• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdi olanlar gelin dertleselim

Ne güzel bende bekar olsaydım... 25 yaşında olsaydım... Yok 27 daha iyi :) şimdi evli musmutsuzum... Yaşı hiç sorma
Bekarliga mi ozeniyosun cidden . bak bnde bazen oyle diyorum bosansam mi diyorm sonra dugun sirasinda yaptgmz masraflar aklima gelince vazgeciyorum :D

Ne güzel bende bekar olsaydım... 25 yaşında olsaydım... Yok 27 daha iyi :) şimdi evli musmutsuzum... Yaşı hiç sorma
Insanlar hep sahip ol(a)madiklarini ister cordelia. Bosanman bir dilekceye bakar biliyorsun.

Benim de evli olmak gibi bir gayem yok. Tek derdim ev isleri. Onu yaptiracak birini bulsam olabilir. Ben tamir islerine bakarim. :KK45:

Konu tasinacak dediydin. :KK70:

Hediyeydi, baya baya sinir oldum kendime. + Millet nasil dusuruyor ne beceriksizler diyordum kendi kendime. Eskideennn taaa eskidennn. Demek ki oluyormus. :confused:

Ingiliz anahtariyla giristim. Kolay oldu sanmayin. :süslü:
Aynı soruyu yıllardır bir telefon tuvalete nasıl düşer diye sorarım, demekki sonum yakın :)) yedekleyeyim madem rehber fotoğraf falan

Ben de dertliyim hatta bence depresyondayim
Cikmaya calisiyorum debeleniyorum olmuyo
Bu aralar bi kara bulut ustumde basima gelmeyen kalmadi
İcim sıkılıyo darlaniyorum bir suru yapmam gereken sey var yapmiyorum
Yatiyorum kalkiyorum evden cikinca aglayasim geliyo

Evliliğimi sık sık sorguluyorum.
Keşke evlenmeseydim
Keşke çocuk yapmasaydım
Keşke kadın olduğum halde kendimi bu kadar değersiz hissettiren bir insanla yaşamasaydım.

Oğluma haksızlık yapmasaydım
Düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum.
Bunlaribile bile neden duzeltmeden yasiyoruz ki acaba kaderimz mi bu yoksa biz aci cekmeyi mi seviyoruz

Back