• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdi olanlar gelin dertleselim

Yay burcuyum ve pek evliliği seven biri değilim:işsiz: Gezme tozma insanıyım mutluluk birde :KK76:bebekleri seviyorum :KK36:
Ah ah bır zamanlar bende öyleydm ama şimdi
Yay burcunun evliyim çocuğum var :KK70: :KK70: yay burcu insanının çok severim zarar gelmez onlardan insanları eğlendirmek için varlar ama birtek kendilerini mutlu edemezler :KK43: :KK70:

Ah ah bır zamanlar bende öyleydm ama şimdi
Yay burcunun evliyim çocuğum var :KK70: :KK70: yay burcu insanının çok severim zarar gelmez onlardan insanları eğlendirmek için varlar ama birtek kendilerini mutlu edemezler :KK43: :KK70:

Buna katılıyorum neşeli biriyim ama bir ben mutsuzum Eğlenmeyi çok seviyorum insanları güldürmekte hoşuma gidiyor . Evlenip bağlı kalmayı istemiyor insan. Bebiş kaç aylık - yaşında?? :KK36:

Arkadaslar bende erkek arkadasimin kuzenine kil kapiyorum cok sinirime gidiyor kiz. Sonradan gorme gbi davraniyor. Kucumsemiyor haddim degil fakat ben sehirde yasiyorum o ilcede benden cok geziyor anasina babasina solemeden fink atiyor. Ev tutmus evde kaliyor. Geziyo tozuyo sanirsin babasi is adami. Okumaya gittigi sehirde ggobegi acik orasini burasini acip acip ggeziyo memlete donuncede kapali etekli giyiniyor. Bide erkek arkadasimla foto paylasiyordu sanki sevgilisi gbi onu bunu kiskandirmaya calisiyo kil kapiyorum. Amacini anlamiyorum instagramdan istek attik attik kabul etti sonra bizi hikayelerini gormesini engelledi. Sonra bizi sildi heryerden. Benim kendi hesabimdan takibimi kabul etmedi erkek arkadasimkini kabul etmisti.

Arkadaslar bende erkek arkadasimin kuzenine kil kapiyorum cok sinirime gidiyor kiz. Sonradan gorme gbi davraniyor. Kucumsemiyor haddim degil fakat ben sehirde yasiyorum o ilcede benden cok geziyor anasina babasina solemeden fink atiyor. Ev tutmus evde kaliyor. Geziyo tozuyo sanirsin babasi is adami. Okumaya gittigi sehirde ggobegi acik orasini burasini acip acip ggeziyo memlete donuncede kapali etekli giyiniyor. Bide erkek arkadasimla foto paylasiyordu sanki sevgilisi gbi onu bunu kiskandirmaya calisiyo kil kapiyorum. Amacini anlamiyorum instagramdan istek attik attik kabul etti sonra bizi hikayelerini gormesini engelledi. Sonra bizi sildi heryerden. Benim kendi hesabimdan takibimi kabul etmedi erkek arkadasimkini kabul etmisti.

Eee size ne bahsettiğiniz kişiden? Istediğini yapar, annesi misiniz babası mısınız?

Eee size ne bahsettiğiniz kişiden? Istediğini yapar, annesi misiniz babası mısınız?
Bananesi su kendi yasantisi oyle olmadigi halde yasiyor benim onla konusmuslugumda bile erkek arkadsim bana karisamaz ben istedigim isted istedigimi yapabilirim gece gec saatde dsiari cikabilirim diye kendisini anlatiyor bende hicbi erkegin bole bi iliskiyi kabul edemicegini soledim cunku gercekten bi erkegin bu durumu kabul edecegini sanmiyorum.erkek arkadasimin fotograflarini calip kendine hesap acmis orfan fotograflarina yorum yaziyormus bunu ben denk geldim gordum bana o kadar iyi iyi dedigi kiz intagramda bununla fotolarini koyup eski sevgilisini kiskandirmaya calisiyo tabi koydugy fotida eski fotolar. Kisaca banane haklisin haklisin anasi babasi degilim ama bu hesap acip yaptigi seydecanimi cok sikti birde onun uzerine psikolijim bzk kskndirmaya calstm sevgilimi demis herneyse anasi babasi olmasamda bu yaptigi davranistan dolayi kiza sinir oluyorum benimle bi turlu gorusmuyor zaten hepte kaciyor.

Back