Derdim kilom. Kafama çok takıyorum

Aslında çay kahveden şekeri kesebilseniz alıştıktan sonra yanlislikla birisinin şekerli çayını falan içtiğinizde kusacak gibi oluyorsunuz. Şekersiz tadı tam çıkıyor cayın kahvenin deneyin bence

Aslında çay kahveden şekeri kesebilseniz alıştıktan sonra yanlislikla birisinin şekerli çayını falan içtiğinizde kusacak gibi oluyorsunuz. Şekersiz tadı tam çıkıyor cayın kahvenin deneyin bence

Garson bardağın yanında çay kaşığı getirirse "bakar mısınız ben şeker kullanmıyorum" deyip kaşığı da verecek miyim? Bunu yapmayı çok istiyorum çünkü.

Günlük kilo takibi yapma. Haftalık yapman daha doğru. Kas yapman lazım yiyim ama kilo almayayım diyorsan. 18li yaşlarda 30 kg verdim. 80 kiloydum ben de. İstersen yazayım yaptıklarımı. Spor salonuna gitmedim o zaman param yoktu ama evde bazı şeyler yaptım. O kiloyu uzun süre geri almadım. Sağlıklı kilo verince geri almıyorsun.

kacamak yaparsanız kılo alırsınız
bellı kı gluten hassasıyetınızde var
gun ıcınde yedıklerınız yaktıgınız enerjıyle bırebır orantıdaymıs tatlıyı yakacak enerjı sarfetmemıssınız halıyle kılo olarak dönmus
boyle kılo alınır zaten yedıgınden az hareket edersen, yanlıs beslenırsen kılo alırsın . yag oranın arttıkca yedıgın zararlı hersey ekstra ekstra yag olarak kendını katlar

vucut bu kıloyu benımsedı dıye bırsey yok kım uydurmus bunu felclı yatalak sıfır hareket hastalar kılo verıyor sabıt tutuyor sızın kılo verememenız ımkansız yanlıs beslenırsenız veremezsınız

kuruyemıs ıyı ama tutupda 1 kase dolusu yersen yanında yemeklerı de yersen olmaz
bırde bılıncsız spor yapılmaz gecıcı kas sısmesı olur yag yakmak ıcın egzersız yapılmalı

Garson bardağın yanında çay kaşığı getirirse "bakar mısınız ben şeker kullanmıyorum" deyip kaşığı da verecek miyim? Bunu yapmayı çok istiyorum çünkü.
arkadas cok dogru soylemıs ve evet o kasıgı vereceksınız :)
33 yasımdayım 31 yasıma kadar sureklı sekerın ıcınde yasadım 1 kupa bardaga 9 kup seker atardım sekerlı nescafeye bıle seker atardım bır gun komple sekerı kestım
once bır zor geldı yanında kuru hurma kayısı falan ıdare ettım derken sımdı herseyın tadı sekerlı gelıyor bana , ekspresso kahve yapıyorum o bıle sekerlı gelıyor oyle alısmısım kı sankı bunca zaman hıc seker tuketen ben degıldım 1 ay surdu bu noktaya gelmem.

sekerı bırakınca kahve cay aslında nasıl lezzetlıymıs dıyeceksın seker aslında tadını bozuyor derlerdı ınanmazdım dogruymus ekmek yemegın seker ıceceklerın tadını bozuyor ıkısını de kestım bırde kızartma hamur ısını kestım 6 ayda 40 kılo verdım ustune de damak hassaslastı ve hersey lezzetlendı :)
gozlerım bıle daha ıyı goruyor saka degıl gercekten gulerek yazıyorum ama hepsını ben yasadım yanı

belki de bazı yiyeceklere karşı alerjiniz var ve bu nedenle kilo veremiyorsunuz. Bununla ilgili hormon testi yaptırabilirsiniz. Benim arkadaşım york testi yaptırmıştı, bir çok yiyeceğe alerjisi olduğu için kilo veremediğini anlamıştı.

Kuru meyveler diyete çok zararlı. Siz ara öğünde iki tam öğünlük meyve tüketmiş oluyorsunuz. Kuru olduğu için anlamıyorsunuz.

Ben hiç tüketmiyorum. Kahvaltım iki haşlanmış yumurta, az peynir ya da kaşar 2-3 zeytin. Öğlen yemiyorum yediğimde de ya yulaf ezmesi ya da iki kivi/1 muz/1 elma gibi az meyve yerim. Akşam da ton balıklı, ya da tavuklu salata yiyorum. Suyumu limon sıkıp içiyorum, sabah aç karna yeşil çay. Bir aydır böyle besleniyorum, 2.5 kilo kadar gitti bende.

Fazlam çok olduğu için çok daha hızlı gitmesi gerekiyoru ama pkos var ve doğum kontrol hapı kullanıyorum. Tiroid ve insülin direncine baktıracağım. 2016’da bu şekilde beslenip 2.5 haftada 7 kilo vermiştim. Metabolizmam hızlıdır normalde. Doğum kontrol hapına o kilo verdiğim dönemde başladım. Şu an 1.69 boya 88 kilo ile başladım bu hafta 86.5 civarı oldu.

Karbonhidrat vucutta odem yapar .
Bu kadar kilo takintili ilerlemem hayatu kacirmanizi saglar . Kendinizi serbest birakirsaniz vucudunuz dengesini bulur . Aman aman bir kilonuz yok saglinizi bozacak bedeninizi once bu sekilde begenin ve hayatinizi yasamaya bakin .
Bu sekilde takıntı yaparsaniz hem hayati iskalarsiniz keyfini alamazsiniz hemde yeme bozuklugu gelişir. Kendinize bunu yapmayin.

Çok doğru yazdıkların ama bir garson twitterda "o kaşık totonuza mı giriyor koyun kenara beni neden çağırıyorsunuz" yazmış acayip hak verdim adama. Öyle bir nefret etmek ki şekerden, şekerli içmeye alet olan araçları bile görmeye tahammül edememek. Ellerinden gelse marketlerin şeker reyonuna tükürecekler. Sence de fazla abartı değil mi bu durum :)

ay cok guldum adam haklı dagılalım
ya bazen kahve tortusu cay tılıfı falan kalıyor en ıyısı kasık dursun bır kenarda kararım degıstı

ay cok guldum adam haklı dagılalım
ya bazen kahve tortusu cay tılıfı falan kalıyor en ıyısı kasık dursun bır kenarda kararım degıstı

Kalsın yahu kenarda. Ben garson olsam beni "bu kaşığı alır mısınız" diye çağıran kişiye "o kaşık var ya senin..." diye bir başlar sonra kovulurum zaten ajsjsmsnsnd.

ablama öğrettim su içmeyi ama anneme öğretemiyorum, çok dirençli kadın.

ablam şöyle yaptı, yanına şişesini alıyor sürekli telefonuna da uyarı veren bir program yükledi. Bir seneden uzun sürdü ama şimdi ihtiyaç duyup zorlanmadan içiyor. Anneme limonlu salatalıklı tarçınlı falan yaptık ama işe yaramadı. Tadını sevmiyorsan bu yöntem işe yarayabilir.

Çay kahvede şeker sıkıntı ya. Onu kesersen iyi olur bence. Safi zarar rafine şeker.

2 dılım ekmek yıyorsunuz bırde 2 dılımle tost yapıp yıyorsunuz ustune kuru kayısı yıyorsunuz
yok mu arttıran :)
bu kadar ekmegı yıyıp ne yapıyorsunuz
esmerı pembesı lilası yok ekmek ekmektır kepek dıye esmer dıye kandırıyorlar sızı ekmegın koku bellı kepeklı veya zenci olunca masum olmuyor

en sevdıgım aralıklı beslenme seklı
gunde 2 ögün yıyorum bır sabah hava aydınlanınca bır aksam hava kararınca yeter ıste . yasamak ıcın yemek lazım, yemek ıcın yasamamalı .
katılıyorum konu sahıbı arkadasın bahsettıgı bu if yontemının ıse yaramadıgı kımse yok

Peki siz diyet yaptığınız içinmi bu şekilde besleniyorsunuz yoksa yaşam şekli olarakmı yapıyorsunuz. Bide mesela bu 2 öğünde ne yiyorsunuz yazabilirmisiniz bende diyete başladım da

Kabuk tarçın ya da limon sıkabilirsiniz suyunuza yazın da çilekli salatalıklı detox suları iyi gidiyor.

Ben o günde yediği iki dilimle tost yapıyor diye algıladım . Tost dahil 4 dilimse çok sıkıntı. Haşlanmış yumurta peynir zeytin, doyulmuyorsa yanında ceviz fazlasıyla doyuluyor ekmeksiz doyamam diyenler için.

6 ayda 40 kilo mu verdiniz gerçekten, muhteşem. Benim hedef 2 yılda 33 kilo civarı. 6 ayda da verilirmiş demek, sonradan aldınız mı? Fazlalık deri kaldı mı? İki haftadır spor da yapıyorum ben, 4 aylık üyelik aldım (erkek arkadaşımdan sevgililer günü hediyesi ) sonra eklicem üstüne. Ben yaşam tarzımı değiştirip koruyarak tekrar kilo almadan vereyim hem de yavaş yavaş vereyim diye düşündüm

Peki siz diyet yaptığınız içinmi bu şekilde besleniyorsunuz yoksa yaşam şekli olarakmı yapıyorsunuz. Bide mesela bu 2 öğünde ne yiyorsunuz yazabilirmisiniz bende diyete başladım da
dıyet yapmıyorum ben hıc
dıyet amelıyat oncesı dugun oncesı 3-5 kılo vermek ıcın yapılır

sımdı benım ana felsefem yemek,
bol bol yemelıyım yemelısın yemelıyız kımse ac kalmamalı . cok yıyıp kılo vermek veya almamanın tek yolu saglıklı beslenmek,
ekmek yemıyorum kahvaltıda marula peyniri dürüm yapıp yıyorum
fırında veya tost makınasında yagsız unsuz patates koymadan mucver yapıyorum kahvaltıda onu yıyorum
bazen kahvaltıda canım kebap ıstıyor onu da yıyorum
bır sabah bır aksam yerım arada yemem
meyve yıyeceksem sadece sabah kahvaltıda yarım porsıyon yerım meyve yersem kuruyemıs yemem dengelerım canım ne ısterse onu yerım sadece ekmek seker kızartma hamur ısı yemem

genel bır menumu yazayım
sabah 2 haslanmıs yumurta veya peynırlı maydanozlu omlet veya menemen veya mantırlı omlet farketmez
sade yumurtaysa yanında mutlaka yarım kase dolusu kekıklı bıberlı lor peynır
10 zeytın
kuruyemıs taze kavrulmamıs olacak 6-7 badem kuruyemıs yemezsem yarım meyve

tabı cay kahve falan sekersız
nescafe asla ıcmıyorum artık cunku ıcınde mıkroskopla kahve ara kı bulasın ... fıltre kahve ve turk kahvesı ıcerım cayla aram pek yok bıtkı cayları severım gun ıcınde ortalama 2-3 lıtre su ıcerım

aksam yemegınde mutlaka 2 bardak ayran 1-2 tabak salata ve yogurtlu meze
1 kase corba mutlaka bunları kesınlıkle hepsını yerım
mıdede kalan boslugu da ana yemekle doldururum bazen ızgara et veya balık bazen fırında sebze anteplıyım ıste bızde yemekten cok ne var hergun bır cesıt yemek yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…