Depremzedeyim, Ahlaksız bir kiracıyla başım belada

Öncelikle geçmiş olsun ama kendinizin oturacağınızı beyan edip çıkartabilirsiniz. Ama oturucam deyip kiraya başkasına verirseniz o sorun. Mahkemeye gidebilirsiniz. Siz kazanırsınız tanıdığım bir kaç kişide aynı oldu. Ev annenizinse anneniz kızım taşınacak deyip ihtar çeksin. Mahkemede mecburen çıkar. Sizi korkutmuş

Şimdi bu kiracıyı bir güzel dövüp tüm eşyalarını camdan aşağı atsan sen suçlu olursun. Gerçekten kendi halkını birbirine kırdıran bu sisteme lanet olsun

Benim bir tane ev sahibim vardı aman Allahım ne pislikti sizin kiracı da öyleymiş
Kira gününden 10 gün önce öderdik kirayı ama pislik yapıcak ya hergün eve elin adamları gelip fotoğraf çekiyordu(emlakçı)en sonunda çıldırmıştım elin adamı benim yatak odama girmek zorunda mı diye ev alıp çıktık hakkımı asla helal etmiyorum o pisliğe haram zıkkım olsun inşallah
Bende sizin gibiyim merhamet vicdanlıyımdır ama devir öyle bir devir ki acımayacaksınız siz acınacak duruma düşüyorsunuz bunu anladım..çıkartın kavgaysa kavga ama çıkartın yani..kiracının da ev sahibininde Allah iyisiyle karşılaştırsın çok zor

Ev sahibini kiracıya ezdiren bir sistem
Yok ya bu ezdirmeyi geçti artık. İnsanlar zamanında yırtına yırtına ev almışlar. Sen de yemeseydin içmeseydin alsaydın hayat herkese eşit davranmıyor ama bunun sorumlusu ev sahipleri mi kardeşim ya? Git sorumluya anlat derdini anlamadıkları şu ki ev sahipleri kimsenin barınma ihtiyacını karşılamak zorunda değil. Bu kadar da olmaz gerçekten gidişat hiç iyi değil Allah benim karşıma böyle kiracı çıkarmasın hiç sakin kalamam çünkü.

Valla ben bu sebepten evi kiraya vermiyorum kendi malımizla rezil oluyoruz. Hükümetin artık bu duruma çözüm bulması lazım. Kanun kiracılardan yana durduğu sürece biz daha çok yoruluruz

Valla ben bu sebepten evi kiraya vermiyorum kendi malımizla rezil oluyoruz. Hükümetin artık bu duruma çözüm bulması lazım. Kanun kiracılardan yana durduğu sürece biz daha çok yoruluruz
Biz koronadan sonra ilk defa bu sene zam yaptık. Evimiz Avrupa yakasında, 3+1 caddede, otobüs durağı karşısı yanında üç harfli market, karşısında fırın, üst sokakta lise ve ilkokul ortaokul var. Aynı şekilde 5 dakika yürüme mesafesi devlet hastanesi, 10 dakika yürüme mesafesi özel hastane var. Evimizin kirasını 1500'den 3500 yapmak istedik ''Ama %25'ten fazla yapamazsın'' demez mi! 1 yıl sonra 5. yılın o zaman en az 10.000 yaparım diye tehdit ettim. Çok umrumda sanki bahane ya bedavaya oturduklarına saysınlar. Gerçekten insanlar çok arsız. İyi dilden anlamıyorlar boşuna yoramam kendimi

Ben geçen gün haberlerde,bankadan havale yaparken o masrafi bile kiradan kestiren bir kiracinın evden çıkarılma ve eksik yatirilan kiralarla birlikte tazminat odediği bir haber izledim.
Şubattan beri kira vermiyor dediniz bunu ispatlarsınız zaten, iyi bir avukat ile bence çözersiniz. Yanına bırakmayın bunu bence.
Acayip sinirlendim,size de yazık,kendi evinizde oturamayacakmisiniz?

Peki ne oldu sonra çıktı mı yoksa istediğiniz kirayı ödeyerek kalıyor mu

Peki ne oldu sonra çıktı mı yoksa istediğiniz kirayı ödeyerek kalıyor mu
3500 ödemeyi kabul etti sağolsun lütfetti. Çıkamayacağını o da biliyor bu özellikte bir evi 3500'e bulsun 6 aylık kirasını vericem dedim. 5000'e bile bulamaz burası İstanbul.

3500 ödemeyi kabul etti sağolsun lütfetti. Çıkamayacağını o da biliyor bu özellikte bir evi 3500'e bulsun 6 aylık kirasını vericem dedim. 5000'e bile bulamaz burası İstanbul.
3500 mü hiç bir şey değil. Ev boş dursa daha iyi. Bi ara bende de vardı böyle bir sorun baktım evi sattım. Evi alana kiracı bedava dedim

Satardım yeni ev sahibi ile uğraşsın da görsün inada bindirip sizin canınızı sıkacak

İşte süreç beni magdur edecek kafamı karıştıranda bu
Ne alakasi var kafaniz karisiyor sizin eviniz siz girdiginiz surece davayi siz kazaniyorsunuz cunku baska eviniz yok. Zaman kaybetmeyin biz girecegiz diyip davayi açin ama ailede erkekler varsa toplu halde bir gorunsunler. Ben orman kanunlarini uygulamaktan yanayim....sahipsiz etmeyin kendinizi.bir cayinizi icmeye geldik diyip on erkegi gonderin kuzeni amcayi dayiyi vs gonderin.

Komşumun böyle kiracısı vardı evi yeni almışlardı oraya taşınmak için ama içindeki kiracı çıkmadı (evin satılma nedeni de içinde kira vermeyen kiracının olmasıymış)kaç kere konuştuşar olmadı kadın var 1 kuruş dahi kira vermedi 2 yıl boyunca kaç kere polis çağırdılar polis bu durumda bir şey yapamıyormuş. Ev sahibi adam eve yaklaşamıyordu kadın haneye tecavüz diyr şikayet ederim diyordu en son mahkemeye verdiler.
Kiracı fatura dahi ödemedi en son ev sahibi elektiriği falan kaptırıyordu bu mührü kırıp tekrar kullanıuordu.
En son avukat tuttular dava tattillerle beraber 2,5 yıl sürdü bu süre içinde kadın 1 tl bile kira ödemedi bizim komşumuz sinir hastası oldu çünkü kendisi ev aldığı için birde kiraya çıkmak zorunda kaldı. En son para verip çıkardılar çıkarken de evin içini çöp ev gibi bırakmış duvarlar boyalı mutfak dolapları kırıktı

İlk sene yapılmıştı. Çok teşekkür ederim.
ilk sene gaptıysanız o sözleşme fesh etmediğiniz takdirde devam eder zaten. O sözleşmeye göre 3 ay öncesinden tebligat çekeceksiniz çıkış için. Bir avukata verseniz iyi olur. Ödemediği kiraları banka dökümü ile ispatlarsınız. Kolay gelsin. Bir de başka eviniz kalmadığı için siz kazanırsınız zaten ama süreç uzun Allah kolaylık versin. Valla krndi evleri gibi at koşturuyorlar. Bende de var zor işler.

En azından kirayı falan yükseltir insan. 200 tl zam ne ki şu zamanda. Ortak bir yol bulmaya çalışırdı. Konu sahibi ev bulabildeğine göre o da bulabilirdi bir şekilde.

Devlet kiraciyi koruyor evet ama ev sahibi evde kendisi oturacaksa çıkarma hakki var. Mahkemeye gidilse siz hakli cikarsiniz yani. İhtar cekin noterden, polis zoruyla cikarirsiniz gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…