Derdim kilom. Kafama çok takıyorum

Bana atabilirseniz cok sevinirim

Bu yorumu çok sevdim yıllardır kiloyla uğraşıp hayatı iskaliyorum hep diyetteyim bu moddan bir dönem çıkmıştım ve hiç farkında olmadan kilo vermeye başlamıştım
Siz zihnen rahatlarsaniz vucudunuz inanin ne yapacagini cok iyi biliyor

Evet vücut orantisi da önemli kesinlikle 1.58 boya 84 kilo için obez sınırı demislerdi bizde oyuzden örnek verdim kişi kendini en iyi hangi kiloda mutlu hissediyorsa o kiloda kalmali anneme 52 kilo uygun demislerdi mesela 60 da mutlu oldu daha da inmek istemedi, ( 52 de abartı bence biraz )

bu şekilde Tatlı yiyerek zaten kilo veremezsin canım bak bende 20 yaşındayken 80 kiloydum ve ınanmazsın belkı ama 3 ayda 25 kilo verdim ilk olarak ekmeği kolayı fantayı aklına gelebilecek bütün asıtli ve hamur işlerini hayatımdan cıkardım.
2- sonrasında sabahları 2 dilim peynir , 5 tane zeytin , 3 dilim domates , salatalık , bir tane yumurta ve şekersiz çay içiyordum sonrasında ara ogun olarak bir tane yeşil elma ve bol su , akşam yemegınde ise kesınlıkle çorba ile başlıyordum yemegıme kolay sındırsın diye sonrasında bir kaşık pilav bir kaşık et yada tavuk ama tavuk da yagsız olucak yada tavuk sote yanına da doğal ayran yada su ve bol miktarda salata mutlaka çok önemli metabolizmayı hızlandırır sonrasında gece çok acıkır ve kan şekerim düşerse meyve biliyorum çok zor ama mutlaka uygula ve mutlaka egzersiz yap sonuç başarılı olacaktır İlk başlarda ekmeği kesemiyorsan eğer sadece kahvaltı da bir dilim yiyebilirsin

Doktora gidip değerlerine baktırdın mı bilmiyorum belki onlarla alakalı bir bozukluktan kaynaklıdır. Ama hep aynı şekilde besleniyorsan da kilo veremezsin. Biraz çeşitlilik üreterek yemeye çalış. Ekmeği kesebilirsen tamamen kes, kahvaltına yumurta ekle. Yumurtayı bir gün haşlama ye, bir gün yağsız bol maydonozlu omlet yap, bir gün yumurta salatası yap. Çiğ kuruyemiş ekle. Öğlen her gün köfte yeme, bir gün tavuk yap bir gün balık. Çorba içebilirsin. Neden her gün aynı şeyleri yiyorsun anlam veremedim, vücut kıtlığa girmiş gibi hissettiğinden de kilo veremiyor olabilirsin. Bir de ara öğünleri bırakıp sadece 2 ya da 3 öğün beslenmeye çalış derim, ara öğünlerin kilo vermeye katkısı yok bana kalırsa. Havalar düzeliyor, bebeğini al yürüyüşe çıkın birlikte düzenli olarak. Tempolu yürümeye gayret et.

Bence bu çok sağlıksız bi liste ya. Sürekli kuru meyveyi dayamış hele listede kuru incir var. Kuru incir şeker dolu. Yani şekersiz çay kahve içip kuru incir yemek çok mantıksız. Ara öğünlere hiç girmiyorum, 2 saatte bir kuru meyve ve hazır bisküvi yiyerek zaten kilo veremezsiniz. Bence N nscckts hanım ile konuşun ve onun önerilerine uyun. Diyetisyen mi ya da sağlık çalışanı mı bilmiyorum ama söyledikleri oldukça akla yatkın ve sağlıklı geldi bana.

Arkadaşlar teşekkür ederim bütün yorumları okudum . Şu anda 75.9 çıktım
77.9 ile başlamıştım 2 kilo verdim gerisi gelir inşallah ekmeği hamur işini kestim 2, gündür de yürüyüş yapıyorum yaza inşallah 60 a düşsem harika olacak. Yaptığım listeyi bıraktım suya ve salataya ağırlık verdim. Teşekkürler

Aralıklı oruç ile ketojenik diyeti birleştir tığ gibi olursun. Ama bunu yaşam biçimi haline getir. Bn 2 aydır uyguluyorum çok hafifledim. Bide tam buğday bile olsa ekmeği kes bol su iç.

Boyum 1.70. 73le başladım şuan 65im. Artık atistirmayi bıraktım. Ilk öğünümü 12de yiyorum. Akşam 8den sonra bsy yemiyorum. Sadece çay kahve tabi şekersiz bide yemek yediğim 8 saatte ketojenik diyete göre besleniyorum. Arada kaçamak oluyo ama onuda takmıyorum yavaş yavaş eriyorum

Ben kendi yeni listemi çok sevdim. Kahvaltısını özellikle. Haşlanmış yumurta, üç parmak boyutunda beyaz peynir beş zeytin sınırsız yeşillik(ben roka, maydanoz, dereotu ve kapya biber yiyorum) bir çorba kaşığı nar İle kahvaltı. Öğlen sebze sote vs yoğurt, akşam da yine bir avuçu geçmeyecek kadar ızgara hindi, et, köfte veya balık bol salata. Bazen sadece çorba bir dilim ekmek de olabiliyor. Çok acıkırsam ara öğünde bir dilim ekmek peynir veya beş badem yada iki ceviz veya bir elma yiyorum
kuru meyve, aşırı şekerli meyveler ve ekmek yok. Diyetinizde paketli gıda şekerli meyve çok. Ekmek çok. Böyle kilo vermek zor olur. Bu diyeti ben çok sevdim özellikle kahvaltısını

Bende cok takiyorum sayisizz (yarida birakilan) diyetler,
disiplin 0
azim 0
herbalife yaptim istedigim sonucu alamadim
ne olduysa bu abur cuburu birakamamktan oldu
eve eliptik bisiklet aldim, son care..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…