- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
-
Ben sonra yazarım özelden uzun uzun.İyi sayılırım kuzucum:) bebek denemeleri vol bilmem kaç :)) artık keyif alma odaklıyım.
Takmamaya çalışıyorum bir şeyleri. Çok şükür diyelim modundayım sen nasılsın?
Yay burcuyum ve pek evliliği seven biri değilimBaşak mı burç? Evlenme teklifi nasıl olacak?
Önümüzdeki 10 yılı planlamışsın. Herşey gönlünce olsun.Yay burcuyum ve pek evliliği seven biri değilimGezme tozma insanıyım mutluluk birde bebekleri seviyorum
Birazda abartarak planladım kuzenim evlenecekte onunla konuşurken kaptım herhalde yoksa pekte takmam kuzenim evlenmeden isim arıyordu bende buldum kendime diyebilirim o şekilde oldu sohbet ederken şurası iyi burası iyi derken derken böyle işteÖnümüzdeki 10 yılı planlamışsın. Herşey gönlünce olsun.
Birazda abartarak planladım kuzenim evlenecekte onunla konuşurken kaptım herhalde yoksa pekte takmam kuzenim evlenmeden isim arıyordu bende buldum kendime diyebilirim o şekilde oldu sohbet ederken şurası iyi burası iyi derken derken böyle işte
Teşekkür ederim ablacım senin de gönlün gibi güzel olsun herşey..Hayat pek planla programla ilerlemiyor ama inşallah her şey gönlünce olur kuzum.
Geçmiş olsun acil hastaneye gidin bence.Kizlar ya birşey soracağım bu da benim için bugün olan bir dertBu sabah saat 8 gibi uyurken bogazimdan afedersiniz sıcak kan akıyordu bi anda yataktan kalktım ki yastık yatak kan olmuş çok burnum kanıyordu hemen eşime falan seslendim ama yaklaşık 25 30 dk aralıksız kanadı sonra durdu lekelenme şeklinde oldu geçti midem bulanıyor ağzımda kan tadı var geçsin diye biseyler yedim ama geçmedi. Takvime göre bu dün bugün regl başlangıcı olabilir yazıyor bununla bir bağlantısı olabilir mi Normalde ayda yılda 1 bazen kanar ama uykuda çok olmuyordu daha önce başına gelen var mı Eğer mide bulantısı geçmezse acile gideceğim
Mutlu olmak için beklentiyi sıfıra indirmek gerekiyor. Yapabilirsek mutlu oluruz.Ne cocukken sevgi gördüm be evlendim aşk evliliğine de inanmıyorum bütün erkekler evlenene kadar gercek yüzüni saklıyor bence ne yapsam kimseye yaranaıyorum çok mutsuzum allahtan yavrularım tek tesellim
Kenara 200 - 500 neyse bütçene göre bir para at ve unut. O para Yokmuş gibi harcama yap. Zorda kalırsan o para seni kurtarır.Her şey ne kadar pahalı ne çabuk gidiyor para.
Kul plan yaparken kader ona gülermiş.Hemde nasılll.. İsimleri bile belli şimdiden ama sevgilim bile bilmiyor..Şuanlık iki kız ismi var. Balayı yerimi bile düşündüm.
Şuan ki durumumun tam özetiKul plan yaparken kader ona gülermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?