- 27 Aralık 2016
- 1.139
- 5.209
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Profil resmi Türk bayrağı önünde, kapak resmi deniz önünde. İsmi R harfi ile başlıyor.Tarif eder misiniz profili
Neye bu kadar şaşırdınız anlamadım yani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Profil resmi Türk bayrağı önünde, kapak resmi deniz önünde. İsmi R harfi ile başlıyor.Tarif eder misiniz profili
Cidden o tip olarak nasıl peki gönderiyi nasıl kaldırcam burdan yaProfil resmi Türk bayrağı önünde, kapak resmi deniz önünde. İsmi R harfi ile başlıyor.
Neye bu kadar şaşırdınız anlamadım yani.
Cidden o tip olarak nasıl peki gönderiyi nasıl kaldırcam burdan ya
Siyah tuğralı tişörtlü :)Doğru kişi mi ki acaba profilinde ne vardı
Nasıl sizce tipi
Kriterinize uyuyorsa bilemem. Ama bunda uğraşa böyle bir görünüm beklemiyordum ne yalan söyleyeyim.Cidden o tip olarak nasıl peki gönderiyi nasıl kaldırcam burdan ya
Bence kazen'e veya mune'ye mesaj atın. Sözkonusu yorumunuzun linki verip fark etmeden adamı deşifre ettiğinizi söyleyip ekran görüntüsünü silmelerini rica edin. Başka şekilde olmaz sanıyorum.Cidden o tip olarak nasıl peki gönderiyi nasıl kaldırcam burdan ya
Valla benim için kıymetli yaşını gösteriyorm uYani bu adam için mi 29 sayfa tantana demek istiyorum...
Valla benim için kıymetli yaşını gösteriyorm u
Valla benim için kıymetli yaşını gösteriyorm u
Ayağını kaldır hemşire...Adam tam "Naber kız cimcime, napıosun şımarık uyuz?" takımından değil mi
Siz nasıl tanıştınız?Gecen gun sosyal medyadan biriyle tanistim.
Benim anlamadığım şu.Siz bu adamı sevmiyorsunuz. Başka birini daha beğeniyorsunuz hatta. Yaşınız küçük değil. O kadar yüzeysel bi fikir yapınız var ki fiziksel görünümü için bizden yorum istiyorsunuz çünkü insanların ne dediği sizin için önemli.
Lütfen silkinin biraz yahu. Bu nedir
Benim anlamadığım şu.
Şimdi beyfendiyi gördük. Öyle fotoğraflarına bakıp etkilenilecek biri değil, konu sahibi kendi eklemiş yanlış hatırlamıyorsam.
Eh paylaşımlarını gördük. Bir kadının etkileneceği paylaşımlar da değil.
Konu sahibi hangi kriterini buldu da konuşmaya karar verdi? İnanın anlamadığım konu bu.
Tanımadığımız adamı çok eleştirmek de doğru değil. Bir de herkesin beklentisi farklı, bizim keyif aldığımız sohbetten başkası almaz, onunkinden biz almayız. Yani illa ki adamın arkadaşlığından keyif alacak, çok iyi anlaşacak bir sürü insan vardır.Yani evet arada bir paylaşım, oturmuş bir iletişim olsa tipi mühim değil de bu kadar kısa sürede etkilenecek neyi olabilir? Öyle bir tip veya tavır yok yani adamda. İlgi alanları da çok geniş bir kadına hitap edecek gibi durmuyor ne yalan söyleyeyim.
Dediğiniz çok doğru. Diğer konuyu da göz önünde bulundurarak şöyle düşünüyorum; “nefes alsın yeter”Benim anlamadığım şu.
Şimdi beyfendiyi gördük. Öyle fotoğraflarına bakıp etkilenilecek biri değil, konu sahibi kendi eklemiş yanlış hatırlamıyorsam.
Eh paylaşımlarını gördük. Bir kadının etkileneceği paylaşımlar da değil.
Konu sahibi hangi kriterini buldu da konuşmaya karar verdi? İnanın anlamadığım konu bu.
İtiraf ediyorum şu anda ben de buldumAttığı tweette isim kısmını kesseniz de ben çok kolay ulaştım hesaba.
Bence o görüntüyü silin.
Mune K Kazen sizden ricam nolur şu yorumu kaldırın birini farketmeden deşifre etmişim şimdiden tesekkurlerEki Görüntüle 2584081 boyle bir tweet atmis
Kız sende gormeyiver beğendiğim bey e nazar degecekfotoğrafı ben de çok merak ettim