• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdimi paylaşmak istiyorum

Birde,kaportayi toplasam iyi olacak
Bugun kuafor gelcek eve kas biyik icin
Pazartesi sabahi banyo olucam ojelenirim :) gwcen hafta cumada dr giderken iki dirhem bir cekirdek hazirlanip agla agla icim cikmis vaziyette eve donmustuk ona benzemesinde buda :)

Bugun esim izinli annemde egeyi alip biraz evine gitti esim disari cikmak icin oldukca israr etti tabi kabul etmedim

Kahve yapayim balkonda icelim dedi on dk oturduk iceri gecip uzanirken yine gunduz olan kanamadan daha yogun gece olan kanamalardanmi diye beklemedeyiz yine ...

Bugun esim izinli annemde egeyi alip biraz evine gitti esim disari cikmak icin oldukca israr etti tabi kabul etmedim

Kahve yapayim balkonda icelim dedi on dk oturduk iceri gecip uzanirken yine gunduz olan kanamadan daha yogun gece olan kanamalardanmi diye beklemedeyiz yine ...

bende seni merak ettim burada sayfa açmışsın galiba artık burda durumları bldiriyorsun bende dışarı çıkıp hava almak istiyorum boğuluyorum evde ama dediğin gibi çıkınca daha kötü olursak pişmanlık duyarız pazartesi kontrolun var demi benimde kontrolum var inş. güzel haberler alırız canım bende bugunlerde çok ilaç kullandım acaba bebeğe bişey olurmu diye kafaya takıyom grip oldum mecburi ialç aldım ben balkona bile çıkmıyorum korkumdan

Burcucum sen insallah guzrl haber alirsin canim fakat ben notrum cok kanamalarim bile daha kesilmedi iyi haber bebegin suyunun normale donmesi olabilir mesela
Bilmiyorum tukendim diyorum ya gercekten bunu icten soyluyorum tukendim kan kokusundan

Burcucum sen insallah guzrl haber alirsin canim fakat ben notrum cok kanamalarim bile daha kesilmedi iyi haber bebegin suyunun normale donmesi olabilir mesela
Bilmiyorum tukendim diyorum ya gercekten bunu icten soyluyorum tukendim kan kokusundan

inş. çoğalmıştır bebeğin suyu çok su içiyosun demi ben çok fazla içmiyorum günde 6-7 bardak anca içiyorum çok şişkinlik oluyor bugunlerde karnım gerilmeye başladı özellikle akşamları rahatsız ediyor karnıma bişey sürmeye başlamadım zaten ne sürceğimide bilmiyorum yağ mı kullansam ne yapsam onlardada rahim kasıcı özellikler oluyomuş lierac çok pahalı bizim durumlarda iyi değil alamam bebe yağı aldırmıştım içinde papatya ve lavanta yağı varmış rahim kasılma etkisi yapıyomuş kullanmıyorum vitaminde kullanmıyorum umarım bişey olmaz bende baya sorunlu bir hamileyim

Burcucum insallah sikintilarin gecer kanaman durduysa guzrl haber alirsin insallah canim
Bende ayni sebebten oturu hic krem kullanamiyorum lireac almaliyim is oraya dayanmiyor hemde kilo vetdigim icin gobeginde gergin degil
Gunde 2.5 litre su + komposto ,sut,cay vs iciyorum yatarkrn cok kotu oluyorum gece
Bendr anidrm cisimi kacircakmisim hissi oluyor tuvalete giderkej plesanta mesaneyimi sikistiriyo acaba
Yada bol sivi almaktanmi yada suyummu geliyo anlamiyorum diyorum
Allahtan hayirlisi ben baska bisey diyemiyorum artik kendim icin canim

Burcucum insallah sikintilarin gecer kanaman durduysa guzrl haber alirsin insallah canim
Bende ayni sebebten oturu hic krem kullanamiyorum lireac almaliyim is oraya dayanmiyor hemde kilo vetdigim icin gobeginde gergin degil
Gunde 2.5 litre su + komposto ,sut,cay vs iciyorum yatarkrn cok kotu oluyorum gece
Bendr anidrm cisimi kacircakmisim hissi oluyor tuvalete giderkej plesanta mesaneyimi sikistiriyo acaba
Yada bol sivi almaktanmi yada suyummu geliyo anlamiyorum diyorum
Allahtan hayirlisi ben baska bisey diyemiyorum artik kendim icin canim

ben gece yatmadan 2 sat önce sıvı almıyorum yoksa gece wcden çıkamıyorum bebekten dolayı idrar torbamıza baskı oluyor ondan öyle hissediyoruz hele benim bezen çok kötü oluyor wc gidiyorum geliyorum sanki yine var gibi hissediyorum sanırım benim böbreklerde sorun var çünkü idrar yaparken böbreklerim sancıyor zorlanıyorum önceden 2 defa taş düşürdüm umarım yine yoktur yoksa hamilelikte çok daha zor oluro sancılar erken doğum bile yaptırıyor diye biliyorum neyse hep kötü şeylerden bahsetmeyelim moralimiz iyce bozuluyor kendime ıhlamur yaptım içiyorum bugun eşim geç gelicekmiş anasına gidiyor ben zati evde hep yalnızım bazen kafayı yicek gibi oluyorum akşam eşim geliyor hemn bilgisayara dün yine tartıştım benle otur bi sohbet et dedim zaten butun gün yalnızım patlıyorum o geliyo yatana kadar bilgisayar benle konuşmuyo bile gelde bu adamı dövme ya :)

Pazartesi gunu 15.30 bora beyde randevu alindi
Simdi ozel sigorya yaptirmaya calisiyoruz en azindan muayneleri karsilasa.dogumu hamileyim karsilamaz mi acaba ? Neyse heycanlandim cok 3 sene ugrastim didindim klinikte oglumu dogurdum kocaman oldu simdi onun yerine yeniden gitmek sanirim baya bir aglarim :)

Canım konunu hep takip ediyorum, açıkçası evli olmadığım ve hamilelikten de dolayısıyla pek anlamadığım için yorum yazmamıştım. Sadece içten içe, Allah yardımcın olsun dedim senin için, inşaallah bir an önce sıkıntılarından arınıp bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

Sigortacı olduğum için de, özel sağlık sigortası konusu ayrıca bir dikkatimi çekti. Şu anda bir sıkıntınız olduğu için, sizden zaten normal şartlarda bir beyan isteyecekler ve bu beyanda da geçirdiğiniz rahatsızlıkları belirttiğinizde bunları teminat dışında bırakırlar maalesef. Tahminime göre doğumu da karşılamazlar ama o belki bir istisna durumudur tam emin değilim ama %90 karşılanmıyordur doğum diye düşünüyorum. Özel sağlık sigortasını işte bundan dolayı pek tutmuyorum ben, var olan hastalık yada sağlık problemlerini hemen teminat dışında bırakıyorlar, e o zaman da bir anlamı olmuyor sağlık sigortasının.

Sevgili cute,
Okurken içimden birşeyler koptu,sana sarılmak istedim ve herşeyin geçeceğini sabırlı güçlü olmanı söyleyebilmeyi istedim /: Allahın izniyle bugünleri de atlatıp çarçabuk eski şen şakrak haline dönmeni temenni ediyorum.Ve şunuda belirtmek istiyorum çoğu kişi de yazmış zaten; moral,motivasyon o kadar herşeyi etkiliyor ki hep moralini yüksek tutmaya çalış arkadaşım dua edeceğim senin için.Herkesin derdi ve sınavı farklı oluyor sende inşallah atlatacaksın güzel haberlerini duyacağız inanıyorum.

Ayni tas ayni hamam............

Gülay seni kadinhastaliklari sitesinden biliyorum, ne zorluklar cektigini ønceki evliliginde biliyorum.Simdi yine zor bi dønem geciriyosun, o sikintili gunlerin ardindan Rabbim sana nasil tunelin sonunda isigi gøsterdiyse bu seferde gøstericektir emin ol.Allaha sigin isyan etme.Ege icin kendine iyi bak.Dun okudugumdan beri konunu aklimdan cikmiyosun, Allah acil sifalar versin.

Arkadaslarim demicektim diyim
Kanama ve agrilar devam
Dun esime bebwgi doguramazsam rahimimde alinirsa dedim bana cevap veremedi , bu ne demek ben suanda cok pardon boku bokunami hayatimdan caliyorum cok kirginim

Gurbetci seni tanidim
Allah bana evlat zor veriyor ,bunu bilir bunu soylerim
Ailemi yanimda perisan ediyorum ben agliyorum annem agliyor agrilardan

Arkadaslarim demicektim diyim
Kanama ve agrilar devam
Dun esime bebwgi doguramazsam rahimimde alinirsa dedim bana cevap veremedi , bu ne demek ben suanda cok pardon boku bokunami hayatimdan caliyorum cok kirginim

Tatlim esin içinde kotu bir durum söz kon usu su anda inan oda allak bullaktir. Cvp vermemiştir yalnis anlasilmaktan korkmuştur. Sen bunlari düşünme esin seni seviyor ve sonuç ne olursa olsun bu değişmeyecek. Oda çoktu seninle kolaymi esi bu durumda bebeği tehlkiefe ama elinden birşey gelmiyor onun içinde zor.

Isyan
O bebegi alsinlar diyo yani herkez oyle diyo belimi dogrultamiyorim agrilarim var kanama zaten devamli
Ama bir daha cocuk yapmam bunlari bir daha yasayamam onurunda bana destek olmasini isterdim ama belki ben bencilim
Bi turlu ferahliyamiyorum

cutem canım benım yasadıgın zorlukları bı an olsun kendımı yerıne koyarak anlamaya calıstım allah yardımcın olsun bebegını kaybetme korkusu bır evladının ozlemı cektıgın maddı zorluklar ınan kı cok zor rabbım yardımcın olsun oncelıkle dogacak bebegının saglını sonrasında evladınından ayırmasın senı aıleler ne ıcın bu gunler ıcın hayatım bıraz destek olcaklar sen canını sıkma bu durumu sen ıstemedın kader... lutfen canını sıkıp kendını daha cok yıpratma ınan saglıktan baska hersey bos bıtanem hersey zamanla rayına oturacak ınan buna ıcını ferah tut yuce rabbıme sıgın dualarım senınle:24:

Bende anlamiyorum bunun icinmi yasiyorum ben bunlari

Isyan
O bebegi alsinlar diyo yani herkez oyle diyo belimi dogrultamiyorim agrilarim var kanama zaten devamli
Ama bir daha cocuk yapmam bunlari bir daha yasayamam onurunda bana destek olmasini isterdim ama belki ben bencilim
Bi turlu ferahliyamiyorum

Tatlim inş dur bir u bebek doğacak hayirlisi ile. Ama olursa dogmaxsa bunlari düşünme zaman herşeyi unutturur tatlim. Esinde sanirim psikolojik çöküntüde ama sana destek olması lazim bunları yasayan sen izleyen o sonuçta. İste erkek milleti anca bu kadar olabiliyor.

önceki söyledikleri ve şimdi bebeği alsınlar demesi falan, önceki ettiği laflar neydi bi hatırlayalım bebeğe bişey olursa seni mahvederim şimdi bebeği alsınlar? yanar döner dicem olmıcak, sinirleri bozulmuş olabilir ama o şimdi kendi sinir bozukluğunun 3-5 katı kadar senin yıprandığını anlamalı, bu adam senin hikayeni biliyo egede yaşadıklarını biliyo eski eşinle yaşadıklarını biliyo, sen rahmim alınırsa dediğinde canın sağolsun demeliydi bence, ne biliyim yaa

Back