Mesaj olarak yazar mısınız bana da nasıl verdiniz kiloyuGünlük kilo takibi yapma. Haftalık yapman daha doğru. Kas yapman lazım yiyim ama kilo almayayım diyorsan. 18li yaşlarda 30 kg verdim. 80 kiloydum ben de. İstersen yazayım yaptıklarımı. Spor salonuna gitmedim o zaman param yoktu ama evde bazı şeyler yaptım. O kiloyu uzun süre geri almadım. Sağlıklı kilo verince geri almıyorsun.
9 yıldır şeker kullanmıyorum :) ve hiç zorlanmadım o acımtrak tadı seviyorum , ve tüm çevrem nasıl şeker kullanmazsın içemem öyle falan derlerdi sonra teker teker onlarda bırakmaya başladı.
Lütfen paylaşımınız i bekliyorum.Mesaj olarak yazar mısınız bana da nasıl verdiniz kiloyu
70 grami gösteren tartim yok malesef.700 gr olması imkansız 70 gramdır o
olmuyorsa zorlamayın canım herkes şekeri bırakacak diye bir şey yok , azaltırsınız olmadı.Gerçekten elimden geleni yaptım ama olmuyor. Ne mutlu size
olmuyorsa zorlamayın canım herkes şekeri bırakacak diye bir şey yok , azaltırsınız olmadı.
Ya yemin ederim yok. Aylardır cipsi kola pasta pizza hasretim yok yani. Sence böyle olsa burda dertlenir miyim. Bende böyle zihniyet olsa kilo vermem imkansız olur zaten. Terslik gördüğüm için yazdımIyide mantıken günde alman gereken kalorinin fazlasını alıyor olsan veya dediğine göre fazla bir şey yememene rağmen aliyor olsan şuan 77 kilo olmazsın gerçekçi olalım. Algıda seçicilik yapıyorsun muhtemelen. Taktiğin için hergün kalori aldığını sanıyorsun her gün 700 gr yok 500 gr aliyor olsan ağır yaşamlar olursun.
anladım tatlım , allah yardımcın olsun o zaman :)Diyetle 7 kilo verdim geri alırım diye korkuyorum. Onun için uzak durmaya çalışıyorum
Zaten alamaz anca ödem olur matematik basit 7bin kalori 1 kiloBir dilim tatlıdan nasil 700 Gr alırsın ki? Bu kadar net hesap olamaz.
topıgımın ısıne yaramasına oyle cok sevındım kı kılo vermene oyle cok sevındım kı helal olsun tebrık edıyorum senı azmının zaferı :)Allahaşkına nasıl yaptın? 3 aydır çayı şekersiz içiyorum ama en ufak ilerleme yok. Hala şekersiz çaydan nefret ediyorum. 3 ay ağzıma sürmedim. Sonunda geçen en azından bir bardak içeyim çay tadı hasretinden ölüp gideceğim yoksa dedim. Dünyalar varmış dedim. Hala şekersiz içiyorum ama hiç umudum yok. Bu arada sağlıklı beslenirken topiği bana çok yardımcı oldu. 5- 6 kilo vermem gerekti 7 verdim. Emeklerin için çok teşekkür ederim. Şu çay işine de bir el atıversen sevabına
topıgımın ısıne yaramasına oyle cok sevındım kı kılo vermene oyle cok sevındım kı helal olsun tebrık edıyorum senı azmının zaferı :)
sekersız cay ıcın cozumum basıt
cay ıcme
cayın demını daha az koyabılırsın sekerle tolere olan sey sekersız olunca baskın olmustur belkı demı fazladır?
ya kıyamam saka yapmıstım olur mu nıye sevdıgın seyden vazgecesın :)Denedim açık içmeyi ama değişen olmadı. Çok sevmeme rağmen sanırım çaydan vazgeçmem gerek.çok teşekkür ederim bu arada
ya kıyamam saka yapmıstım olur mu nıye sevdıgın seyden vazgecesın :)
gunde ortalama kac bardak cay ıcıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?