- 11 Şubat 2020
- 632
- 936
- 23
Bana atabilirseniz cok sevinirimYa çok üzülüyorum bu şekilde diyetisyen hikayelerini duyunca anneminde yanlış bir diyetisyen tercihi oldu bayildi kadin açlıktan, doğru diyetisyeni bulduk sonunda çok güzel rahat kilo verdi hayatı sağlığı düzene girdi resmen.
Diyetisyen listeleri kişiye özel hazirlaniyor genel olarak hafta hafta, fakat merak eden varsa yada yardımcı olabileceğim biri atabilirim mesaj kısmından
Siz zihnen rahatlarsaniz vucudunuz inanin ne yapacagini cok iyi biliyorBu yorumu çok sevdim yıllardır kiloyla uğraşıp hayatı iskaliyorum hep diyetteyim bu moddan bir dönem çıkmıştım ve hiç farkında olmadan kilo vermeye başlamıştım
Tabiki gündüz atacagimBana atabilirseniz cok sevinirim
Evet vücut orantisi da önemli kesinlikle 1.58 boya 84 kilo için obez sınırı demislerdi bizde oyuzden örnek verdim kişi kendini en iyi hangi kiloda mutlu hissediyorsa o kiloda kalmali anneme 52 kilo uygun demislerdi mesela 60 da mutlu oldu daha da inmek istemedi, ( 52 de abartı bence birazVücut orantisi bence daha önemli.. 1.50 boya 84 fazla.. 1.75 boya 50 kilo da saçma her şeyin bir orantisi var .. ama bazılarına göre herkes 55 kilo olmak zorunda .. genelde böyle yaklaşıyorlar. .. çok çirkin duruyor ben de öyle duranlari sevmiyorum .
bu şekilde Tatlı yiyerek zaten kilo veremezsin canım bak bende 20 yaşındayken 80 kiloydum ve ınanmazsın belkı ama 3 ayda 25 kilo verdim ilk olarak ekmeği kolayı fantayı aklına gelebilecek bütün asıtli ve hamur işlerini hayatımdan cıkardım.Güncelleme :
Arkadaşlar yorumlarınızi okudum ne inciri ne 4 ekmeği anladım hiç birini demedim.
Ya zamanında sayfalarca yazılmış topic deki diyeti yapıyorum ya . Hani burdakilerin ayila bayila yaptığı . Buyrun linkini de veriyim ilk asamasini yapıyorum
Sağlıklı kilo vermek isteyenler kesinlikle baksın!
Sevgili arkadaşlarım :16: Bu güne kadar bu siteden çok faydalandım. Başkalarının üzüntülerine üzülüp,mutluluklarına sevinen altın kalpli insanlar var burada. Herkesin sorunlarına çözüm arayan,bulan,sorulara yılmadan cevap veren iyi yürekli arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ediyorum :54...www.kadinlarkulubu.com
Yaptigim diyet bu . Hiç biriniz orda bu yanlış bu sagliksiz demiyor bende orda olanı yapıyorum. Ha bu diyet yanlış sen hasimatosun senin diyetin bu olmalı diyenler lütfen link bıraksın veya ismini söylesin yapiyim. Kilo vermek için çabalıyorum
Merhaba uzun zamandır konu açmıyordum. Ama yetti dedim.
Derdim veremedigim kilolar . Felaket kafama takıyorum. Şu an uyguladığım bir diyetim var ama o gün bir tatli mi yedim ertesi gün sabah +600 +700 gram aldığımı görüyorum. Diyet yapmaya hiç hevesim kalmıyor. Merak ediyorum ya herkes mi böyle ?
Üzülüyorum hiç mi kacamak yapamayacagim diye.
Hipotroid rahatsizligim var. Bu işimi çok zorlaştırıyor. Gün geçtikçe tukeniyorum. Bir sürü kürler denedim Leslie , ip atlama, yürüyüş, sıkılaştırıcı kremler neler neler ama olmuyor olmuyooor. Daha 22 yaşındayım kilo 77.2
Dün bir dilim tiramusu yedim diye 700 gram almisim onun harici öğün dışına çıkmadım şaka gibi ya.
Her gün süt , peynir , meyve , kuruyemiş, kuru meyve, salata , köfte,/ tavuk yiyorum. Ekmek tam bugday pirinç makarna yok. Hayret ediyorum. Son iki yıldır bu kilodayim aynı duruyorum. Vücudun bu kiloyu benimsemiş diyorlar çok üzülüyorum. Nolur çıkar yol gösterin. ( 2 yaşında çocuk var)
Arkadaşlar günde 2 dilim tam buğday ekmek yiyorum her sabah yeşil çay + iki dilim arası peynir tost yiyorum. Ara öğün sade kahve+ 2 kayısı
Öğlen:3-4, köfte yanında salata ( canım istemezse sadece salatalık doğruyorum) tuzsuz ayran. Ara öğün: bir bardak sıcak suya iki kayısı atıyorum yarım saat sonra içip yiyorum akşam ne yemek pisirdiysem 6 kaşık alıp yanında yine sebze koyuyorum maydonoz salatalık gibi akşam yatmadan da bitki çayı içiyorum iki buçuk litre de şu.
Bir yanlış lik var mı hala sabitim yaptığım halde hala sabitim kaçamak mi yaptım hemen ertesi gün tartida.
Arkadaşlar kuruyemiş diyetimde sadece 1 ceviz var. Durun yaptigim diyetin linkini ekleyim . Burdan aldım zaten
Sevgili arkadaşlarım :16: Bu güne kadar bu siteden çok faydalandım. Başkalarının üzüntülerine üzülüp,mutluluklarına sevinen altın kalpli insanlar var burada. Herkesin sorunlarına çözüm arayan,bulan,sorulara yılmadan cevap veren iyi yürekli arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ediyorum :54...www.kadinlarkulubu.com
Bakın bu listeyi yapıyorum hiç taşmadan.
Güncelleme :
Arkadaşlar yorumlarınızi okudum ne inciri ne 4 ekmeği anladım hiç birini demedim.
Ya zamanında sayfalarca yazılmış topic deki diyeti yapıyorum ya . Hani burdakilerin ayila bayila yaptığı . Buyrun linkini de veriyim ilk asamasini yapıyorum
Yaptigim diyet bu . Hiç biriniz orda bu yanlış bu sagliksiz demiyor bende orda olanı yapıyorum. Ha bu diyet yanlış sen hasimatosun senin diyetin bu olmalı diyenler lütfen link bıraksın veya ismini söylesin yapiyim. Kilo vermek için çabalıyorum
Merhaba uzun zamandır konu açmıyordum. Ama yetti dedim.
Derdim veremedigim kilolar . Felaket kafama takıyorum. Şu an uyguladığım bir diyetim var ama o gün bir tatli mi yedim ertesi gün sabah +600 +700 gram aldığımı görüyorum. Diyet yapmaya hiç hevesim kalmıyor. Merak ediyorum ya herkes mi böyle ?
Üzülüyorum hiç mi kacamak yapamayacagim diye.
Hipotroid rahatsizligim var. Bu işimi çok zorlaştırıyor. Gün geçtikçe tukeniyorum. Bir sürü kürler denedim Leslie , ip atlama, yürüyüş, sıkılaştırıcı kremler neler neler ama olmuyor olmuyooor. Daha 22 yaşındayım kilo 77.2
Dün bir dilim tiramusu yedim diye 700 gram almisim onun harici öğün dışına çıkmadım şaka gibi ya.
Her gün süt , peynir , meyve , kuruyemiş, kuru meyve, salata , köfte,/ tavuk yiyorum. Ekmek tam bugday pirinç makarna yok. Hayret ediyorum. Son iki yıldır bu kilodayim aynı duruyorum. Vücudun bu kiloyu benimsemiş diyorlar çok üzülüyorum. Nolur çıkar yol gösterin. ( 2 yaşında çocuk var)
Arkadaşlar teşekkür ederim bütün yorumları okudum . Şu anda 75.9 çıktım
77.9 ile başlamıştım 2 kilo verdim gerisi gelir inşallah ekmeği hamur işini kestim 2, gündür de yürüyüş yapıyorum yaza inşallah 60 a düşsem harika olacak. Yaptığım listeyi bıraktım suya ve salataya ağırlık verdim. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?