- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
Pişmanlıklar silsilesi içerisinde psikolojimi maf ediyorum.
Buna canım sikkin
Buna canım sikkin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yapayım bir kahve:)bende bende kahvemi yaptım :)
Benerken icmisim ya smdi neiyi giderdi.Bende yapayım bir kahve:)
Neden ?Pişmanlıklar silsilesi içerisinde psikolojimi maf ediyorum.
Buna canım sikkin
He valla giderdi.Benerken icmisim ya smdi neiyi giderdi.
Bekarliga mi ozeniyosun cidden . bak bnde bazen oyle diyorum bosansam mi diyorm sonra dugun sirasinda yaptgmz masraflar aklima gelince vazgeciyorumNe güzel bende bekar olsaydım... 25 yaşında olsaydım... Yok 27 daha iyi :) şimdi evli musmutsuzum... Yaşı hiç sorma
Insanlar hep sahip ol(a)madiklarini ister cordelia. Bosanman bir dilekceye bakar biliyorsun.Ne güzel bende bekar olsaydım... 25 yaşında olsaydım... Yok 27 daha iyi :) şimdi evli musmutsuzum... Yaşı hiç sorma
Afiyet olsun sekerim. Sigara da yaktım simdi sinan engin i izliyorum beyaz futbol :)bende bende kahvemi yaptım :)
He valla giderdi.
Aynı soruyu yıllardır bir telefon tuvalete nasıl düşer diye sorarım, demekki sonum yakın :)) yedekleyeyim madem rehber fotoğraf falanKonu tasinacak dediydin.
Hediyeydi, baya baya sinir oldum kendime. + Millet nasil dusuruyor ne beceriksizler diyordum kendi kendime. Eskideennn taaa eskidennn. Demek ki oluyormus.
Ingiliz anahtariyla giristim. Kolay oldu sanmayin.
Sonra da BDV de konu acilir.Bende yapayım bir kahve:)
Evliliğimi sık sık sorguluyorum.Neden ?
Hemseriyiz senle hakızlar valla iyi gidiyor :) bir de Safsarisin ve benim gibi uyku probleminiz varsa daha da iyi gidiyor :)
Afiyet olsun sekerim. Sigara da yaktım simdi sinan engin i izliyorum beyaz futbol :)
Bunlaribile bile neden duzeltmeden yasiyoruz ki acaba kaderimz mi bu yoksa biz aci cekmeyi mi seviyoruzEvliliğimi sık sık sorguluyorum.
Keşke evlenmeseydim
Keşke çocuk yapmasaydım
Keşke kadın olduğum halde kendimi bu kadar değersiz hissettiren bir insanla yaşamasaydım.
Oğluma haksızlık yapmasaydım
Düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum.
Ne yapacağımı bilmiyorum.. 4aylik bebekle ne yapılır.Bunlaribile bile neden duzeltmeden yasiyoruz ki acaba kaderimz mi bu yoksa biz aci cekmeyi mi seviyoruz
Hicbise yapilmaz otur cocuguna bak. Ama haksizlk ypyorm demissn nasil ypiyon ki kucucuk cocuga hakszlkNe yapacağımı bilmiyorum.. 4aylik bebekle ne yapılır.
Bana bunlari eşim öğretti :) yoksa favorim ufak tefek cinayetler. Cok guzel kötülükler yapiyolarneee futbol deme bana :)) hazır eşim evde yokken izlemiyorum çok şükür :))