- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
Zaten uyuyamıyorum.. Misss gibi bir kahve eşliğinde uykusuz kalayım..Sonra da BDV de konu acilir.
Uyuyamiyorum ne yapmam lazim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten uyuyamıyorum.. Misss gibi bir kahve eşliğinde uykusuz kalayım..Sonra da BDV de konu acilir.
Uyuyamiyorum ne yapmam lazim.
Bana bunlari eşim öğretti :) yoksa favorim ufak tefek cinayetler. Cok guzel kötülükler yapiyolar
Niye pazartesiyi mi bekliyorsun. Madem uyuyamiyorsun yabanci dizi izle.Zaten uyuyamıyorum.. Misss gibi bir kahve eşliğinde uykusuz kalayım..
İzliyorum :)))Niye pazartesiyi mi bekliyorsun. Madem uyuyamiyorsun yabanci dizi izle.
Türk kahvesini mi?
Evet :)Türk kahvesini mi?
Amannn oteki yorumlarin super alakaliydi.Başlayın dertlere. Konu sahibinin derdini biliyoruz ben evliyim :)
Alakasız ama yazacağım...
lacasadepapel yeni sezon başlıyor Berlin ölmedi mi yeni fragmanda niye var buda bir dert gerçi
Eee falEvet :)
Hemseriyiz senle ha
Yok. Allah korusun. Cok güzel fal bakarım oyle böyle degil,ama hayatım berbat olunca tovbe ettim bıraktım. Ne bakıyorum ne baktırıyorum. :)Eee fal
Sen de cok hazircisin. Konu acmayip sanki bu konu acilsin diye beklemissin. Iki dk sonra yorumuna yorum yapacagim.Erkek arkadasim beni cok seviyor biliyorim fakat kavga edince yani tartisinca cok saygisiz oluyor sonra kaybetme korkusuylada pisman oluyor. Artik bu duruma sabredemiyorum hatasini biliyor son zamanlarda boleyim diyo falan ama benim sabrim yok. Bu duruma cok uzuluyorum.
Ona da bakayım. Vakit bol.Amannn oteki yorumlarin super alakaliydi.
Vis a vis i izledin mi peki.
Hicbise yapilmaz otur cocuguna bak. Ama haksizlk ypyorm demissn nasil ypiyon ki kucucuk cocuga hakszlk
Ne gibi saygısızlık açabilir misin?Erkek arkadasim beni cok seviyor biliyorim fakat kavga edince yani tartisinca cok saygisiz oluyor sonra kaybetme korkusuylada pisman oluyor. Artik bu duruma sabredemiyorum hatasini biliyor son zamanlarda boleyim diyo falan ama benim sabrim yok. Bu duruma cok uzuluyorum.
İşin ucu hep bencil bir kocaya dayanıyorBabasına sınır oluyorum.
Sinir olduğum için suçlu oymuş gibi davranıyorum ama değil.
Ben tüm gece ve gündüz uykusuz kalıyorum akşam. Biraz ilgilensin diye yanına bırakıyorum uyuyayım diye ama o aglamasina ragmen bisey yapmıyor.
Aglatiyor..
Babası yüzünden üzülüyorum ve onu yeterince sevemiyorum. Gözlerimin içine bakıyor oğlum. Ama ben ağlıyorum. Onuda olumsuz etkiliyorum.
Halsizlik bu işte onu mutsuz ediyorum.
Iste bunu demeyecektin.Yok. Allah korusun. Cok güzel fal bakarım oyle böyle degil,ama hayatım berbat olunca tovbe ettim bıraktım. Ne bakıyorum ne baktırıyorum. :)
Erkek arkadasinin karakteri degismez , konu daha cok senin bu karakteri cekip cekmemenle alakali.Erkek arkadasim beni cok seviyor biliyorim fakat kavga edince yani tartisinca cok saygisiz oluyor sonra kaybetme korkusuylada pisman oluyor. Artik bu duruma sabredemiyorum hatasini biliyor son zamanlarda boleyim diyo falan ama benim sabrim yok. Bu duruma cok uzuluyorum.
hazirci olmayla ne alaka anlayamadim ? baslikta dertleselim diyor sonucta bu basliga giren derdini anlatmak icin girer sohbet amacli girilecegini sanmiyorum dusunce ve fikirler basligin altinda yazilir.bende basligi gorup ona gore geldimSen de cok hazircisin. Konu acmayip sanki bu konu acilsin diye beklemissin. Iki dk sonra yorumuna yorum yapacagim.