Derdi olanlar gelin dertleselim

Burcu ne ? Hepsi öküz burcu gerçi. Ondan bende de var. Ben erkeğim sen kadınsın diyor mu? Eğitimi falan ne kitap okur mu?
101 adimda kufur ve hakaret etme derslerini okumustur. Maalesef bu tip erkekler de degismiyor ama sen bir sans ver cordelia . Kendin icin ver cunku ileride o sansi vermedigin icin uzuleceksin. Yine de karismis olmak istemem.
Yeni mi tanistiniz.

Sorma... birde bana böyle konuşursan saygımı kaybedersin dedim. Kaybetti de.
Kahin miyim yoksa :)) çok umrunda sanki.
Sende kufur et bende seni de nederse bndesenide. Ay bide dayak yiyomussun bnm gazimdan dolayi . banada kufur edersn en temizinden ay bn neler diyorm. Uyumaliyim sanirim

101 adimda kufur ve hakaret etme derslerini okumustur. Maalesef bu tip erkekler de degismiyor ama sen bir sans ver cordelia . Kendin icin ver cunku ileride o sansi vermedigin icin uzuleceksin. Yine de karismis olmak istemem.

Yeni mi tanistiniz.
Evet: :)

Bende guzel bi balayi ve bebis icin evlendm Guzelbalayi eh iste. Bebis hala yok cok da seeyapma yani

Bebiş hemen olmasa da iki sene sonra yapabilirim  Çünkü Bebişlerin arada en az 4-5 yaş bırakmayı düşünüyorum ikisiyle de ilgilenmek kolay olsun düğünü de pek güzel yapmam herşeyi balayına yatırmayı düşünüyorum o yüzden istiyorum bu kadar evlilik herhalde birde evde rahat takılmayı seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…