- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
-
Kahvenin içinde ne vardı kiSende kufur etbende seni de nederse bndesenide. Ay bide dayak yiyomussun bnm gazimdan dolayi . banada kufur edersn en temizinden ay bn neler diyorm. Uyumaliyim sanirim
Dimi haklisin valla. Tbikide soylediklermde saka payi da var. O sekilde okursanz sevinrm:)Balayi Karayipler'deydi degil mi.
Iki kufur bir dogru etmez.
Uyu sen.
KahveKahvenin içinde ne vardı ki
20 yaşında yaşlanmayı hatırlattın
Herseeeey gonlunce olsun arkdsim. Bu arada 2 bucuk yildir evliyim. Yok yani halaBebiş hemen olmasa da iki sene sonra yapabilirim Çünkü Bebişlerin arada en az 4-5 yaş bırakmayı düşünüyorum ikisiyle de ilgilenmek kolay olsun düğünü de pek güzel yapmam herşeyi balayına yatırmayı düşünüyorum o yüzden istiyorum bu kadar evlilik herhalde birde evde rahat takılmayı seviyorum
Çayı da varsa yazamıyor muhtemel :))kızlar konu sahibi çekirdek çitliyor sanırsam :)))
Horluyor bence. Ama saolsun sayesinde iki gulduk. Allahta onu guldursun. :)Çayı da varsa yazamıyor muhtemel :))
Evde rahat takılmayı seviyorum bu da bir etki sanırım. Hayırlısı aynen.. :))İnşallah hayırlısı. Yine de acele etme derim.
Çayı da varsa yazamıyor muhtemel :))
Oyle dusundugunu bilseydim direkt engellerdim.Dimi haklisin valla. Tbikide soylediklermde saka payi da var. O sekilde okursanz sevinrm:)
Bebeklerin yaş farkını bile düşündünüz müBebiş hemen olmasa da iki sene sonra yapabilirim Çünkü Bebişlerin arada en az 4-5 yaş bırakmayı düşünüyorum ikisiyle de ilgilenmek kolay olsun düğünü de pek güzel yapmam herşeyi balayına yatırmayı düşünüyorum o yüzden istiyorum bu kadar evlilik herhalde birde evde rahat takılmayı seviyorum
Rahat takılıyorum diyorsun yaniii..Herseeeey gonlunce olsun arkdsim. Bu arada 2 bucuk yildir evliyim. Yok yani hala
Çok düşünmüyor bu sefer düşüneyim dediyse bilmem :)belki de bir sonraki konuyu düşünüyordur :)))
Cikali 57 dk olmus. Sabaha konu tasinir.belki de bir sonraki konuyu düşünüyordur :)))
Erken kalkan yol alir.Bebeklerin yaş farkını bile düşündünüz mü
Bebeklerin yaş farkını bile düşündünüz mü
Sadece düşünmek canımmm.. İleride pek kafa yormak istemiyorumCikali 57 dk olmus. Sabaha konu tasinir.
Erken kalkan yol alir.
Ben cakra meditasyonumu dinleyip yatayim. Iyi geceler kizlar.
Başak mı burç? Evlenme teklifi nasıl olacak?Hemde nasılll.. İsimleri bile belli şimdiden ama sevgilim bile bilmiyor..Şuanlık iki kız ismi var. Balayı yerimi bile düşündüm.
İyi sayılırım kuzucum:) bebek denemeleri vol bilmem kaç :)) artık keyif alma odaklıyım.H Hayallidya7 sen ne yapıyon bu saatte. Nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?