Derdi olanlar gelin dertleselim

İyi sayılırım kuzucum:) bebek denemeleri vol bilmem kaç :)) artık keyif alma odaklıyım.

Takmamaya çalışıyorum bir şeyleri. Çok şükür diyelim modundayım sen nasılsın?
Ben sonra yazarım özelden uzun uzun.
Çok şükür bende iyiyim. Bence yakında güzel bir haber alacağız:)

Önümüzdeki 10 yılı planlamışsın. Herşey gönlünce olsun.
Birazda abartarak planladım kuzenim evlenecekte onunla konuşurken kaptım herhalde yoksa pekte takmam kuzenim evlenmeden isim arıyordu bende buldum kendime diyebilirim o şekilde oldu sohbet ederken şurası iyi burası iyi derken derken böyle işte

Hayat pek planla programla ilerlemiyor ama inşallah her şey gönlünce olur kuzum.

Annemin hediye aldığı altın bilekliği kaybettim. Hemde ne şekilde bilmiyorum. 2 gündür perişanım . Neyseki eşim duyurmadan kimseye yerine koyacak aynısını fakat yinede çok üzülüyorum..

Ne cocukken sevgi gördüm be evlendim aşk evliliğine de inanmıyorum bütün erkekler evlenene kadar gercek yüzüni saklıyor bence ne yapsam kimseye yaranaıyorum çok mutsuzum allahtan yavrularım tek tesellim

Kizlar ya birşey soracağım bu da benim için bugün olan bir dert Bu sabah saat 8 gibi uyurken bogazimdan afedersiniz sıcak kan akıyordu bi anda yataktan kalktım ki yastık yatak kan olmuş çok burnum kanıyordu hemen eşime falan seslendim ama yaklaşık 25 30 dk aralıksız kanadı sonra durdu lekelenme şeklinde oldu geçti midem bulanıyor ağzımda kan tadı var geçsin diye biseyler yedim ama geçmedi. Takvime göre bu dün bugün regl başlangıcı olabilir yazıyor bununla bir bağlantısı olabilir mi Normalde ayda yılda 1 bazen kanar ama uykuda çok olmuyordu daha önce başına gelen var mı Eğer mide bulantısı geçmezse acile gideceğim

Geçmiş olsun acil hastaneye gidin bence.

Ne cocukken sevgi gördüm be evlendim aşk evliliğine de inanmıyorum bütün erkekler evlenene kadar gercek yüzüni saklıyor bence ne yapsam kimseye yaranaıyorum çok mutsuzum allahtan yavrularım tek tesellim
Mutlu olmak için beklentiyi sıfıra indirmek gerekiyor. Yapabilirsek mutlu oluruz.

Derdimin ayrıntılarını yazsam roman olur.günümüz kısmı ile ilgili olarak diyecegim şu 5 senede benim yerimde kim olsa bırakmışken utanmadan trip atip ajitasyo yapip boşanmaktan bana gözüm gormesin kimse vazgeçilmez diyebilmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…