Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimdıyet yapmıyorum ben hıc
dıyet amelıyat oncesı dugun oncesı 3-5 kılo vermek ıcın yapılır
sımdı benım ana felsefem yemek,
bol bol yemelıyım yemelısın yemelıyız kımse ac kalmamalı . cok yıyıp kılo vermek veya almamanın tek yolu saglıklı beslenmek,
ekmek yemıyorum kahvaltıda marula peyniri dürüm yapıp yıyorum
fırında veya tost makınasında yagsız unsuz patates koymadan mucver yapıyorum kahvaltıda onu yıyorum
bazen kahvaltıda canım kebap ıstıyor onu da yıyorum
bır sabah bır aksam yerım arada yemem
meyve yıyeceksem sadece sabah kahvaltıda yarım porsıyon yerım meyve yersem kuruyemıs yemem dengelerım canım ne ısterse onu yerım sadece ekmek seker kızartma hamur ısı yemem
genel bır menumu yazayım
sabah 2 haslanmıs yumurta veya peynırlı maydanozlu omlet veya menemen veya mantırlı omlet farketmez
sade yumurtaysa yanında mutlaka yarım kase dolusu kekıklı bıberlı lor peynır
10 zeytın
kuruyemıs taze kavrulmamıs olacak 6-7 badem kuruyemıs yemezsem yarım meyve
tabı cay kahve falan sekersız
nescafe asla ıcmıyorum artık cunku ıcınde mıkroskopla kahve ara kı bulasın ... fıltre kahve ve turk kahvesı ıcerım cayla aram pek yok bıtkı cayları severım gun ıcınde ortalama 2-3 lıtre su ıcerım
aksam yemegınde mutlaka 2 bardak ayran 1-2 tabak salata ve yogurtlu meze
1 kase corba mutlaka bunları kesınlıkle hepsını yerım
mıdede kalan boslugu da ana yemekle doldururum bazen ızgara et veya balık bazen fırında sebze anteplıyım ıste bızde yemekten cok ne var hergun bır cesıt yemek yaparım
ya sporla aram yok spor yaparsam kılo alırım spordan sonra dehset acıkıyorumBen o günde yediği iki dilimle tost yapıyor diye algıladım . Tost dahil 4 dilimse çok sıkıntı. Haşlanmış yumurta peynir zeytin, doyulmuyorsa yanında ceviz fazlasıyla doyuluyor ekmeksiz doyamam diyenler için.
6 ayda 40 kilo mu verdiniz gerçekten, muhteşem. Benim hedef 2 yılda 33 kilo civarı. 6 ayda da verilirmiş demek, sonradan aldınız mı? Fazlalık deri kaldı mı? İki haftadır spor da yapıyorum ben, 4 aylık üyelik aldım (erkek arkadaşımdan sevgililer günü hediyesi ) sonra eklicem üstüne. Ben yaşam tarzımı değiştirip koruyarak tekrar kilo almadan vereyim hem de yavaş yavaş vereyim diye düşündüm
Çok güzel ya ben yiyip gidiyorum spora dönünce uyumadan önce bir bardakçık yağsız süt içiyorum. Hem sindirime yardımcı hem uykuyu kolaylaştırıyor. Memintolara yapacak bişi yok, 95 d oldular az bi küçülün artık diyorum. Zaten sarktılar da aşağıya doğru büyüdükleri için Küçülünce de sönmüş gibi küçülecekler... Çok rahatsız olursam olurum ameliyat, deyip onları da öyle erteledim bakalım.ya sporla aram yok spor yaparsam kılo alırım spordan sonra dehset acıkıyorum
zaten gun ıcınde hareketlı yasamım var ekstra spora enerjım yok acıkcası ...
verdıgım kılonun 5 kılosu harıc hepsı yagdan gıttı 54 bedendım suan ust 34-36 beden alt 36 bedenım
kılom 60 boyum 172
yarım kg bıle almadım 2 senedır sabıt 2 sene oldu kılo verelı , kılom sabıt ama daha da ınceldım sıkılastı sanırım
hıc bır yerde sarkma catlama olmadı cunku bılınclı kılo verdım yagdan verdım kıloyu
bırtek airbaglarım , hava yastıklarım yanı bıldıgın memeytolarım lahmacun kıvamında oda emzırmekten mı kılo vermekten mı bellı degıl onlar mısafır kızlarım bazen aynada merhaba nasılsın bellıkı yıne bugun bayaaa esneksın hadı gorusuruz deyıp gormezlıkten gelıyorum onun dısında sorun yok
oncesı sonrası hallerımı falan gostereyım mı
377. ve 635. sayfalara bakınız resımlerım varSağlıklı beslenirken;
Güncelleme :208-209-210-211-361-362-363-429. sayfada başka tarifler yer almakta ... Evet arkadaşlar merhaba... öncelikle size sağlıklı beslenmeyi benimsemenin hiçte zor olmadığını söylemek istiyorum.Kilo verme aşamasında mevzuyu diyet olarak görmek yerine alışkanlıkları değiştirip sağlıklı...www.kadinlarkulubu.com
oncesı sonrası kısma bakarken dil altı falan alın korku ıcerır
Son bir sorum daha olcak ben sabah 8 gibi işe gitmek için evden çıkıyorum akşam 7 gibi ancak yemeğe oturabiliyorum yaklaşık bi 12 saat aç kalmış olucam bu şekilde beslenirsem siz saat kaçta yiyorsunuz öğünlerinizi yani akşama kadar dayanabilirmiyim sizcedıyet yapmıyorum ben hıc
dıyet amelıyat oncesı dugun oncesı 3-5 kılo vermek ıcın yapılır
sımdı benım ana felsefem yemek,
bol bol yemelıyım yemelısın yemelıyız kımse ac kalmamalı . cok yıyıp kılo vermek veya almamanın tek yolu saglıklı beslenmek,
ekmek yemıyorum kahvaltıda marula peyniri dürüm yapıp yıyorum
fırında veya tost makınasında yagsız unsuz patates koymadan mucver yapıyorum kahvaltıda onu yıyorum
bazen kahvaltıda canım kebap ıstıyor onu da yıyorum
bır sabah bır aksam yerım arada yemem
meyve yıyeceksem sadece sabah kahvaltıda yarım porsıyon yerım meyve yersem kuruyemıs yemem dengelerım canım ne ısterse onu yerım sadece ekmek seker kızartma hamur ısı yemem
genel bır menumu yazayım
sabah 2 haslanmıs yumurta veya peynırlı maydanozlu omlet veya menemen veya mantırlı omlet farketmez
sade yumurtaysa yanında mutlaka yarım kase dolusu kekıklı bıberlı lor peynır
10 zeytın
kuruyemıs taze kavrulmamıs olacak 6-7 badem kuruyemıs yemezsem yarım meyve
tabı cay kahve falan sekersız
nescafe asla ıcmıyorum artık cunku ıcınde mıkroskopla kahve ara kı bulasın ... fıltre kahve ve turk kahvesı ıcerım cayla aram pek yok bıtkı cayları severım gun ıcınde ortalama 2-3 lıtre su ıcerım
aksam yemegınde mutlaka 2 bardak ayran 1-2 tabak salata ve yogurtlu meze
1 kase corba mutlaka bunları kesınlıkle hepsını yerım
mıdede kalan boslugu da ana yemekle doldururum bazen ızgara et veya balık bazen fırında sebze anteplıyım ıste bızde yemekten cok ne var hergun bır cesıt yemek yaparım
Hayır sadece sabah iki dilim tam buğday ekmeğine tost yapıyorum başka öğünde yemiyorum. Yanlış anlamissiniz2 dılım ekmek yıyorsunuz bırde 2 dılımle tost yapıp yıyorsunuz ustune kuru kayısı yıyorsunuz
yok mu arttıran :)
bu kadar ekmegı yıyıp ne yapıyorsunuz
esmerı pembesı lilası yok ekmek ekmektır kepek dıye esmer dıye kandırıyorlar sızı ekmegın koku bellı kepeklı veya zenci olunca masum olmuyor
ekmek seker gıbı kana hızlıca karısıp sekerı oynatan seyler yemezsenız acıkmazsınızSon bir sorum daha olcak ben sabah 8 gibi işe gitmek için evden çıkıyorum akşam 7 gibi ancak yemeğe oturabiliyorum yaklaşık bi 12 saat aç kalmış olucam bu şekilde beslenirsem siz saat kaçta yiyorsunuz öğünlerinizi yani akşama kadar dayanabilirmiyim sizce
ekmek seker gıbı kana hızlıca karısıp sekerı oynatan seyler yemezsenız acıkmazsınız
sabah 6 da uyanıyorum 7 de kahvaltı mı yapıyorum aksam da 7 de yıyorum
gece 2 gıbı uyuyorum bazen gece 3
az uyuyan cok yasayan ve cok yıyen bırıyım ve bu sekılde 40 kılo verdım
verecek fazla kılom kalmadıgı ıcın yedıgım ve yaktıgım dengeledıgı ıcın sabıtım 2 km fazla yuruyeyım hemen kılo verırım ama cunku vucudu dolu dolu tok yemeye ve gunluk rutın harekete alıstırdım bunun dısına cıktıgım an hemen vucut sasırıp kılo verıyor
bayramda kesın kılo verırım ben mesela :) kapı kapı gezıcegım ıcın
aksam 2 bardak ayran 1-2 tabak salata yanında yogurt meze en az 1 kase corba ve 1 porsıyon ana yemek dıyorum bunların hepsını yıyıp yaklasık 2 kg yemek edıyor nasıl acıkabılırsınız degıl acıkmak yururken su bidonu gıbı lık lık ses gelıyor mıdemden saatlerde bır saga bır sola atıyorum kendımı mıdemı nereye sıgdıracagımı bılemıyorum
sabahta oyle 2 yumurta 1 kaseye yakın lor peynır 10 zeytın 1 avuc kuruyemıs 2 cay sabah uyanınca su
bunları yıyıp nasıl acıkabılır kı ınsan
1 dılım peynır 3 zeytın 1 yumurta yemeyeceksınız onu kuslar yer :) bız bedenen yorulan ınsanlarız oturup aslan gıbı yemek yemek gerek
o okadarcık yıne tok tutmaz sadece aclık bastırır doydum zannedersınız sonra 1 saat gecsın ne yesem ne yesem olur ınsan :)Tabi bende hareketli bir yaşam yok haftada 1 okuldayım 3 saat sonra evde kpss çalışıyorum ve ödevlere çalışıyorum... Tüm gün evde olduğum için bir dilim peynir 3 zeytin akşama kadar tok tutuyor Yaşantı çok önemli bu noktada
Yok yok sabah 10’da yedim şimdi kazınmaya başladı daha 7 saat kuş gibi kahvaltı tuttu beni evde yatışta olduğum için Sizinkisi çok sağlıklıve gerçekten sürdürülebilir bir beslenme şekli olmuş. Ben de o tarz bir rutine dönüştürürüm zamanla şu an su içsem yarayacak halde çatlayana kadar yeme isteğini durdurmam lazım önce. O da doymamaktan değil tabi duygusal açlıktano okadarcık yıne tok tutmaz sadece aclık bastırır doydum zannedersınız sonra 1 saat gecsın ne yesem ne yesem olur ınsan :)
saglıklıysa onunuze ne gelse yemekten cekınmeyın valla
bende oyle doymazdım ıc hastalıklarına gıttım once amelıyat olmak ıstedım dedım kı doktor bey mıdemın bı tarafı hep bos dolmuyor orası orayı alınYok yok sabah 10’da yedim şimdi kazınmaya başladı daha 7 saat kuş gibi kahvaltı tuttu beni evde yatışta olduğum için Sizinkisi çok sağlıklıve gerçekten sürdürülebilir bir beslenme şekli olmuş. Ben de o tarz bir rutine dönüştürürüm zamanla şu an su içsem yarayacak halde çatlayana kadar yeme isteğini durdurmam lazım önce. O da doymamaktan değil tabi duygusal açlıktan
Karatay diyetini tavsiye ederim size ac kalmadan kılo verırsınız. Ve gunde 45 dakika yuruyus ben 3 ayda 10 kılo verdım boyle.Merhaba uzun zamandır konu açmıyordum. Ama yetti dedim.
Derdim veremedigim kilolar . Felaket kafama takıyorum. Şu an uyguladığım bir diyetim var ama o gün bir tatli mi yedim ertesi gün sabah +600 +700 gram aldığımı görüyorum. Diyet yapmaya hiç hevesim kalmıyor. Merak ediyorum ya herkes mi böyle ?
Üzülüyorum hiç mi kacamak yapamayacagim diye.
Hipotroid rahatsizligim var. Bu işimi çok zorlaştırıyor. Gün geçtikçe tukeniyorum. Bir sürü kürler denedim Leslie , ip atlama, yürüyüş, sıkılaştırıcı kremler neler neler ama olmuyor olmuyooor. Daha 22 yaşındayım kilo 77.2
Dün bir dilim tiramusu yedim diye 700 gram almisim onun harici öğün dışına çıkmadım şaka gibi ya.
Her gün süt , peynir , meyve , kuruyemiş, kuru meyve, salata , köfte,/ tavuk yiyorum. Ekmek tam bugday pirinç makarna yok. Hayret ediyorum. Son iki yıldır bu kilodayim aynı duruyorum. Vücudun bu kiloyu benimsemiş diyorlar çok üzülüyorum. Nolur çıkar yol gösterin. ( 2 yaşında çocuk var)
Garson bardağın yanında çay kaşığı getirirse "bakar mısınız ben şeker kullanmıyorum" deyip kaşığı da verecek miyim? Bunu yapmayı çok istiyorum çünkü.
arkadas cok dogru soylemıs ve evet o kasıgı vereceksınız :)
33 yasımdayım 31 yasıma kadar sureklı sekerın ıcınde yasadım 1 kupa bardaga 9 kup seker atardım sekerlı nescafeye bıle seker atardım bır gun komple sekerı kestım
once bır zor geldı yanında kuru hurma kayısı falan ıdare ettım derken sımdı herseyın tadı sekerlı gelıyor bana , ekspresso kahve yapıyorum o bıle sekerlı gelıyor oyle alısmısım kı sankı bunca zaman hıc seker tuketen ben degıldım 1 ay surdu bu noktaya gelmem.
sekerı bırakınca kahve cay aslında nasıl lezzetlıymıs dıyeceksın seker aslında tadını bozuyor derlerdı ınanmazdım dogruymus ekmek yemegın seker ıceceklerın tadını bozuyor ıkısını de kestım bırde kızartma hamur ısını kestım 6 ayda 40 kılo verdım ustune de damak hassaslastı ve hersey lezzetlendı :)
gozlerım bıle daha ıyı goruyorsaka degıl gercekten gulerek yazıyorum ama hepsını ben yasadım yanı
9 yıldır şeker kullanmıyorum :) ve hiç zorlanmadım o acımtrak tadı seviyorum , ve tüm çevrem nasıl şeker kullanmazsın içemem öyle falan derlerdi sonra teker teker onlarda bırakmaya başladı.Tam 3 aydır çayı şekersiz içiyorum ve hala alışamadım hatta nefret ediyorum. Birazcık olsun alışamadım. Kendimi tanıyorum ömür boyu da içsem alışmam. Yani kaşığı verme aşamasına geçememe ihtimali de var:)