Depremzedeyim, Ahlaksız bir kiracıyla başım belada

Valla yazık ya kiracı zulmü resmen artık bunlara dur demek lazım

Ev sahibi de olsa kiracı da olsa, iyi , anlayışli insanlarla karşılaştırsın Allah

Evet yaa ben de şu an panik atak başladı. Eskiden panik atağı duyunca "nasıl yenemiyorlar ki? "Diye düşünürdüm ama demek ki hikayem daha bitmemiş. Hayat kalitem çok düştü ve olağan dışı bir ses duysam hemen carpıntı başlıyor ve kendimi tir tir titrerken buluyorum. Daha 2 gün önce wc. Ye giremedim eşim felçli hasta gibi kolumdan tutup girdirdi çünkü yine titriyordum korkudan. Şu an tedavi alıyorum ama daha işe yaramadı sanırsam. Simdi kalbim çarpar, nefes alamam dediğim an anında başlıyor ne illet bir şeymiş bu. Hepimizin Allah yardımcısı olsun.

Sizinkiler insanmış ama bunlar insanlıktan çıkmış.

Bunlarda aynısı ve ben rahatsız olmasınlar diye eve gidip bakmasam bile komşular eve cok pis baktığını söylüyorlardı. Amin

çıkması için ihtarname çekin. 6 ay süre sonunda da tahliye davası açın. anneniz kızım girecek eve desin. çıksınlar o evden... yazık ya.... Allah kolaylık versin.
Beni surekli oyaladıklarından ve daha oyalayacaklarından dolayı ev tuttum maalesef. Belli ki bu dava uzayacak ve sanırım tadilat nedeni ilede çıkarabiliyormussun veya avukat ne derse onu uygulayacağım sanırım.

Teşekkür ederim. Oturmak için elimden geleni yaptım ama çıkmıyor. Hal böyle oluncada başka ev tuttum. O sebepten şu aşamada muallakta kaldı bu durum cunku önümü göremiyorum.

Geçmiş olsun hiç acımayın anneniz evi size devretsin sizde hukuki süreci başlatın

Teşekkür ederim. Oturmak için elimden geleni yaptım ama çıkmıyor. Hal böyle oluncada başka ev tuttum. O sebepten şu aşamada muallakta kaldı bu durum cunku önümü göremiyorum.
Zaten bu durumda yasalar sizden yana olur hakkınızı alın o terbiyesizden

Vermiş olduğu paralar haram zıkkım olsun yeterki çıksın derseniz evi anneniz satsın ihtar çekin 1 aya çıkması lazım.

Ben yerinizde olsam 5 yıl dolmuş emsal.kira davası açar ve vermedigi kiralardan da şikayetçi olur söke söke fazlasını alırdım.Şu an kira ödemediği için suclu durumda bir avukatla anlaşırsanız çok sürmeden halledersiniz diye düsünüyorum.Allah vicdan versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…