• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdi olanlar gelin dertleselim

Erkek arkadasim beni cok seviyor biliyorim fakat kavga edince yani tartisinca cok saygisiz oluyor sonra kaybetme korkusuylada pisman oluyor. Artik bu duruma sabredemiyorum hatasini biliyor son zamanlarda boleyim diyo falan ama benim sabrim yok. Bu duruma cok uzuluyorum.

Erkek arkadasim beni cok seviyor biliyorim fakat kavga edince yani tartisinca cok saygisiz oluyor sonra kaybetme korkusuylada pisman oluyor. Artik bu duruma sabredemiyorum hatasini biliyor son zamanlarda boleyim diyo falan ama benim sabrim yok. Bu duruma cok uzuluyorum.
Sen de cok hazircisin. :KK53:Konu acmayip sanki bu konu acilsin diye beklemissin. Iki dk sonra yorumuna yorum yapacagim.

Hicbise yapilmaz otur cocuguna bak. Ama haksizlk ypyorm demissn nasil ypiyon ki kucucuk cocuga hakszlk

Babasına sınır oluyorum.
Sinir olduğum için suçlu oymuş gibi davranıyorum ama değil.

Ben tüm gece ve gündüz uykusuz kalıyorum akşam. Biraz ilgilensin diye yanına bırakıyorum uyuyayım diye ama o aglamasina ragmen bisey yapmıyor.
Aglatiyor..

Babası yüzünden üzülüyorum ve onu yeterince sevemiyorum. Gözlerimin içine bakıyor oğlum. Ama ben ağlıyorum. Onuda olumsuz etkiliyorum.
Halsizlik bu işte onu mutsuz ediyorum.

Ne gibi saygısızlık açabilir misin?

Babasına sınır oluyorum.
Sinir olduğum için suçlu oymuş gibi davranıyorum ama değil.

Ben tüm gece ve gündüz uykusuz kalıyorum akşam. Biraz ilgilensin diye yanına bırakıyorum uyuyayım diye ama o aglamasina ragmen bisey yapmıyor.
Aglatiyor..

Babası yüzünden üzülüyorum ve onu yeterince sevemiyorum. Gözlerimin içine bakıyor oğlum. Ama ben ağlıyorum. Onuda olumsuz etkiliyorum.
Halsizlik bu işte onu mutsuz ediyorum.
İşin ucu hep bencil bir kocaya dayanıyor :(

Yok. Allah korusun. Cok güzel fal bakarım oyle böyle degil,ama hayatım berbat olunca tovbe ettim bıraktım. Ne bakıyorum ne baktırıyorum. :)
Iste bunu demeyecektin. :KK8:

Erkek arkadasinin karakteri degismez , konu daha cok senin bu karakteri cekip cekmemenle alakali.

Saygisizliktan kastin , kufur ve hakaret ise yol ver gitsin.

Sen de cok hazircisin. :KK53:Konu acmayip sanki bu konu acilsin diye beklemissin. Iki dk sonra yorumuna yorum yapacagim.
hazirci olmayla ne alaka anlayamadim ? baslikta dertleselim diyor sonucta bu basliga giren derdini anlatmak icin girer sohbet amacli girilecegini sanmiyorum dusunce ve fikirler basligin altinda yazilir.bende basligi gorup ona gore geldim

Back