- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 33
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
Senin adina uzuldumBu adamı ben bu bebeğe baba ettim ya ona da pişmanım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin adina uzuldumBu adamı ben bu bebeğe baba ettim ya ona da pişmanım...
Inan melek..Yada boşver onu. Siz annesiniz melek o yaaa..
Sevdm tarzini
Bende hemen evlenmek istiyorum üniversite bitsin gitsin miss gibi bir balayı ardından güzel bir iş ve bebiş.Ne güzel bende bekar olsaydım... 25 yaşında olsaydım... Yok 27 daha iyi :) şimdi evli musmutsuzum... Yaşı hiç sorma
Ben bu gece çok doldum..Senin adina uzuldum
Burcu ne ? Hepsi öküz burcu gerçi. Ondan bende de var. Ben erkeğim sen kadınsın diyor mu? Eğitimi falan ne kitap okur mu?
Sorma... birde bana böyle konuşursan saygımı kaybedersin dedim. Kaybetti de.Vay ben senin die baslayan bi cumle kurmak isterdim sana zaten kufurden yana yanmissin. Saka bi yana ah ah en cok hatamz ne bilyin mu gordgmz hatalari gormezden geldik.
bende bende kahvemi yaptım :)
Dertler derya olmus, ben de bir sandal
Bende guzel bi balayi ve bebis icin evlendm Guzelbalayi eh iste. Bebis hala yok cok da seeyapma yaniBende hemen evlenmek istiyorum üniversite bitsin gitsin miss gibi bir balayı ardından güzel bir iş ve bebiş.
101 adimda kufur ve hakaret etme derslerini okumustur. Maalesef bu tip erkekler de degismiyor ama sen bir sans ver cordelia . Kendin icin ver cunku ileride o sansi vermedigin icin uzuleceksin. Yine de karismis olmak istemem.Burcu ne ? Hepsi öküz burcu gerçi. Ondan bende de var. Ben erkeğim sen kadınsın diyor mu? Eğitimi falan ne kitap okur mu?
Yeni mi tanistiniz.Sevdm tarzini
öp benim için.Inan melek..
Ben gladken ses çıkarıyor güleyim diye..
İnşallah geçer. Güzel şeyler düşünün.Ben bu gece çok doldum..
Taştım..
Yar8na bişeyim kalmaz inşallah..
Bu adamın niye hala yanindayim ki.
Kocalık yok.
Babalık yok.
Sende kufur et bende seni de nederse bndesenide. Ay bide dayak yiyomussun bnm gazimdan dolayi . banada kufur edersn en temizinden ay bn neler diyorm. Uyumaliyim sanirimSorma... birde bana böyle konuşursan saygımı kaybedersin dedim. Kaybetti de.
Kahin miyim yoksa :)) çok umrunda sanki.
Dazlak kafa... Ne kelimeleri varmış bee..Egitim uni. Hayir pek sanmam okuzun onde gideni tam bi dazlak kafa.
İnşallah hayırlısı. Yine de acele etme derim.Bende hemen evlenmek istiyorum üniversite bitsin gitsin miss gibi bir balayı ardından güzel bir iş ve bebiş.
Evet: :)101 adimda kufur ve hakaret etme derslerini okumustur. Maalesef bu tip erkekler de degismiyor ama sen bir sans ver cordelia . Kendin icin ver cunku ileride o sansi vermedigin icin uzuleceksin. Yine de karismis olmak istemem.
Yeni mi tanistiniz.
Balayi Karayipler'deydi degil mi.Bende guzel bi balayi ve bebis icin evlendm Guzelbalayi eh iste. Bebis hala yok cok da seeyapma yani
Iki kufur bir dogru etmez.Sende kufur et bende seni de nederse bndesenide. Ay bide dayak yiyomussun bnm gazimdan dolayi . banada kufur edersn en temizinden ay bn neler diyorm. Uyumaliyim sanirim
Sen buraya icini bosalt rahatla yarinadaha iyi uyanrisin insallahBen bu gece çok doldum..
Taştım..
Yar8na bişeyim kalmaz inşallah..
Bu adamın niye hala yanindayim ki.
Kocalık yok.
Babalık yok.
Bende guzel bi balayi ve bebis icin evlendm Guzelbalayi eh iste. Bebis hala yok cok da seeyapma yani