derdim büyük, lütfen yardım edin!! evliyim ve babamın yanında çalışıyorum

Şu ile bir an önce el atın

Kp sizin altınınızı söylemeden bozduysa ne hissedersiniz

Eşiniz gidip kavga etse hoş olur mu

Maaşınız olsun adı olsun bu ay veremese bile verileceği belirli olsun

Sigortanız yok mu bankaya para yatmıyor mu

Bir de iki eleman 3 de siz büyük bir yer gözümde canlandı bu kadar zor durumda olduğuna emin misiniz elemanı azaltın o zaman

araba vs almak istiyoruz o yuzden paraya ihtiyac var diyin baska bi iste calisin haftasonlari da bikac saat yine babaya yardim edeceginizi soyleyin

Keske babanizin yanindan ayrilip baska bir ise girmeniz mumkun olsa. Ama nasil denirki baba ben burdan ayriliyorum baska is buldum diye.Allah kolaylik versin sıkıntılarınizi gidersin

Babanizi pek ovmussunuz.Elbette evlatsiniz seveceksiniz hem de gercekten hayirli evlatsiniz saniyorum ancak ben konunuzu okudum ve babaniz sizi kullaniyor anlamini cikardim.Cunku esinize birsey danismaniza izin vermemesi de bundan kaynaklaniyor.Yani duzeni bozulmasin istiyor.Somur somurebildigin kadar mantigi yani.
Senin cok ciddi hatalarin var.Keske daha once konuyu acsaymissin.Artik son noktaya gelinmis zaten.O paralarin hic geri gelecegini sanmiyorum.Zaten isleri berbat diyorsun.Bilezikleri neden verdin falan hic girmiyim oralara , olan olmus zaten.
Bana gore iyi baba , evladinin halinden anlayan ona yeri geldiginde maddi manevi destek cikan babadir.
Sizin su an yapabileceginiz seyi tam bilemiyorum su anda.Ev , araba gibi birseyleri var mi?Dukkani feraha cikartabilecek mi?Bunlara cevap yazarsaniz ona gore birseyler diyebilirim.

Çok zor gerçekten , vermesen vicdanen rahat olmucaktın. Ama böylede sen çok zor durumdasın. Elinden geleni yapmışsın. Sizi zorluyosa ufak ufak çıtlatma vaktin gelmiş artık, seninde yuvan var kendini düşünmek zorundasın bi noktadan sonra.

Babanıza başka yerde iş bulduğunuzu söyleyip matbaaya daha az vakit ayırsanız
Davetiye tasarlama işi herzaman olmuyordur nasılsa
Aklıma başka bir şey gelmedi
Grafiker olarak şuan mesleğiniz gelecek vaad ediyor iş bulma sıkıntısı yaşamazsınız ya da dışarıdan başka işler alamaz mısınız

insan anne babasına bile güvenemiyor dünyanın çivisi çıkmış

Başka bir yerde iş bulmalısınız, hem de acilen.Sizin artık kendi yuvanız var ve bu yuvanız babanız yüzünden bozulmak üzere.Eşin de babasının yanında çalışıyormuş, o da oğluna para vermese dımdızlak kalacaksınız ortada.Babanız sizin bütün birikimlerinizi size sormadan harcamış.Bundan sonra kenara bir kuruş bile koysanız söylemeyin anne-babanıza.Sizin paranız olmadan da babanız idare etmenin yolunu bulur.Borcu başkasından alsa utanma belasına bile ödeme için yol bulurdu.Ama sizden aldığı için hiç çabası da yok.

Evet her seferinde arada kalan ben oluyorum, baskasi değil. . Sanirim bir sekilde bunu dile getirmem gerek ima dahi edemezken...

hem her gün işe gidiyorsun hem de üstüne para veriyorsun?
sence de mantıksız değil mi?
zaten babanın işinin yürümesinde en büyük sorumluluk sende grafikersin müşteriler benle görüşüyor diyorsun
başkasını çalıştırıp en az asgari ücret + sigorta verse 2000 tl ye yakın bir para demek.
sen her ay ona bu miktarı zaten ödüyor gibisin para almadan çalışarak
üstüne de hep altınlarını vs almış (eşine neden birikimini söylemeyip ondan aldığın parayı gizlice babanlara veriyosun onu da anlayamadım)
bu böyle gitmez yani
en azından azcık da olsa haftada bi al kızım pazar parası yap demesi lazım

emekli olmak için üstümden krdi çekti demişsin
emekli oldu mu?
olduysa bu kadar borca girmesine neden olan bir işi bence devretsin emekli maaşıyla geçinmeyi denesinler. evleri kendilerinin mi?

valla o bba gibi davransin sen değil dusunmesi lazım Hollandaakinden istesin birde tek sen yokmussun

valla arkadaşım gördüğün gibi hayat acımasız.sen başka yerde iş bulup hayatını ayırmadıkça baban toparlanmaz. biraz da sana bel bağlamayarak yaşaması lazım.

elemana nasıl maaş ödüyor?

siz evde taş mı yiyeceksiniz?

başka yerde iş bul .

Yarın bir gün eşinle yuvan bozulur. bak demedi deme

hem birikiminiz gitmiş, hem de dünya kadar borç olmuş üzerinize. bence eşiniz ne dese haklı. kayınpederinize de giden gitmiş. ama o devede kulak kalıyor. giden altınlar geri gelmez bence üzerine bir bardak su için. umarım 15 000 lik borç da size kalmaz.

Babanız ne zaman emekli oluyor. Bence devretsin dükkanı borç yapıyor zaten. Emekli maaşı ile gecinsin. Yardım için gitmenizden geçtim üstüne para veriyorsunuz. Ona da üzüldüm çaresiz demek ki

Birde esin senin gibi yapsa...
Aslinda esiminde benden asagi kalir yani yok biliyor musun.. oda babasiyla birlikte nakliye yapiyor. Babasinin 1 trilyon mal varligi var. Ama yolda gorsen sadaka verirsin.. ucan kusa borcu var herseyi krediyle almis. Esimde hergun ayri kamyonuyla nakliye yapip kazandiginla babasinin ozel borclarini oduyor.. ne gelen paramiz belli nede giden.. ikimizde birbirimizden beteriz.. babalarla basimiz dertte anlayacagin.. o gunde 20-30 tl getirirse getiriyor iste... yasimiz kucuk diye 2 babada bize acimiyor gibi

Simdiye kadar calismissin maas almamissin bir baba evladina evlenene kadar bakmakla yukumlu ki sen calisip destek olmussun. Aslinda yapman gereken evlendigin vakit babanin yanindan ayrilmakti. Evlilik senin icin iyi bir bahane olurdu belli bir sure sonra calissan da babanin gozune batmazdi. Simdi ayrilip baska biryerde calisman babani incitebilir ama yapacak bisey yok. Siz de ev gecindiriyorsunuz. Bunu uygun bir dille anlatin ve baska is bakin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…