Derdim kilom. Kafama çok takıyorum

Mesaj olarak yazar mısınız bana da nasıl verdiniz kiloyu

Arkadaşlar kuruyemiş diyetimde sadece 1 ceviz var. Durun yaptigim diyetin linkini ekleyim . Burdan aldım zaten

Bakın bu listeyi yapıyorum hiç taşmadan.

Peki bide şu var günde 3 litreye yakın şu içiyorum bitki çayları tuzsuz ayran hariç. İdrarrimi yapmaya bir günde en fazla 4 kere gidiyorum. Bu da acayip geliyor bana

Iyide mantıken günde alman gereken kalorinin fazlasını alıyor olsan veya dediğine göre fazla bir şey yememene rağmen aliyor olsan şuan 77 kilo olmazsın gerçekçi olalım. Algıda seçicilik yapıyorsun muhtemelen. Taktiğin için hergün kalori aldığını sanıyorsun her gün 700 gr yok 500 gr aliyor olsan ağır yaşamlar olursun.

Ya yemin ederim yok. Aylardır cipsi kola pasta pizza hasretim yok yani. Sence böyle olsa burda dertlenir miyim. Bende böyle zihniyet olsa kilo vermem imkansız olur zaten. Terslik gördüğüm için yazdım

Anladım canım ozaman şöyle bir yol denesen. Bi hafta Her yediğini yaz . Hergun de mutlaka bi tatli yada kilo aldirdigini dusundugun bir sey tuket bu haftaya başlamadan önce tartıl ve hafta bitiminde tartıl bakalım 1 haftada kilo aldın mı dediğin gibi. Yoksa 1 haftada kilo aldıysan kilo almanı sağlayan şey sadece tatlı mi yoksa ciddi dercede bir yeme bozukluğun mu var. Az miktarda ama çok kalorili şeyler tüketiyor olabilirsin. Ben obezim buarada. Sana nasıl yapmalısın demiyorum asla ilacım olsa kel basima surerim. Sadece bir kendini dene diyorum :)

kan grubunuzu çok merak ettim?

topıgımın ısıne yaramasına oyle cok sevındım kı kılo vermene oyle cok sevındım kı helal olsun tebrık edıyorum senı azmının zaferı :)

sekersız cay ıcın cozumum basıt
cay ıcme

cayın demını daha az koyabılırsın sekerle tolere olan sey sekersız olunca baskın olmustur belkı demı fazladır?

Denedim açık içmeyi ama değişen olmadı. Çok sevmeme rağmen sanırım çaydan vazgeçmem gerek.çok teşekkür ederim bu arada

Denedim açık içmeyi ama değişen olmadı. Çok sevmeme rağmen sanırım çaydan vazgeçmem gerek.çok teşekkür ederim bu arada
ya kıyamam saka yapmıstım olur mu nıye sevdıgın seyden vazgecesın :)
gunde ortalama kac bardak cay ıcıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…