• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdi olanlar gelin dertleselim

hazirci olmayla ne alaka anlayamadim ? baslikta dertleselim diyor sonucta bu basliga giren derdini anlatmak icin girer sohbet amacli girilecegini sanmiyorum dusunce ve fikirler basligin altinda yazilir.bende basligi gorup ona gore geldim
Şaka yaptı sadece...Dertleri dağıtmaya çalışıyoruz.

hazirci olmayla ne alaka anlayamadim ? baslikta dertleselim diyor sonucta bu basliga giren derdini anlatmak icin girer sohbet amacli girilecegini sanmiyorum dusunce ve fikirler basligin altinda yazilir.bende basligi gorup ona gore geldim
Oylesine takilmistim sana. Ciddi yazsam emoji koymazdim. Alingan bir yapin mi var?

Babasına sınır oluyorum.
Sinir olduğum için suçlu oymuş gibi davranıyorum ama değil.

Ben tüm gece ve gündüz uykusuz kalıyorum akşam. Biraz ilgilensin diye yanına bırakıyorum uyuyayım diye ama o aglamasina ragmen bisey yapmıyor.
Aglatiyor..

Babası yüzünden üzülüyorum ve onu yeterince sevemiyorum. Gözlerimin içine bakıyor oğlum. Ama ben ağlıyorum. Onuda olumsuz etkiliyorum.
Halsizlik bu işte onu mutsuz ediyorum.
Ama yapmaoyle. Yazik o minnaciga .Onun sana ihtiyaci var . baska birini cagir guvendgn o tutsun bebegi sende dinlen azck. Erkeklerin bi ksmi cocuk ister ama yuzune bakmaz. Bunun icin skma ca ini o cocuga yazk etme vicdan Azabi hasta eder insani . keske bnmde cocugum olsada yorulsam ona bakarken. Allah yardimcn olsun cnm uzulme o cocukta buyucek elbet .

Suanlik alingan olabilirim.duygusal olarak suan hassasim. Forumda ilk yazilarim oldugu icin yazarlarin da karakterini bilmedigimden dolayi da alinmis olabilirim.
Emoji varsa gulcen gari. Yoksa yine gulcen takmycan kafaya sallaycan .

Sebep ne bu küfürlere.. Ben çok duydum da.. Ayrılmadım bir de evlendim..
Kiskanclik gereksiz yere normal birsey konusmak istsem hemen karsi gelmesi en basitinden o herseyi yapabilir ama benim bi yere gitmem ona batar,ben gitmek istiyorum desem benimle itisir hakaret eder. Bana hicbi konuda destek olsugunu gormedim mesela ben bi yerleri gezip gormeyi cok severim bu konuda hic uyusmuyoruz onun dedigi olacak. Ben onun sevgilisiysem oyle yapmayacakmisim. İng kursuna gittim mesela napcaksin ki ne isine yaricak dedi. Kpss kursuna gittim napcaksin ne gerek var atanmak zor gerek yok dedi hep boyle.

Ama yapmaoyle. Yazik o minnaciga .Onun sana ihtiyaci var . baska birini cagir guvendgn o tutsun bebegi sende dinlen azck. Erkeklerin bi ksmi cocuk ister ama yuzune bakmaz. Bunun icin skma ca ini o cocuga yazk etme vicdan Azabi hasta eder insani . keske bnmde cocugum olsada yorulsam ona bakarken. Allah yardimcn olsun cnm uzulme o cocukta buyucek elbet .

Bu adamı ben bu bebeğe baba ettim ya ona da pişmanım...

Kiskanclik gereksiz yere normal birsey konusmak istsem hemen karsi gelmesi en basitinden o herseyi yapabilir ama benim bi yere gitmem ona batar,ben gitmek istiyorum desem benimle itisir hakaret eder. Bana hicbi konuda destek olsugunu gormedim mesela ben bi yerleri gezip gormeyi cok severim bu konuda hic uyusmuyoruz onun dedigi olacak. Ben onun sevgilisiysem oyle yapmayacakmisim. İng kursuna gittim mesela napcaksin ki ne isine yaricak dedi. Kpss kursuna gittim napcaksin ne gerek var atanmak zor gerek yok dedi hep boyle.
Burcu ne ? Hepsi öküz burcu gerçi. Ondan bende de var. Ben erkeğim sen kadınsın diyor mu? Eğitimi falan ne kitap okur mu?

Back