Derdim Çoktur Hangisine Yanayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla benim için kıymetli yaşını gösteriyorm u

Siz bu adamı sevmiyorsunuz. Başka birini daha beğeniyorsunuz hatta. Yaşınız küçük değil. O kadar yüzeysel bi fikir yapınız var ki fiziksel görünümü için bizden yorum istiyorsunuz çünkü insanların ne dediği sizin için önemli.
Lütfen silkinin biraz yahu. Bu nedir

Siz bu adamı sevmiyorsunuz. Başka birini daha beğeniyorsunuz hatta. Yaşınız küçük değil. O kadar yüzeysel bi fikir yapınız var ki fiziksel görünümü için bizden yorum istiyorsunuz çünkü insanların ne dediği sizin için önemli.
Lütfen silkinin biraz yahu. Bu nedir
Benim anlamadığım şu.
Şimdi beyfendiyi gördük. Öyle fotoğraflarına bakıp etkilenilecek biri değil, konu sahibi kendi eklemiş yanlış hatırlamıyorsam.
Eh paylaşımlarını gördük. Bir kadının etkileneceği paylaşımlar da değil.

Konu sahibi hangi kriterini buldu da konuşmaya karar verdi? İnanın anlamadığım konu bu.

Benim anlamadığım şu.
Şimdi beyfendiyi gördük. Öyle fotoğraflarına bakıp etkilenilecek biri değil, konu sahibi kendi eklemiş yanlış hatırlamıyorsam.

Konu sahibi hangi kriterini buldu da konuşmaya karar verdi? İnanın anlamadığım konu bu.

Yani evet arada bir paylaşım, oturmuş bir iletişim olsa tipi mühim değil de bu kadar kısa sürede etkilenecek neyi olabilir? Öyle bir tip veya tavır yok yani adamda. İlgi alanları da çok geniş bir kadına hitap edecek gibi durmuyor ne yalan söyleyeyim. :KK45:

Yani evet arada bir paylaşım, oturmuş bir iletişim olsa tipi mühim değil de bu kadar kısa sürede etkilenecek neyi olabilir? Öyle bir tip veya tavır yok yani adamda. İlgi alanları da çok geniş bir kadına hitap edecek gibi durmuyor ne yalan söyleyeyim. :KK45:
Tanımadığımız adamı çok eleştirmek de doğru değil. Bir de herkesin beklentisi farklı, bizim keyif aldığımız sohbetten başkası almaz, onunkinden biz almayız. Yani illa ki adamın arkadaşlığından keyif alacak, çok iyi anlaşacak bir sürü insan vardır.

Şu ana kadar ettikleri muhabbet konu sahibini sarmış ki adamla bir şey olsun istiyor. Beni ilgilendirmez, kendi bileceği Benim merak ettiğim konu sahibinin neden konuşma başlatmak istediği oldu.

Benim anlamadığım şu.

Dediğiniz çok doğru. Diğer konuyu da göz önünde bulundurarak şöyle düşünüyorum; “nefes alsın yeter”

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X