- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun esim izinli annemde egeyi alip biraz evine gitti esim disari cikmak icin oldukca israr etti tabi kabul etmedim
Kahve yapayim balkonda icelim dedi on dk oturduk iceri gecip uzanirken yine gunduz olan kanamadan daha yogun gece olan kanamalardanmi diye beklemedeyiz yine ...
Burcucum sen insallah guzrl haber alirsin canim fakat ben notrum cok kanamalarim bile daha kesilmedi iyi haber bebegin suyunun normale donmesi olabilir mesela
Bilmiyorum tukendim diyorum ya gercekten bunu icten soyluyorum tukendim kan kokusundan
Burcucum insallah sikintilarin gecer kanaman durduysa guzrl haber alirsin insallah canim
Bende ayni sebebten oturu hic krem kullanamiyorum lireac almaliyim is oraya dayanmiyor hemde kilo vetdigim icin gobeginde gergin degil
Gunde 2.5 litre su + komposto ,sut,cay vs iciyorum yatarkrn cok kotu oluyorum gece
Bendr anidrm cisimi kacircakmisim hissi oluyor tuvalete giderkej plesanta mesaneyimi sikistiriyo acaba
Yada bol sivi almaktanmi yada suyummu geliyo anlamiyorum diyorum
Allahtan hayirlisi ben baska bisey diyemiyorum artik kendim icin canim
Pazartesi gunu 15.30 bora beyde randevu alindi
Simdi ozel sigorya yaptirmaya calisiyoruz en azindan muayneleri karsilasa.dogumu hamileyim karsilamaz mi acaba ? Neyse heycanlandim cok 3 sene ugrastim didindim klinikte oglumu dogurdum kocaman oldu simdi onun yerine yeniden gitmek sanirim baya bir aglarim :)
Arkadaslarim demicektim diyim
Kanama ve agrilar devam
Dun esime bebwgi doguramazsam rahimimde alinirsa dedim bana cevap veremedi , bu ne demek ben suanda cok pardon boku bokunami hayatimdan caliyorum cok kirginim
Isyan
O bebegi alsinlar diyo yani herkez oyle diyo belimi dogrultamiyorim agrilarim var kanama zaten devamli
Ama bir daha cocuk yapmam bunlari bir daha yasayamam onurunda bana destek olmasini isterdim ama belki ben bencilim
Bi turlu ferahliyamiyorum