Derdim kilom. Kafama çok takıyorum

:)elbette. Gerçekten şekeri kes çaydan kahveden ve gör. Cayın tadı şekersiz çıkıyor.

Çok teşekkür ederim

ya sporla aram yok spor yaparsam kılo alırım spordan sonra dehset acıkıyorum
zaten gun ıcınde hareketlı yasamım var ekstra spora enerjım yok acıkcası ...
verdıgım kılonun 5 kılosu harıc hepsı yagdan gıttı 54 bedendım suan ust 34-36 beden alt 36 bedenım
kılom 60 boyum 172
yarım kg bıle almadım 2 senedır sabıt 2 sene oldu kılo verelı , kılom sabıt ama daha da ınceldım sıkılastı sanırım
hıc bır yerde sarkma catlama olmadı cunku bılınclı kılo verdım yagdan verdım kıloyu
bırtek airbaglarım , hava yastıklarım yanı bıldıgın memeytolarım lahmacun kıvamında oda emzırmekten mı kılo vermekten mı bellı degıl onlar mısafır kızlarım bazen aynada merhaba nasılsın bellıkı yıne bugun bayaaa esneksın hadı gorusuruz deyıp gormezlıkten gelıyorum onun dısında sorun yok

oncesı sonrası hallerımı falan gostereyım mı
377. ve 635. sayfalara bakınız resımlerım var
oncesı sonrası kısma bakarken dil altı falan alın korku ıcerır

Attığım resimleri oku cnm. Ayrıca tatlı tuzlu salçalı hamur işi kepekli kepeksiz farketmez yeme. Ayrıca hergün bir saat yürü. yağlı şeylerden uzak dur. Ben 1 ay olmadı 66 ile başladım 64 kilo ya düştüm

Eklentiler

• 47062DB3-DA3F-49EF-8753-6F05D3FB2F29.png
    471,1 KB · Görüntüleme: 57
  • 21DE870C-2182-4B1B-BE44-C586CD8D97AA.png
    422,9 KB · Görüntüleme: 54
Çok güzel ya ben yiyip gidiyorum spora dönünce uyumadan önce bir bardakçık yağsız süt içiyorum. Hem sindirime yardımcı hem uykuyu kolaylaştırıyor. Memintolara yapacak bişi yok, 95 d oldular az bi küçülün artık diyorum. Zaten sarktılar da aşağıya doğru büyüdükleri için Küçülünce de sönmüş gibi küçülecekler... Çok rahatsız olursam olurum ameliyat, deyip onları da öyle erteledim bakalım.

Son bir sorum daha olcak ben sabah 8 gibi işe gitmek için evden çıkıyorum akşam 7 gibi ancak yemeğe oturabiliyorum yaklaşık bi 12 saat aç kalmış olucam bu şekilde beslenirsem siz saat kaçta yiyorsunuz öğünlerinizi yani akşama kadar dayanabilirmiyim sizce

Beslenme düzeninizi değiştirin. Diyet yapmayın. Diyet insanı sıkıyor.
Hayatınızdan şekeri, beyaz unu çıkartıp biraz da hareket yaparsanız olmayacak şey yok.
Ben 10 ayda 30 kilo verdim.

Üstelik metabolizmam sizler gibi değil. Yaşım 54 ve metabolizmam yavaş.

Hayır sadece sabah iki dilim tam buğday ekmeğine tost yapıyorum başka öğünde yemiyorum. Yanlış anlamissiniz

ekmek seker gıbı kana hızlıca karısıp sekerı oynatan seyler yemezsenız acıkmazsınız
sabah 6 da uyanıyorum 7 de kahvaltı mı yapıyorum aksam da 7 de yıyorum
gece 2 gıbı uyuyorum bazen gece 3

az uyuyan cok yasayan ve cok yıyen bırıyım ve bu sekılde 40 kılo verdım
verecek fazla kılom kalmadıgı ıcın yedıgım ve yaktıgım dengeledıgı ıcın sabıtım 2 km fazla yuruyeyım hemen kılo verırım ama cunku vucudu dolu dolu tok yemeye ve gunluk rutın harekete alıstırdım bunun dısına cıktıgım an hemen vucut sasırıp kılo verıyor

bayramda kesın kılo verırım ben mesela :) kapı kapı gezıcegım ıcın

aksam 2 bardak ayran 1-2 tabak salata yanında yogurt meze en az 1 kase corba ve 1 porsıyon ana yemek dıyorum bunların hepsını yıyıp yaklasık 2 kg yemek edıyor nasıl acıkabılırsınız degıl acıkmak yururken su bidonu gıbı lık lık ses gelıyor mıdemden saatlerde bır saga bır sola atıyorum kendımı mıdemı nereye sıgdıracagımı bılemıyorum

sabahta oyle 2 yumurta 1 kaseye yakın lor peynır 10 zeytın 1 avuc kuruyemıs 2 cay sabah uyanınca su
bunları yıyıp nasıl acıkabılır kı ınsan

1 dılım peynır 3 zeytın 1 yumurta yemeyeceksınız onu kuslar yer :) bız bedenen yorulan ınsanlarız oturup aslan gıbı yemek yemek gerek

Tabi bende hareketli bir yaşam yok haftada 1 okuldayım 3 saat sonra evde kpss çalışıyorum ve ödevlere çalışıyorum... Tüm gün evde olduğum için bir dilim peynir 3 zeytin akşama kadar tok tutuyor Yaşantı çok önemli bu noktada

Canım aralıklı oruç yapabilirsin. 16 saat açlık bunun 8 saatini uykuda geçirirsin kalır 8 saat.
Günde 2 öğün tüketip akşam 6 dan sonra bişey yemez isen de verebilirsin.
Bence inan kendine olur. Ayrıca bitki çaylarıda inanılmaz iyi gelir. Arada detox yapıp ödemlerinide attırırsın kilo veremesen bile rahatlama olur vücudunda.
Yaşın çok genç daha rahat verirsin bide evde koşturtan bıdık varmış oh rahat rahat gider

o okadarcık yıne tok tutmaz sadece aclık bastırır doydum zannedersınız sonra 1 saat gecsın ne yesem ne yesem olur ınsan :)
saglıklıysa onunuze ne gelse yemekten cekınmeyın valla

o okadarcık yıne tok tutmaz sadece aclık bastırır doydum zannedersınız sonra 1 saat gecsın ne yesem ne yesem olur ınsan :)
saglıklıysa onunuze ne gelse yemekten cekınmeyın valla
Yok yok sabah 10’da yedim şimdi kazınmaya başladı daha 7 saat kuş gibi kahvaltı tuttu beni evde yatışta olduğum için Sizinkisi çok sağlıklıve gerçekten sürdürülebilir bir beslenme şekli olmuş. Ben de o tarz bir rutine dönüştürürüm zamanla şu an su içsem yarayacak halde çatlayana kadar yeme isteğini durdurmam lazım önce. O da doymamaktan değil tabi duygusal açlıktan

bende oyle doymazdım ıc hastalıklarına gıttım once amelıyat olmak ıstedım dedım kı doktor bey mıdemın bı tarafı hep bos dolmuyor orası orayı alın
yok yok dedı sen kendın vereceksın kıloyu
pırınc patates muz hamur ısı kızartma ve sekerlı seyler tuketme
doya doya saglıklı yemek ye doydum dıyene kadar salata ye 1 legen dolusu salata yap ye dedı
oyle yaptım gercekten kofte yogurma legenlerı varya ılk gun ona salata yaptım 3 marulla tum gun onu yedım
oyle cok yedım oyle cok yedım kı gunde 2 kere yedım ama 40 dakıka suruyordu yemeklerı bıtırebılmem ye ye bıtmıyor

doyus o doyus

sımdı de gozum ac mıdem doysa da gozum ac napım antep burası basımı cevırdıgım heryer yemek yanı
ama yıyecek yerım kalmıyor

sabah mesela oyle cok yedım kı acıkmadım ama acıkmasam da aksam yıne yerım
ılac gıbı bakıyorum beslenmeye atlamam hıc

Karatay diyetini tavsiye ederim size ac kalmadan kılo verırsınız. Ve gunde 45 dakika yuruyus ben 3 ayda 10 kılo verdım boyle.

Karatay deneyin zaten onun diyetini yapinca hastaliklardanda kurtuluyo insan ve hastaliginizin bir cozumu var
Ekmek pilav aburcubur yemeyin geri kalan serbest
Ayrica meyve yazmissiniz sabah kahvaltisinda bir elma bir muz belki olur yada kuru meyve olur
İkisini bir fazlaca yersenizde kilo veremezsiniz
Ekmek yediginizi aksamda iki kasik pilav yediginizide hesaba katarsak hastaliginizda var bir adim ilerlemek mumkun olamaz

Garson bardağın yanında çay kaşığı getirirse "bakar mısınız ben şeker kullanmıyorum" deyip kaşığı da verecek miyim? Bunu yapmayı çok istiyorum çünkü.

Tam 3 aydır çayı şekersiz içiyorum ve hala alışamadım hatta nefret ediyorum. Birazcık olsun alışamadım. Kendimi tanıyorum ömür boyu da içsem alışmam. Yani kaşığı verme aşamasına geçememe ihtimali de var:)

Allahaşkına nasıl yaptın? 3 aydır çayı şekersiz içiyorum ama en ufak ilerleme yok. Hala şekersiz çaydan nefret ediyorum. 3 ay ağzıma sürmedim. Sonunda geçen en azından bir bardak içeyim çay tadı hasretinden ölüp gideceğim yoksa dedim. Dünyalar varmış dedim. Hala şekersiz içiyorum ama hiç umudum yok. Bu arada sağlıklı beslenirken topiği bana çok yardımcı oldu. 5- 6 kilo vermem gerekti 7 verdim. Emeklerin için çok teşekkür ederim. Şu çay işine de bir el atıversen sevabına

9 yıldır şeker kullanmıyorum :) ve hiç zorlanmadım o acımtrak tadı seviyorum , ve tüm çevrem nasıl şeker kullanmazsın içemem öyle falan derlerdi sonra teker teker onlarda bırakmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…