini aldım ve ilk onunla paylaşmıştım detayları, şimdide ben ona dua ediyorum Rabbim feraha çıkarsın

cutemomu aradım kızlar vajinadan ilaç verilmiş yeni..biraz yanmam var dedi..daha yeni verilmiş ne kadar sürermiş belli değil..

isyan çok teşekkürler bilgi için
Allah yardımcısı olsun cutenin

Allah bir an önce şifa versin Cute.Allah yardımcın olsun. söyleyeceklerimi içimde tutayım, iyileş gel sonra paylaşırım.

kuzum ya Rabbim yardımcısı olsun bi fena oldum şu anda

bu son acısı olsun İnşallah.isyancım konuşursan bizi de haberdar et nolur.

baştan beri çok umutla bekledim. ama kısmetten öte köy yok işte. Allah yardımcısı olsun.
kürtajla almasalar keşke yaa. öyle küçük de değil ki. tahmin ettiğim şekilde mi alacaklar?

baştan beri çok umutla bekledim. ama kısmetten öte köy yok işte. Allah yardımcısı olsun.
kürtajla almasalar keşke yaa. öyle küçük de değil ki. tahmin ettiğim şekilde mi alacaklar?

sezaryene alacaklar beni diyodu ama ? :44:

kızlar şimdi tekrar aradım..
bez bağlamışlar kanaması artmış..baya geliyor kan diyor ama ağrısı çok yokmuş..
saat 12 de bir ilaç daha vereceklermiş..hemşire onunla ağrı başlar demiş..
şimdilik iyi seside bana daha iyi geldi..
burayı okuyormuş ara sıra hepinize tşk ettti...dualarınıza ihtiyacı olduğunu söledi..
öğle arasından sonra tekrar ararım haber ederim sizlere..

sağ ol canım sende ona dua ettiğimizi söyle.

Rabbim yar ve yardımcısı olsun dua ediyom cok

​Allah yardımcısı olsun rabbim tez zamanda verir şifasını inşallah en kısa sürede toparlanıp ayağa kalkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…