- 9 Ağustos 2017
- 192
- 165
- 35
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Simartmayin olacakti pardon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı fikirdeyim, gırgırına takılıyor gibi bir hava var mesajlarda,Bu konuşmalardan mı etki oluşmaya başladı
ay inşallah yanılıyorsunuzduraynı fikirdeyim, gırgırına takılıyor gibi bir hava var mesajlarda,
Şımartacak bir adam yok ki ortada şuanSimartmayin olacakti pardon
Olabilir hiç yazmadı da zatenadam size görüşme teklif etmiyorsa burdakiler ne yapabilir. ille şansınızı denemek istiyorsanız siz görüşme teklif edin. öyle mesajlarından mana çıkararak olmaz yani. ama adamın sizinle görüşmek tanışmak gibi bir isteği yok. sizi yeteri kadar beğenmemiş üzgünüm. herkes bunu anlatmaya çalışıyor ama siz anlamıyorsunuz.
Ya kusura bakma kardeşim bu konuşmalardan bı cacık olmaz.Selamlar kızlar
27 yaşında bekar bi kızım
Gecen gun sosyal medyadan biriyle tanistim.
Benden 8 yaş büyük ama hoş ve efendi birine benziyor.
Bi kac kere konustuk. Muhabbeti de iyi
Ama muhabbet devam eder mi etmez mi bilemiyorum
Ama görüşmeyi yakından tanımayı cok isterdim.
Gormedigim halde bir etki oluştu bende.
Sizce muhabbet nasil devam eder nasil etkilenir?
Aşağıda konusmalarimizdan bir kısmını paylaşıyorum.
Konuşmalar hangi boyutta sizce devamı gelir mi
Ikili ilişkilerde hic iyi degilimdir normalde soguk davranip uzaklastiririm hep karsi cinsleri
O yuzden bu tanışmanın devamının gelmesi icin neler yapabiliriz fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim
Eki Görüntüle 2582079 Eki Görüntüle 2582080 Eki Görüntüle 2582081
sağol tatlımYa kusura bakma kardeşim bu konuşmalardan bı cacık olmaz.
Güncelleme: Beğendiğim bey bugün instagramda canlı yayın yaptı ofiste masasında kendisi görünür şekilde bende katıldım gerçi katılan tek bendim bana gülümsedi bi kaç kere ay çok tatlıydı ya
Sizce nolacak bu iş?
İkisini de beğeniyorum diyelim ama bu konumdaki adam daha agır basıyor kafanız karışmasın :)Nişanlısından ayrılan adama noldu :/
Kafam karıştı ikisiyle de ilgili konunuz var ama sonra insanlar kafanız karışık deyince bozuluyorsunuz
Güncelleme: Beğendiğim bey bugün instagramda canlı yayın yaptı ofiste masasında kendisi görünür şekilde bende katıldım gerçi katılan tek bendim bana gülümsedi bi kaç kere ay çok tatlıydı ya
Sizce nolacak bu iş?
Yok o öyle değil işteAdam canlı yayın yapıyor, ağlamasını beklemiyorsunuz herhalde. Tabii ki gülümseyecek. Üstelik canlı yayın yapıyorsa başkalarının gelmesini de bekliyordur, haliyle somurtup oturmayacak.
Yani adam size 6 gündür falan tek kelime yazmıyor, açtığı bir canlı yayında gülümsedi diye "nolacak bu iş" moduna mı giriyorsunuz?
Nasıl yaniAttığı tweette isim kısmını kesseniz de ben çok kolay ulaştım hesaba.
Bence o görüntüyü silin.
Evet. Ben de diger uye yazinca aklima geldi baktim buldum.Nasıl yani
Ben şok ben iptal
Beğendiğim bey in kim oldugunu artık biliorsunuz öyle mi?
Yani adam bes alti gun yazmadı. Yine siz yazıp durtunce konustunuz...Yok o öyle değil işte
Sabah bi hikaye paylaşmıştı bende yanıtladım öyle biraz konuştuk onun üzerine canlı yayın açtı sadece ben oldugumu bildiği halde ara ara gülümsedi uzun uzun
Doğru kişi mi ki acaba profilinde ne vardıEvet. Ben de diger uye yazinca aklima geldi baktim buldum.
Evet bulmak çok kolayNasıl yani
Ben şok ben iptal
Beğendiğim bey in kim oldugunu artık biliorsunuz öyle mi?
En son o yazmıştı zaten bu seer de ben yazayım dedimYani adam bes alti gun yazmadı. Yine siz yazıp durtunce konustunuz...
Tarif eder misiniz profiliEvet bulmak çok kolay