Aslında çay kahveden şekeri kesebilseniz alıştıktan sonra yanlislikla birisinin şekerli çayını falan içtiğinizde kusacak gibi oluyorsunuz. Şekersiz tadı tam çıkıyor cayın kahvenin deneyin benceYa ben de şu an vermeye çalışmıyorum, hatta tam da şu anda ekmekle acı biber kemiriyorum ahsjsjjs. Eppekten vazgeçemem, canım eppek.
Benim dönemsel olarak iştahım açılır kilo alırım sonra canım bir şey istemez veririm. Şimdilik çok takılmadım ama bittabi kilo hiç hoş durmuyor bünyede.
Şu su içme mevzusuna çok takıyorum. İçemiyorum yahu tadını sevmiyorum bildiğin. Tuhaf şekilde ihtiyaç da duymuyorum pek. Yazın bile çok su içtiğim görülmemiştir. 2-3 litre diyorsun ben bir litre içsem şükür diyeceğim.
Hamurişi hiç sevmem. Her türlü sebze ve salataya bayılırım. O yüzden diyet yapsam hiç zorlanmam heralde ama ömrümde yapmadım bilemiyorum da. Tüm öğünlerimi balıklı ha da tavuklu salata ile geçirebilirim. O kadar çok seviyorum salatayı. Brokoli karnabahar salatası dahil. Beni bitiren şeker bir de. Asla vazgeçemiyorum ve yoğun tüketiyorum. Tatlı pek sevmem ama çayı kahveyi bol şekerli tüketiyorum.
Bana su içmeyi öğret hajajsks.
Aslında çay kahveden şekeri kesebilseniz alıştıktan sonra yanlislikla birisinin şekerli çayını falan içtiğinizde kusacak gibi oluyorsunuz. Şekersiz tadı tam çıkıyor cayın kahvenin deneyin bence
kacamak yaparsanız kılo alırsınızMerhaba uzun zamandır konu açmıyordum. Ama yetti dedim.
Derdim veremedigim kilolar . Felaket kafama takıyorum. Şu an uyguladığım bir diyetim var ama o gün bir tatli mi yedim ertesi gün sabah +600 +700 gram aldığımı görüyorum. Diyet yapmaya hiç hevesim kalmıyor. Merak ediyorum ya herkes mi böyle ?
Üzülüyorum hiç mi kacamak yapamayacagim diye.
Hipotroid rahatsizligim var. Bu işimi çok zorlaştırıyor. Gün geçtikçe tukeniyorum. Bir sürü kürler denedim Leslie , ip atlama, yürüyüş, sıkılaştırıcı kremler neler neler ama olmuyor olmuyooor. Daha 22 yaşındayım kilo 77.2
Dün bir dilim tiramusu yedim diye 700 gram almisim onun harici öğün dışına çıkmadım şaka gibi ya.
Her gün süt , peynir , meyve , kuruyemiş, kuru meyve, salata , köfte,/ tavuk yiyorum. Ekmek tam bugday pirinç makarna yok. Hayret ediyorum. Son iki yıldır bu kilodayim aynı duruyorum. Vücudun bu kiloyu benimsemiş diyorlar çok üzülüyorum. Nolur çıkar yol gösterin. ( 2 yaşında çocuk var)
arkadas cok dogru soylemıs ve evet o kasıgı vereceksınız :)Garson bardağın yanında çay kaşığı getirirse "bakar mısınız ben şeker kullanmıyorum" deyip kaşığı da verecek miyim? Bunu yapmayı çok istiyorum çünkü.
Arkadaşlar günde 2 dilim tam buğday ekmek yiyorum her sabah yeşil çay + iki dilim arası peynir tost yiyorum. Ara öğün sade kahve+ 2 kayısı
Öğlen:3-4, köfte yanında salata ( canım istemezse sadece salatalık doğruyorum) tuzsuz ayran. Ara öğün: bir bardak sıcak suya iki kayısı atıyorum yarım saat sonra içip yiyorum akşam ne yemek pisirdiysem 6 kaşık alıp yanında yine sebze koyuyorum maydonoz salatalık gibi akşam yatmadan da bitki çayı içiyorum iki buçuk litre de şu.
Bir yanlış lik var mı hala sabitim yaptığım halde hala sabitim kaçamak mi yaptım hemen ertesi gün tartida.
arkadas cok dogru soylemıs ve evet o kasıgı vereceksınız :)
33 yasımdayım 31 yasıma kadar sureklı sekerın ıcınde yasadım 1 kupa bardaga 9 kup seker atardım sekerlı nescafeye bıle seker atardım bır gun komple sekerı kestım
once bır zor geldı yanında kuru hurma kayısı falan ıdare ettım derken sımdı herseyın tadı sekerlı gelıyor bana , ekspresso kahve yapıyorum o bıle sekerlı gelıyor oyle alısmısım kı sankı bunca zaman hıc seker tuketen ben degıldım1 ay surdu bu noktaya gelmem.
sekerı bırakınca kahve cay aslında nasıl lezzetlıymıs dıyeceksın seker aslında tadını bozuyor derlerdı ınanmazdım dogruymus ekmek yemegın seker ıceceklerın tadını bozuyor ıkısını de kestım bırde kızartma hamur ısını kestım 6 ayda 40 kılo verdım ustune de damak hassaslastı ve hersey lezzetlendı :)
gozlerım bıle daha ıyı goruyorsaka degıl gercekten gulerek yazıyorum ama hepsını ben yasadım yanı
ay cok guldumÇok doğru yazdıkların ama bir garson twitterda "o kaşık totonuza mı giriyor koyun kenara beni neden çağırıyorsunuz" yazmış acayip hak verdim adama. Öyle bir nefret etmek mi şekerden, şekerli içmeye alet olan araçları bile görmeye tahammül edememek. Ellerinden gelse marketlerin şeker reyonuna tükürecekler. Sence de fazla abartı değil mi bu durum :)
ay cok guldumadam haklı dagılalım
ya bazen kahve tortusu cay tılıfı falan kalıyor en ıyısı kasık dursun bır kenardakararım degıstı
Ya ben de şu an vermeye çalışmıyorum, hatta tam da şu anda ekmekle acı biber kemiriyorum ahsjsjjs. Eppekten vazgeçemem, canım eppek.
Benim dönemsel olarak iştahım açılır kilo alırım sonra canım bir şey istemez veririm. Şimdilik çok takılmadım ama bittabi kilo hiç hoş durmuyor bünyede.
Şu su içme mevzusuna çok takıyorum. İçemiyorum yahu tadını sevmiyorum bildiğin. Tuhaf şekilde ihtiyaç da duymuyorum pek. Yazın bile çok su içtiğim görülmemiştir. 2-3 litre diyorsun ben bir litre içsem şükür diyeceğim.
Hamurişi hiç sevmem. Her türlü sebze ve salataya bayılırım. O yüzden diyet yapsam hiç zorlanmam heralde ama ömrümde yapmadım bilemiyorum da. Tüm öğünlerimi balıklı ha da tavuklu salata ile geçirebilirim. O kadar çok seviyorum salatayı. Brokoli karnabahar salatası dahil. Beni bitiren şeker bir de. Asla vazgeçemiyorum ve yoğun tüketiyorum. Tatlı pek sevmem ama çayı kahveyi bol şekerli tüketiyorum.
2 dılım ekmek yıyorsunuz bırde 2 dılımle tost yapıp yıyorsunuz ustune kuru kayısı yıyorsunuzArkadaşlar günde 2 dilim tam buğday ekmek yiyorum her sabah yeşil çay + iki dilim arası peynir tost yiyorum. Ara öğün sade kahve+ 2 kayısı
Öğlen:3-4, köfte yanında salata ( canım istemezse sadece salatalık doğruyorum) tuzsuz ayran. Ara öğün: bir bardak sıcak suya iki kayısı atıyorum yarım saat sonra içip yiyorum akşam ne yemek pisirdiysem 6 kaşık alıp yanında yine sebze koyuyorum maydonoz salatalık gibi akşam yatmadan da bitki çayı içiyorum iki buçuk litre de şu.
Bir yanlış lik var mı hala sabitim yaptığım halde hala sabitim kaçamak mi yaptım hemen ertesi gün tartida.
en sevdıgım aralıklı beslenme seklıMadem kaçamak seviyorsunuz.
Intermitting fasting uygulayın. Ya 16/8 (16 saat açlık 8 saat tokluk) uygulayıp biraz kalori hesabı yapın arada kaçamak olabilir ya da 20/4 (20 saat açlık 4 saat tokluk) uygulayıp canınız ne istiyorsa tokluk zamanı yiyin.
ben 16/8 uygulayıp haftada 1 kilo veriyorum.
Peki siz diyet yaptığınız içinmi bu şekilde besleniyorsunuz yoksa yaşam şekli olarakmı yapıyorsunuz. Bide mesela bu 2 öğünde ne yiyorsunuz yazabilirmisiniz bende diyete başladım daen sevdıgım aralıklı beslenme seklı
gunde 2 ögün yıyorum bır sabah hava aydınlanınca bır aksam hava kararınca yeter ıste . yasamak ıcın yemek lazım, yemek ıcın yasamamalı .
katılıyorum konu sahıbı arkadasın bahsettıgı bu if yontemının ıse yaramadıgı kımse yok
Ya ben de şu an vermeye çalışmıyorum, hatta tam da şu anda ekmekle acı biber kemiriyorum ahsjsjjs. Eppekten vazgeçemem, canım eppek.
2 dılım ekmek yıyorsunuz bırde 2 dılımle tost yapıp yıyorsunuz ustune kuru kayısı yıyorsunuz
yok mu arttıran :)
bu kadar ekmegı yıyıp ne yapıyorsunuz
esmerı pembesı lilası yok ekmek ekmektır kepek dıye esmer dıye kandırıyorlar sızı ekmegın koku bellı kepeklı veya zenciolunca masum olmuyor
dıyet yapmıyorum ben hıcPeki siz diyet yaptığınız içinmi bu şekilde besleniyorsunuz yoksa yaşam şekli olarakmı yapıyorsunuz. Bide mesela bu 2 öğünde ne yiyorsunuz yazabilirmisiniz bende diyete başladım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?