• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim kilom. Kafama çok takıyorum

Madem kaçamak seviyorsunuz.
Intermitting fasting uygulayın. Ya 16/8 (16 saat açlık 8 saat tokluk) uygulayıp biraz kalori hesabı yapın arada kaçamak olabilir ya da 20/4 (20 saat açlık 4 saat tokluk) uygulayıp canınız ne istiyorsa tokluk zamanı yiyin.

ben 16/8 uygulayıp haftada 1 kilo veriyorum.
16 saat açlığa uykuda geçen saatler dahil değil mi 😂 kulağıma hoş geldi denesem mi acaba

16 saat açlığa uykuda geçen saatler dahil değil mi 😂 kulağıma hoş geldi denesem mi acaba
Dahil dahil, ben akşam 7-8 yemeyi kesiyorum. Öğlen 11-12 gibi yemeye başlıyorum. Bazen farkında olmadan 20 saat açlığa bile çıktığım oldu. Ben ki sürekli aklından yemek geçen insan, bir anda yemek yemeyi bile unutan birisine dönüştüm.

merhaba bende diyet yapiyorum 35 günde 9 kilo verdim 88 dim suan 79 35 gun kacamaksiz yapdim. su cok onemli gunluk 3 litre icmeye ozen gosteriyorum kuru meyvelerde seker orani cok ben hic yemem gunluk 1 porsyonun disina cikmam ekmek hic tuketmiyorum tam bugdayda dahil bulgur pirincde tuketmiyorum sebze tavuk balik esmer bulgur bunlari tuketiyorum fikir olsun diye yazmak istedim 25 yasindayim bende

Aynı durum bende de var 14 gün seviye 1 i uyguladım sadece 1 kilo vermişim şaka gibi sinirlendim bıraktım ama bir parça bisey yesem ertesi gün +2 kg bile görüyorum sıfır karbonhidrat yapmak şart 1 gr karbonhidrat vücutta 190 molekül su tutuyor kısacası gerçek kilo değil ödem ama bizi demorolize etmeye yetiyor o ayrı

Yıllardır karatay yapıyordum yazdan beri saldım 10 kilodan fazla aldım 16/8 yaparak 30 kilo vermiştim bir azimle tekrar yapsam harika olacak

Boşuna kafana takma yakında Suriye için savaşan askerimiz kalmayacak yakında biz gideriz mermi yer geliriz.. Aman bunumu takıyorsun kafana?

Karbonhidrat vucutta odem yapar .
Bu kadar kilo takintili ilerlemem hayatu kacirmanizi saglar . Kendinizi serbest birakirsaniz vucudunuz dengesini bulur . Aman aman bir kilonuz yok saglinizi bozacak bedeninizi once bu sekilde begenin ve hayatinizi yasamaya bakin .
Bu sekilde takıntı yaparsaniz hem hayati iskalarsiniz keyfini alamazsiniz hemde yeme bozuklugu gelişir. Kendinize bunu yapmayin.
Bu yorumu çok sevdim yıllardır kiloyla uğraşıp hayatı iskaliyorum hep diyetteyim bu moddan bir dönem çıkmıştım ve hiç farkında olmadan kilo vermeye başlamıştım

33 yaşındayım.
1.74 boyum var 78 kiloyum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Not:bu mesajı çikolata yerken yazıyorum.pişman değilim.

İçtiğiniz suyun bile agırlıgını sayıyorsanız işiniz var.Bir kere bir kilonun 7700 kalori olduğunu,1 değil yaklaşık 500 kaloriden 15 dilim tiramisu yediğinizde 1 kilo alacagınızı ki bunun da hepsinin kilo olmayacagını öğrenmeniz gerekiyor,her gün tartılmayı,kiloyu takmak yerine düzenli beslenip spor yapıp zihninizi serbest bırakmayı deneyin.Tartı değil ayna söylesin,kıyafetler söylesin zayıfladıgınızı

Merhaba uzun zamandır konu açmıyordum. Ama yetti dedim.
Derdim veremedigim kilolar . Felaket kafama takıyorum. Şu an uyguladığım bir diyetim var ama o gün bir tatli mi yedim ertesi gün sabah +600 +700 gram aldığımı görüyorum. Diyet yapmaya hiç hevesim kalmıyor. Merak ediyorum ya herkes mi böyle ?
Üzülüyorum hiç mi kacamak yapamayacagim diye.
Hipotroid rahatsizligim var. Bu işimi çok zorlaştırıyor. Gün geçtikçe tukeniyorum. Bir sürü kürler denedim Leslie , ip atlama, yürüyüş, sıkılaştırıcı kremler neler neler ama olmuyor olmuyooor. Daha 22 yaşındayım kilo 77.2
Dün bir dilim tiramusu yedim diye 700 gram almisim onun harici öğün dışına çıkmadım şaka gibi ya.
Her gün süt , peynir , meyve , kuruyemiş, kuru meyve, salata , köfte,/ tavuk yiyorum. Ekmek tam bugday pirinç makarna yok. Hayret ediyorum. Son iki yıldır bu kilodayim aynı duruyorum. Vücudun bu kiloyu benimsemiş diyorlar çok üzülüyorum. Nolur çıkar yol gösterin. ( 2 yaşında çocuk var)
Bi diyetisyen söylemişti kaçamak yaptığınız sonraki gün tartıda fazla görürseniz ödemdir o diye. Bir haftalık tatile gittim 5 kilo almıştım döndüğümde 😂 2 küsürü ödemdi. Su içmemi düzenleyince gitmişti.

Derdim veremedigim kilolar . Felaket kafama takıyorum. Şu an uyguladığım bir diyetim var ama o gün bir tatli mi yedim ertesi gün sabah +600 +700 gram aldığımı görüyorum. Diyet yapmaya hiç hevesim kalmıyor. Merak ediyorum ya herkes mi böyle ?
Hipotroid rahatsizligim var. Bu işimi çok zorlaştırıyor. Gün geçtikçe tukeniyorum. Bir sürü kürler denedim Leslie , ip atlama, yürüyüş, sıkılaştırıcı kremler neler neler ama olmuyor olmuyooor. Daha 22 yaşındayım kilo 77.2
Dün bir dilim tiramusu yedim diye 700 gram almisim onun harici öğün dışına çıkmadım şaka gibi ya.
Her gün süt , peynir , meyve , kuruyemiş, kuru meyve, salata , köfte,/ tavuk yiyorum. Ekmek tam bugday pirinç makarna yok. Hayret ediyorum. Son iki yıldır bu kilodayim aynı duruyorum. Vücudun bu kiloyu benimsemiş diyorlar çok üzülüyorum. Nolur çıkar yol gösterin. ( 2 yaşında çocuk var)
Benm gorumcemdede tiroıd var o dıyet uygulamadı ama tabagını coook kuculttu akşam 6dan snra bişey yemedi maydonozlu limonlu su bide tarcınlı su cok içti boylelıkle verdi kiloyu

Günlük kilo takibi yapma. Haftalık yapman daha doğru. Kas yapman lazım yiyim ama kilo almayayım diyorsan. 18li yaşlarda 30 kg verdim. 80 kiloydum ben de. İstersen yazayım yaptıklarımı. Spor salonuna gitmedim o zaman param yoktu ama evde bazı şeyler yaptım. O kiloyu uzun süre geri almadım. Sağlıklı kilo verince geri almıyorsun.
Neler yaptığınızı bana da yazar ısınız merak ettim

vücut yağ yakamıyor, durmuş. öncelikle hiptiroidi yakın takip edin. dengeyi tutturun.

kaçamak yaparak olmuyor.

ketojenik diyet denerseniz 2 ayda ciddi kilo verirsiniz.
uygulaması çok kolay değil. ama sonuç güzel.
karbonhidrat hiç yok.
yani; un, irmik, bulgur, yulaf vs yok.
bakliyat yok, nohut, fasulye, barbunya,bezelye vs.
patates havuç yok.
meyve, kuru meyve yok.
domates çok sınırlı.mümkünse yok.
limon yok. o da meyve kategorisinde.
süt de çok önerilmiyor.

yağlı yiyeceksiniz.
badem, ceviz, fındık, kaju var.
protein de belli bir miktarda ama sağlıklı yağları tüketeceksiniz.
bir araştırın.
çok güzel videolar var bu konuda.
hatta aralıklı oruçla birlikte yaparsanız süper olur.
geç kahvaltı yapıp 11 gibi, 5 gibi de ikinci öğünü yaparsınız.
günde iki şişe soda içmeyi öneriyorlar. mineral kaybı için.
çay kahve şekersiz tüketilebilir.
kahveye hindistan cevizi yağı eklerseniz oradan da gerekli yağın bir miktarını almış olursunuz.

salam vb ürünlerde de şeker var önerilmiyor ama füme gibi olanları tüketebilirsiniz.
sucuk pastırma olabilir.
kavurma tercih edebilirsiniz.

Diyet yaparak 7 ayda 36 kilo verdim artık nerdeyse bir diyetisyen kadar bilgi sahibi oldum araştırmalardan. Attı 700 gr daha girdugun odem boyle kacamaklar yaptiginda ertesi gun protein agurlikli karbinhidrat az ve neyve az bir gun gecirirsen tartida arti olan rakam duser.

Diyet yaparak 7 ayda 36 kilo verdim artık nerdeyse bir diyetisyen kadar bilgi sahibi oldum araştırmalardan. Attı 700 gr daha girdugun odem boyle kacamaklar yaptiginda ertesi gun protein agurlikli karbinhidrat az ve neyve az bir gun gecirirsen tartida arti olan rakam duser.
kaç kilodan düştün ve nasıl yaptın

Bazen hiç kaçamak yapmamak gerekiyor. 3 aydır dikkatli besleniyorum asla kaçamak yapmadım 12 kilo verdim. Hedefim kiloya inip bir dilim tatlı hakkı vermiştim bugün o tatlıyı yiyeceğim onun içinde kahvaltımı protein ağırlıklı yaptım bugün başka hiç birşey yemeyip sadece tatlı yiyip kilo vermeye devam etmeyi düşünüyorum. 30 kilo verme hedefim var çünkü kilolu başladım. Yolu da şükür yariladim. Ramazan bayramina kadar da hedefime ulasmak istiyorum. İstikrar çok önemli. Alın bir karar ve ne olursa olsun bozmayın. Zor olduğu da oluyor ama günler geçiyor bir şekilde... Yesek de gün geçiyor yemesek de

Devlet hastanesine diyetisyene gidin. Eğer sağlık sorunu varsa doktor kontrolünden geçmenizde fayda olabilir Kafanıza göre şeyler yapmayın. Diyet neyse şartlarına uyun bi zahmet. Zaman alan bir yolculuk gibi düşünün. Başarmak için bedel ödemeyi göze almak lazım. Gerekirse aylar boyu tatlı yemeyin. Böyle sızlanarak bir yere varamazsınız. Evet gerekirse yaşam boyu korumanız gerekecek.

Ben diyette değilim. Ama sizin yediklerinizi yemiyorum bana inanın.

Bi kere 2 dilim ekmek... kuruincir.. kuru kayısı bilmem neler. Ben bunları en son çocukken yedim. Diyette hepsi bir arada olmaz. Birini seçin. Ve inciri çıkarın. Incir kalorisi yüksek bir meyve

1 dilim tiramisu hayatımda hic yemedim. Çünkü berbat bir şey o🙄

Bence bir diyetisyene gidin. Devlet hastanelerinde var. Onlar size bir diyet versin. Çünkü sizin diyetiniz diyet olmaktan cıkmış.

Bende 27 yaşındayım. Malesef bulmia nervoza hastası oldum evlendikten sonra kafaya taka taka 😔 93 kusurden 79 kiloya kadar indm ama hala gözüme 300 kiloyum gibi geliyor sonra hamile kaldim ve işler daha da kötüleşti. Belkide kusmalar yüzünden bebeğim öldü kürtaj oldum şuan 83 kiloyum ve aynı şekilde hem krizler hem kusmalar arttı sanırım en sağlıklısı psikiyatrik destek almak 4 sene geçti artk kendi başıma atlatabilecegimi sanmıyorum😔 yardım almak faydalı olabilir

O fazladan gördüğün 600- 700 gram su oluyor vücudunda. Tatlı tuzlu, karbonhidrat su tutuyor. O yüzden aniden artış görüyorsun.

Back