derdim büyük, lütfen yardım edin!! evliyim ve babamın yanında çalışıyorum

Kusura bakmayin ama "Esim bozdurmasin diye takilari aileme verdim" cumlesinden hersey anlasiliyor. Siz esinizle kendinizi bir aile olarak gormemissiniz hala anne babaniz ve siz aile kocaniz el oglu gibi davranmissiniz bastan.

Konunuzu soyle dusunun " bir bayan geliyor buraya konu aciyor. Esim dugun altinlarini ben bozdurmayayim diye ailesine verdi. onlarin yaninda çalisiyor para almiyor ayrica benden gizli altin yapip ailesine veriyor birde esimin uzerine kredi cekmisler. Esime soyluyorum ama onlar benim ailem diyip sesini cikarmiyor"

Boyle bir konuya ne yorum yapilirdi? Adama saydirirdik. "Kendi bir birey olamamis, hala ailesine bagli, evliligin ne demek oldugunu kavrayamamis, böyle erkekler evlenmesin otursun ailesinin dizinin dibinde vs vs vs..."

Bence bu yorumlar sizin icinde gecerli....

Son düzenleme:
Kusura bakmayin ama "Esim bozdurmasin diye takilari aileme verdim" cumlesinden hersey anlasiliyor. Siz esinizle kendinizi bir aile olarak gormemissiniz hala anne babaniz ve siz aile kocaniz el oglu gibi davranmissiniz bastan.

Konunuzu soyle dusunun " bir bayan geliyor buraya konu aciyor. Esim dugun altinlarini ben bozdurmayayim diye ailesine verdi. onlarin yaninda çalisiyor para almiyor ayrica benden gizli altin yapip ailesine veriyor birde esimin uzerine kredi cekmisler. Esime soyluyorum ama onlar benim ailem diyip sesini cikarmiyor"

Boyle bir konuya ne yorum yapilirdi? Adama saydirirdik. "Kendi bir birey olamamis, hala ailesine bagli, evliligin ne demek oldugunu kavrayamamis, böyle erkekler evlenmesin otursun ailesinin dizinin dibinde vs vs vs...

Tam yazacaktım ki içimden geçenlerin hepsini siz yazmışsınız harika bir yorum. :KK9::KK9:

Konuyu okudum ama yorumlari okuyamadim sadece konu icin sunu soyleyebilirim. Esim benden habersiz ailesine 1000 lira bile verse hic.hos olmaz. Kalmis ki sizin dediginiz kadar altin para kredi vs cok fazla. Babaniz bence dusuncesizlik etmis. Evlendikten sonra ailelerin bu kadar mudahele etmesini dogru bulmuyorum

Canım valla sen ilk başta babana güvenmekle hata yapmışsın eşine verseydin ailemin parası diye o saklayabilirdi bozdursaydi bile yerine kopardı çünkü maaşı var sen en iyisi babana maddi sıkıntıda olduğunu söyle

Bence babasına güvenmekle yanlış yapmamış, insan kime güvenecekki başka. . Ama babası düğünde takılanları san ki kendinin öz hakkı gibi kullanarak çok ayıp etmiş.. Eminim damat gidip sorsa, sanane de der yani.. Babaları, anneleri baştan kötü alıştırıyoruz biz evlatlar

Merhaba arkadaşlar, konu başlığını açıklayıcı yazdım mı bilmiyorum ama bir derdim var. İçimi dökmek amacıyla biraz uzun yazıcam, lütfen yardımcı olun bana :KK43:

Dünyada eşi benzeri bulunmadığını düşündüğüm iyi bir babam var aslında..
şimdiye dek cebinde son 5 lirası kalsa dahi bana veren, çok düşünceli, ve iyi, bizim için didinen, cefakar bir baba.. hep öyleydi.. TAAKİ EVLENENE KADAR
Babamın orta seviyeli bir matbaası var.
matbaamızda çalışan 2 eleman var.
Onun dışında, annem, babam ve ben çalışıyoruz..
ben ortalama 4-5 yıldır matbaada babama yardım ediyorum.
Matbaada grafikerim, davetiye, kart, broşür tasarımlarını yapıyorum.
bekarken masraflarımı doğal olarak babam karşılıyordu ve çalıştığımda maaş almıyordum.

yaklaşık 11 aydır evliyim.
geçen yıl 14 şubatta evlendim

düğünümde takılan 9 bilezik ve 1 beşi bir yerdeyi düğün akşamında babamlara teslim ettim.. Dünyanın hali hal değil, birşey olurda eşim bozdurmasın yada çalınmasın diye..
Ama babam daha düğün haftası, para konusunda sıkışmış diye bana sormadan beşliyi bozdurmuş hala geri yapmadı.
bilezikleride defalarca bozdurup geri yapmışlardı.
ardından evliliğimin 10. ayında kayınpederim bileziklerimi borç olarak istedi
benda babamda sıkışık diye 3 bilezik babama 4 bilezik kayınpederime borç verdim.
daha bitmedi maalesef yetmedi..
ufak ufak eşimden alıp artırdığım paralarla 6 çeyrek altın yapmıştım.
babam sıkıştıkça bunlarıda istedi bende verdim..
ardından 6 tane daha yaptım eşim anlamasın diye yerine koydum..
babam sıkıştıkça hep benden istedi.. Ve toplam 12 çeyrek altınım gitti (borç olarak)
şimdi eşim onları sorduğunda geçiştiriyorum..
emekli olmak için vergi dairesine yatırmaya para lazımdı hiç bir yerden kredi çıkmadı bulamadı ve 1 hafta önce benim üzerimden 15.000 tl kredi çekti..
Şu an bana 5 i 1 yerde, 3 bilezik (6.000 tl değerinde), 12 çeyrek altın borcu ve üzerime çektiği kredi taksitleri var..

Daha önce matbaamızda bana yardımcı grafikerde çalışmıştı, elemanların maaşını mecburi diye hep veriyordu sıkıntıya da girse...
ama ben evladıyım diye vermesemde olur diyo.. nasıl olsa beni anlar diyo..
maddi durumu pek iyi değil çok borçlandı firmalara..
ama benimde ayrı bir evim var, kocam var..
ve kocam az sıkıntıya girsek laf söylüyor.. her gün gidip çalışıyor, yoruluyorsun..
5 kuruş para almıyorsun şimdiye dek 11.000 tl para alman lazımdı diye..
bir türlü babama bu konuyu açmaya dilim varmıyor, vicdanım el vermiyor, çünkü gözümün önünde babamın ne kadar zor durumlara girdiğini, çabaladığını görüyorum.. yürütmeye çalışıyor matbaayı..
ama ben haftalık 100 bile almaya razıyım. onu bile alamıyorum..
evlendik ama kenarda 5 kuruşumuz yok, düğün takılarım, biriktirdiklerim, herşey ama herşey kayınpederim ve babama borç olarak gitti.
geri gelirmi bilmiyorum..
Ama biz 1 yıl içinde çocuk planı yapıyoruz.. kenarda 5 kuruş yokken neye güvenebiliriz ki..

Arkadaşlar artık çıldırıcam.. Lütfen yardım edin ne yapayım ben..
Eşime karşı boynum bükük. Yinede çok sesini çıkarmıyor..
Babama ise dilim varmıyor söyliyim..
Bari burda çalışmayıp başka yerde olsam bir sürü para birikirdi.
Ama babama yardım edecek başka çocuğuda yok, ablam hollanda da evli.
başka kardeşim yok..
Bedavaya çalışıp yıllarımı böylemi geçiricem. sesimi çıkaramıyorum, üzüldüğümden.. sırtımda kambur oldu resmen bu konu, uyurken, yürürken, yani her an ama her an aklımda.. Telefonumun camı kırıldı ama 1 telefon dahi alamıyorum kendime.. Taksite giremiyorum bişey yapamıyorum..
Bana yol gösterin rica ederim arkadaşlar :KK43:

daha bir çok şey var anlatmadığım..
Arkadaşım bende sen gibiydim. Ama evlilik başka. Evlenmeden once babamla maas konusunu konustum. Evlenmeden once maas almiyordum senin gibi. En az 1000 le basladim. Donemlik zamlarida istedim. Isciyim dedim. Ben düğünümde takıları kim tutacak kavgası oldu bende kimseye vermeden gelin keseme koydum. Herkes yadirgadi ama umurumda değil. Ertesi gün banka kasasina kendi adıma koydum sonra KV gil borca gireceklerdi eşime söylemişler eşim bana sordu istedi aslında olmaz dedim. Geri ne zaman verecekleri belli değil dedim , vermedim. Kredi çektiler . Bu zamanda (yanlış anlamada baban batma aşamalarında Allah kurtarsın inşallah batmaz. ) babandan KP den verdiklerini geri alabildiğini al gerisine karışma. Gerçi sen çoktan çok taviz vermişsin . Bari üstüne kredi cektirmeseydin iyiymiş. Net konuşmazsan, hatır gönül işlerine girersen alacaklarını alamayabilirsin. Genede sen bilirsin tabi. Bu babanla senin aranda. Aslında baban düşerken seni de düşürüyor gibi görünüyor . Allah kurtarsın.

acilen kendine iş bul başkasının yanında çalış
annene babana da çok borcumuz var mecburum para kazanmaya de
belki baştan kırılırlar ama zamanla sana hak verirler
bu şekilde devam edersen kimsenin sana hakkını vereceği yok
hem kazandığın parayla maddi anlamda babana da yardım edersin

sende bence evlendigıni unutmvsun senin simdi ayrı sorumlukların var esine karsı bunun bilincinde olmalısın aileni sil demiyorum ama evlenince 2planda olmalilar çunku sende bi aile kuracaksın

Herşey tamam da işçinin yetmeyen maaşına cebinden 200 tl eklemek nedir.. Senin baban için üzülmenden daha normali yok ama babanın da aynı hislerle sana yaklaşması lazım.. Kızım sen gecen 200 verdin, paran harçlığın kaldı nı diye neden sormuyor

Ben bi noktayı anlayamadım. Sigortanızı yatırıyor mu babanız? Aksi takdirde banka sizi işsiz olarak görür kredi vermez.

Matbaada isler cok iyi cok şükür. . Baya para geliyor. . 3 tane kucuk kucuk dukkanimiz var (kira).. ama su an mecburi gider (kira, faturalar, yeme, maaslar vs..) 11.000 tl gider var... ve extra disardan alinan borclarda cabasi.. eger su an matbaa kapanirsa piyasaya ve babamin bana olan borclarini hicbir sekilde odeme imkanı yok.. yalniz muhasebe sorunu var.. hesap iyi tutulamadi bence... su an gelirler, giderleri karsilamiyor.. Çünkü yeni makinalar baskalarindan borclar alindi, dukkanlara masraf yapildi vs.. ve bu yil dukkan isin icilden cikilmaz bir hale geldi.. simdi bu durumda birtek babam benim parami oteliyor resmen.. baska hicbir yerden kesmeyip benden artiriyor parasini.. ama lafa gelince, bu matbaa senin, dort elle saril.. bizden sonra burasi sana kalacak diyebiliyor.. napmaliyimki bu durumda

Herkes napicagini soylemis. Ordan cik baska yer gir demis. Hala napmaliyim diyosun. Orda devam et canim sen. Bedava çalış sen bu kafayla krediyi de ödersin. Kocan da boşar

Herkes napicagini soylemis. Ordan cik baska yer gir demis. Hala napmaliyim diyosun. Orda devam et canim sen. Bedava çalış sen bu kafayla krediyi de ödersin. Kocan da boşar
Hayır.. asiliğe luzum yok. yardımcı olmak isteyen herkesede cidden çok teşekkür edeirm. En azından kafamda birşeyler netleşti.. Karar verdim sayenizde.. Yakın bir zamanda anneme işten çıkmak istediğimi ve artık evde olacağımı söylicem.. şimdiye dek evlendiğimden beri maaş alsaydım 11.000 tl birikmişti.. Bu durumda ya bana artık maaş vermeyi kabul edecekler yada cidden çıkıp, bir müddet sonra başka yere giricem.. yaa burada 15 yaşında çırak çalışıyor o bile haftada 150 tl alırken ben bedavadan yıllarımı tüketiyorum resmen.. cidden çok sağolun

hadi düğün altınlarınızı borç diye verdiniz. eşinizden arttırarak yaptığınız 6 çeyreği neden babanıza haber ediyosunuz ki? gizlice yapsanıza. babanızın durumu kötü bile olsa siz de milletvekili eşi değilsiniz hoş, sizin de ayrı bir bütçeniz olduğunu daha anlayamamış, ya da böylesi işine geliyor. şimdi başka yerde çalışsaydınız eşinizin de dediği gibi en kötü ihtimalle asgari ücretten 11 bin lira + 1 senelik sigortanız yatmış olurdu. size tavsiyem bir an önce başka yerde iş bakın. bunu vicdan meselesi yaptığınız sürece sömürülür durursunuz.

Boyle bir konuya ne yorum yapilirdi? Adama saydirirdik. "Kendi bir birey olamamis, hala ailesine bagli, evliligin ne demek oldugunu kavrayamamis, böyle erkekler evlenmesin otursun ailesinin dizinin dibinde vs vs vs..."

gerçekten fazlasıyla haklısınız. ama hayatımda içinden çıkılmaz öyle ciddi konular varki...
Eşimle şahsi problemim yok, onu çok seviyorum.. ama bu aile konularından o kadar bunaldım ki... Eşimin babası düğünümüzde takılan takıları aldı.. (onların orda adet buymuş) evimiz yok, arabamız yok şu an zaten.. ve buda yetmezmiş gibi.. Düğün borçlarımızı eşim ödüyor resmen.. babasıyla birlikte nakliye işi yapıyor.. babasının borçlarıda bitmek bilmedi..kış geldi havalar soğudu, benim üzerime giyecek bir montum yok biliyor musun.. Ama onun aileside bizi çok şanslı ve durumumuz çok iyi olarak görüyor.. Yazık..
Eşimde babam yıllarca benim için çalıştı deyip kazandığı paraları hep babasının borçlarına veriyor.. Ben deseniz durumum ortada zaten.. Yani bunu nasıl düzelteceğimizi bilmiyorum.. Hadi ben söylediklerinizi yaptım diyelim (ki zaten verdiğiniz akıllar cidden mantıklı geldi çok teşekkür ederim) Eşim asla babasını bırakmayacak.. elimizde avucumuzda aileler yüzünden birşey kalmadı.. iki taraftanda sömürüyorlar bizi.. Tabiri caizse biz bu enayiliğe devam edersek ömrümüz böyle geçip gidecek.. içinden çıkılmaz durum yanii. Vicdanımız fazla yoğun basmış.. (bu arada evet bu konudada haklısınız biz aile olmayı daha başaramamışız, tüm gün babalarımızın yanında (işinde) olduğumuzdan gerçek ailemizi onlar olarak görüyor ve eş birliğini yerine getirmiyoruz..9 bunu nasıl öğrenebiliriz. Eşimi ikna edemiyorum

Yani babanızıda kırmayın derim ben yinede. Dediği de doğru o matba daha sonra size kalacak ise kendinizinmiş gibi düşünün sizde ozaman. Para konusunada dahil olun. ve babanız ile maaş konusunu görüşün bence. Gemileride yakmayın bence

Son yazdığın yoruma dayalı yazıyorum 1 montun dahi yoksa bu senin yüzünden,
Yardım edersin ama 6 çeyrek yaptıysan 3 ünü verirsin 3 ü kendine ayırırsın sen her şeyi hibe etmişsin resmen
Kayınbabam düğünde takılanları aldı demişsin ama sana 9 bilezik bir de beşi biyerde bırakmış hepsini almamış sende babana vermişsin
3 bilezik 6000 ediyorsa 9 bilezik 18000 eder beşi biyerde de 3700 liraymış, kayınbaban sana 21 000 lira vermiş yani
Ha birde yaptığın çeyrekler var 6y e yakındı
Şimdi ama eşim de ailesine yardım ediyor deme
Yani senin elinde nerdeyse 25000 tl vardı ama sen hala eşyam yok diyorsun
Sen kendi ihtiyaçlarından vazgeçip aman yaptığım çeyrekleri aileme vereyim dersen çok da montsuz kalırsın
Çünkü ailen senin zayıf yönünü bulmuş, bana masum gelmiyor verdiğin şeyleri geri ödeme lafı etmemeleri
Ya oturup maaş istiyorum diyeceksin, ya da böyle yaşamaya alışacaksın

böyle bir yanıt alacağımı tahmin etmiştim aslında canım. Ama babama eşimden daha fazla güveniyordum diyelim, babamda altınlarımın güvende olacağını hissetmiştim. ama şimdi o kadar pişmanım ki... Bu konuyu kimseye anlatmaya dilim varmıyor, suçlu hissediyorum sanki kendimi..bende buraya yazayım dedim..babama nasıl açarım ki konuyu onu bilemedim

Düğün altınları tamam
Peki eşinden alıp yaptığın çeyreklerden niye babanın haberi var ?

Merhaba arkadaşlar, konu başlığını açıklayıcı yazdım mı bilmiyorum ama bir derdim var. İçimi dökmek amacıyla biraz uzun yazıcam, lütfen yardımcı olun bana :KK43:

Dünyada eşi benzeri bulunmadığını düşündüğüm iyi bir babam var aslında..
şimdiye dek cebinde son 5 lirası kalsa dahi bana veren, çok düşünceli, ve iyi, bizim için didinen, cefakar bir baba.. hep öyleydi.. TAAKİ EVLENENE KADAR
Babamın orta seviyeli bir matbaası var.
matbaamızda çalışan 2 eleman var.
Onun dışında, annem, babam ve ben çalışıyoruz..
ben ortalama 4-5 yıldır matbaada babama yardım ediyorum.
Matbaada grafikerim, davetiye, kart, broşür tasarımlarını yapıyorum.
bekarken masraflarımı doğal olarak babam karşılıyordu ve çalıştığımda maaş almıyordum.

yaklaşık 11 aydır evliyim.
geçen yıl 14 şubatta evlendim

düğünümde takılan 9 bilezik ve 1 beşi bir yerdeyi düğün akşamında babamlara teslim ettim.. Dünyanın hali hal değil, birşey olurda eşim bozdurmasın yada çalınmasın diye..
Ama babam daha düğün haftası, para konusunda sıkışmış diye bana sormadan beşliyi bozdurmuş hala geri yapmadı.
bilezikleride defalarca bozdurup geri yapmışlardı.
ardından evliliğimin 10. ayında kayınpederim bileziklerimi borç olarak istedi
benda babamda sıkışık diye 3 bilezik babama 4 bilezik kayınpederime borç verdim.
daha bitmedi maalesef yetmedi..
ufak ufak eşimden alıp artırdığım paralarla 6 çeyrek altın yapmıştım.
babam sıkıştıkça bunlarıda istedi bende verdim..
ardından 6 tane daha yaptım eşim anlamasın diye yerine koydum..
babam sıkıştıkça hep benden istedi.. Ve toplam 12 çeyrek altınım gitti (borç olarak)
şimdi eşim onları sorduğunda geçiştiriyorum..
emekli olmak için vergi dairesine yatırmaya para lazımdı hiç bir yerden kredi çıkmadı bulamadı ve 1 hafta önce benim üzerimden 15.000 tl kredi çekti..
Şu an bana 5 i 1 yerde, 3 bilezik (6.000 tl değerinde), 12 çeyrek altın borcu ve üzerime çektiği kredi taksitleri var..

Daha önce matbaamızda bana yardımcı grafikerde çalışmıştı, elemanların maaşını mecburi diye hep veriyordu sıkıntıya da girse...
ama ben evladıyım diye vermesemde olur diyo.. nasıl olsa beni anlar diyo..
maddi durumu pek iyi değil çok borçlandı firmalara..
ama benimde ayrı bir evim var, kocam var..
ve kocam az sıkıntıya girsek laf söylüyor.. her gün gidip çalışıyor, yoruluyorsun..
5 kuruş para almıyorsun şimdiye dek 11.000 tl para alman lazımdı diye..
bir türlü babama bu konuyu açmaya dilim varmıyor, vicdanım el vermiyor, çünkü gözümün önünde babamın ne kadar zor durumlara girdiğini, çabaladığını görüyorum.. yürütmeye çalışıyor matbaayı..
ama ben haftalık 100 bile almaya razıyım. onu bile alamıyorum..
evlendik ama kenarda 5 kuruşumuz yok, düğün takılarım, biriktirdiklerim, herşey ama herşey kayınpederim ve babama borç olarak gitti.
geri gelirmi bilmiyorum..
Ama biz 1 yıl içinde çocuk planı yapıyoruz.. kenarda 5 kuruş yokken neye güvenebiliriz ki..

Arkadaşlar artık çıldırıcam.. Lütfen yardım edin ne yapayım ben..
Eşime karşı boynum bükük. Yinede çok sesini çıkarmıyor..
Babama ise dilim varmıyor söyliyim..
Bari burda çalışmayıp başka yerde olsam bir sürü para birikirdi.
Ama babama yardım edecek başka çocuğuda yok, ablam hollanda da evli.
başka kardeşim yok..
Bedavaya çalışıp yıllarımı böylemi geçiricem. sesimi çıkaramıyorum, üzüldüğümden.. sırtımda kambur oldu resmen bu konu, uyurken, yürürken, yani her an ama her an aklımda.. Telefonumun camı kırıldı ama 1 telefon dahi alamıyorum kendime.. Taksite giremiyorum bişey yapamıyorum..
Bana yol gösterin rica ederim arkadaşlar :KK43:

daha bir çok şey var anlatmadığım..
maas almakak dısında hepsinde haklısın

İLLE KAYNATA KAYNANA MI YESİN BİLEZİKLERİ Bİ KEREDE KIZ BABASI YESİN YA NOLUR SADECE BABANA NE BABA BANA AZDA OLSA Bİ MAAS VER DE ESİMLE SORUN OLUYOR HEM BENDE YORULUYORUM DE​

gerçekten fazlasıyla haklısınız. ama hayatımda içinden çıkılmaz öyle ciddi konular varki...
Eşimle şahsi problemim yok, onu çok seviyorum.. ama bu aile konularından o kadar bunaldım ki... Eşimin babası düğünümüzde takılan takıları aldı.. (onların orda adet buymuş) evimiz yok, arabamız yok şu an zaten.. ve buda yetmezmiş gibi.. Düğün borçlarımızı eşim ödüyor resmen.. babasıyla birlikte nakliye işi yapıyor.. babasının borçlarıda bitmek bilmedi..kış geldi havalar soğudu, benim üzerime giyecek bir montum yok biliyor musun.. Ama onun aileside bizi çok şanslı ve durumumuz çok iyi olarak görüyor.. Yazık..
Eşimde babam yıllarca benim için çalıştı deyip kazandığı paraları hep babasının borçlarına veriyor.. Ben deseniz durumum ortada zaten.. Yani bunu nasıl düzelteceğimizi bilmiyorum.. Hadi ben söylediklerinizi yaptım diyelim (ki zaten verdiğiniz akıllar cidden mantıklı geldi çok teşekkür ederim) Eşim asla babasını bırakmayacak.. elimizde avucumuzda aileler yüzünden birşey kalmadı.. iki taraftanda sömürüyorlar bizi.. Tabiri caizse biz bu enayiliğe devam edersek ömrümüz böyle geçip gidecek.. içinden çıkılmaz durum yanii. Vicdanımız fazla yoğun basmış.. (bu arada evet bu konudada haklısınız biz aile olmayı daha başaramamışız, tüm gün babalarımızın yanında (işinde) olduğumuzdan gerçek ailemizi onlar olarak görüyor ve eş birliğini yerine getirmiyoruz..9 bunu nasıl öğrenebiliriz. Eşimi ikna edemiyorum

Esinizle konusun. Karsilikla ailelerden kopmayi teklif edin. Artik ikimiz bir aile kurduk onlardan bagimsiz olalim diyin. Esinizde baska bir is bulsun sizde. Tabi baska bir is bulmak kolay degil ama hic degilse ikinizde ailelerle konusup belirli bir maas isteyin.

Tabi bunu tek basiniza yapmayin esinizle ortak karariniz olsun.

Sinirlenmeyin esinize kizmadan sakin sakin tatli dille anlatin.

Benim esimde evliligimizin en basinda ailesi gelsin bizimle kalsin kiz kardesi hep bizimle kalsin biz okutalim biz okula yollayalim. Hatta benim calistigim okula kaydolsun felan istiyordu. Kavga etmedim birden sert tepkide vermedim yoksa inada binecekti. Sakin sakin konustum. Durmadan " Biz artik ikimiz yeni bir aile kurduk" vurgusu yaptim. Laf arasinda ben kendi cocugunu bile kendi calistigim okula yazdirmam kendi ayaklari uzerinde durmayi ogrenmeli gibi vurgular yaptim. Simdi cok sukur o da benim gibi dusunuyor. Artik gözünde kendi ailesi farkli biz farkli bir aileyiz.

Sizde " Biz ikimiz bagimsiz bir aile olduk" fikrini asilayin esinize. Cunku boyle hayat cok zor siz kendi ailenizi dusunmezseniz iki tarafinda sizi dusundugu yok.

Icinde bulundugunuz durum kolay degil. Allah yardimciniz olsun. İnsallah asarsiniz sorunlarinizi.

X