- 15 Ekim 2016
- 6.531
- 11.762
- 248
Saat 5 den sonra yememesi gerek ben ilk zamanlar çok zorlandim ama simdi alistim yesemde kusuyorum tutamiyorumHamurişi tatlı yersen nasil verecen canım öğünde hasta olmadıktan sonra atlamamak belli saatte olması lazım 8 den sonra yeme canım çay kahve dışında harekette şart tabi onu bunu yapıp akşama şndan bundan yersen olmaz meyveni şekeri bile fazla 1 2 taneyle kalmıyoz ki oturup bir tabak yiyoz bunlara dikkat et canım diyet gruplarında var gerçekten motive ediyor onlara katılabilirsin
Herkesin bünyesi farklı. Yedi şekerli şeyler muhtemelen vücutta su tutarak ödem yapıyor.Doktora gorunun, ben pek inanmadim 1 dilim tatlinin sabah 700 gr olarak donmesine o ayriher gun tatli yiyen biriyim daha dun buyuk bir dilim tiramisu yedim. Her yedigim yarim kilo aldirsaydi morbid obez olurdum suan.
Cidden miKızlar fatsecret diye uygulama var. Orada kalori hesabına göre besleniyorsunuz. Ben 2 haftada 3 kg verdim. Çocuk emziriyorum. Ki bu süreçte tatlı da, fastfood da yedim. Ama ertesi gün dengeledim. Sporla da desteklenirse kalıcı olur.
Arkadaşlar günde 2 dilim tam buğday ekmek yiyorum her sabah yeşil çay + iki dilim arası peynir tost yiyorum. Ara öğün sade kahve+ 2 kayısı
Öğlen:3-4, köfte yanında salata ( canım istemezse sadece salatalık doğruyorum) tuzsuz ayran. Ara öğün: bir bardak sıcak suya iki kayısı atıyorum yarım saat sonra içip yiyorum akşam ne yemek pisirdiysem 6 kaşık alıp yanında yine sebze koyuyorum maydonoz salatalık gibi akşam yatmadan da bitki çayı içiyorum iki buçuk litre de şu.
Bir yanlış lik var mı hala sabitim yaptığım halde hala sabitim kaçamak mi yaptım hemen ertesi gün tartida.
Evet canım ne kadar erken yenirse o kadar iyi bende 5 6 gibi yemeye çalışıyorum ama bazen denk gelmedigide oluyor geç geldigim ya da yemege misafir olduğunda çalışanlar falan için zor oluyor canım 5 6 da yenilmezse bile en kötü 8 de yiyorum oda bu durumlardaSaat 5 den sonra yememesi gerek ben ilk zamanlar çok zorlandim ama simdi alistim yesemde kusuyorum tutamiyorum
Aynn canım sabah kahvaltısı sağlam olmalıbence vücut kıtlık moduna girmiş o nedenle vermiyor kilo
vücudu şaşırtın
bir de protein az gibi
ekmek yerine yumurta yiyin sabahları mesela
ayran yerine yoğurt yiyin ayranın çoğu su
ödemdır ödemMerhaba uzun zamandır konu açmıyordum. Ama yetti dedim.
Derdim veremedigim kilolar . Felaket kafama takıyorum. Şu an uyguladığım bir diyetim var ama o gün bir tatli mi yedim ertesi gün sabah +600 +700 gram aldığımı görüyorum. Diyet yapmaya hiç hevesim kalmıyor. Merak ediyorum ya herkes mi böyle ?
Üzülüyorum hiç mi kacamak yapamayacagim diye.
Hipotroid rahatsizligim var. Bu işimi çok zorlaştırıyor. Gün geçtikçe tukeniyorum. Bir sürü kürler denedim Leslie , ip atlama, yürüyüş, sıkılaştırıcı kremler neler neler ama olmuyor olmuyooor. Daha 22 yaşındayım kilo 77.2
Dün bir dilim tiramusu yedim diye 700 gram almisim onun harici öğün dışına çıkmadım şaka gibi ya.
Her gün süt , peynir , meyve , kuruyemiş, kuru meyve, salata , köfte,/ tavuk yiyorum. Ekmek tam bugday pirinç makarna yok. Hayret ediyorum. Son iki yıldır bu kilodayim aynı duruyorum. Vücudun bu kiloyu benimsemiş diyorlar çok üzülüyorum. Nolur çıkar yol gösterin. ( 2 yaşında çocuk var)
Evet ömrünüz hep öyle geçecek. Formunu korumak isteyen insanlar hep kontrollü yaşıyor.Canım kırk yılın başı ilk defa yedim ya . İnan aylardir ağzıma cipsi kola surmedim. Şaşırdım gerçekten. Hayır velev ki zayıfladım ömrüm hep korumayla mi geçecek.
Asla tatlı yemiyceksin bu kadar net. Ben diyetisyene gittim 1 yilda 10 kilo verdim tatlı yasaktı. Diyetime de harfiyen uydum. Aylar sonra kilo vermeye başlayınca az bisey sade dondurmaya izin vardı sadece. 1 yıl pek tatlı yemedim ama değdiMerhaba uzun zamandır konu açmıyordum. Ama yetti dedim.
Derdim veremedigim kilolar . Felaket kafama takıyorum. Şu an uyguladığım bir diyetim var ama o gün bir tatli mi yedim ertesi gün sabah +600 +700 gram aldığımı görüyorum. Diyet yapmaya hiç hevesim kalmıyor. Merak ediyorum ya herkes mi böyle ?
Hipotroid rahatsizligim var. Bu işimi çok zorlaştırıyor. Gün geçtikçe tukeniyorum. Bir sürü kürler denedim Leslie , ip atlama, yürüyüş, sıkılaştırıcı kremler neler neler ama olmuyor olmuyooor. Daha 22 yaşındayım kilo 77.2
Dün bir dilim tiramusu yedim diye 700 gram almisim onun harici öğün dışına çıkmadım şaka gibi ya.
Her gün süt , peynir , meyve , kuruyemiş, kuru meyve, salata , köfte,/ tavuk yiyorum. Ekmek tam bugday pirinç makarna yok. Hayret ediyorum. Son iki yıldır bu kilodayim aynı duruyorum. Vücudun bu kiloyu benimsemiş diyorlar çok üzülüyorum. Nolur çıkar yol gösterin. ( 2 yaşında çocuk var)
Spor yapnanız gerekio canım sporsuz olmaz evet kacamaklar o şekilde kilo aldırıoMerhaba uzun zamandır konu açmıyordum. Ama yetti dedim.
10 yıldır falan ne kilo alırım ne veririm. Gerçi vermeye de çalışmadım. Ama tam arkadaşınız gibi besleniyorum. Özellikle yapmıyorum, bünyem öyle. Kuş kadar yerim ama bir saat sonra acıkırım. Eve paketli gıda sokmuyorum ama tatlıyı severim, ara ara yapıyorum ya da pastaneden alıyorum. Günde kışın 2.5-3 yazın 4-5 litre su içiyorum. Bunu da zorlayarak yapmıyorum ama ihtiyaç hissediyorum. Çok fazla çiğ kuruyemiş, kuru meyve ve yoğurt tüketiyorum. Ceplerimden üzüm incir vs. çıkabilir her anCozutursam özellikle tatillerde falan çok alkol alırsam, tatlıya abanırsam, fazla kırmızı et tüketirsem 60 kilo oluyorum, dönünce yine 58’e iniyorum birkaç hafta içinde.
Yani bence sık ama az beslenmek ve su içmek ideal kiloda kalmayı sağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?