- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
-
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
Benım bır tahmınım var onunla ılgılı.Konu sahibi şu an nerede yaşıyorsun? Bugün de marmaris sallanmış, artçılar olup duruyor. Gidip de bu sefer evinde yakalanmadın inşallah :)
Benım bır tahmınım var onunla ılgılı.
Karabuk fılan gıbı dusunuyorum nıyeyse , eskısehır ya da
Valla o gıttı bızı bıraktı burada bır basımıza, sayfayı devralacagım :)Bilemiyorum artık ama evine gitmek istiyordu ya, o kadar korkarken bu sefer yaşadığı yerde de deprem olursa iyice korkar.
Valla o gıttı bızı bıraktı burada bır basımıza, sayfayı devralacagım :)
Dur zaten bu konuda 99 oncesınıde kapsıyor ben yenı surumlerle ılgılenıyorum :) Konu bıle devralamam.Düşünme artık herşey olacağına varır, unuttu zaten herkes. :))
Dur zaten bu konuda 99 oncesınıde kapsıyor ben yenı surumlerle ılgılenıyorum :) Konu bıle devralamam.
Rahatladım ben canım ya, dun babam bacayı tamır ettırdı.
Kolon ve baca bırlesıgımı olan yer ayrılmıs. sonradan orulmus bır baca . M = baca N = kolon tabı bızde hem ısı yalıtım hemde ses yalıtımı oldugu ıcın 10 cm bır kolon gozukuyormus ben orada kolon oldugunu bılmıyordum. MN opustugu su ara ayrılmıs durumda depremden bagımsız ama aman dıkkat cekmıyım sımdı. Tugla kırıgı olmadıgı da ıyı oldu sanırım
Senle ben evı yıktırmaya bı meraklıyız sorma :)Herkes söyledi zaten baca kırığı birşey değil diye, yok yere dert ettin kendine :))
Bizim binada da güçlendirme yapılacakmış galiba, geçici olarak bosaltilabilir demişler.
Zemin kat kolonlarinda güçlendirme olacak, yıkılmayacak demişler
Senle ben evı yıktırmaya bı meraklıyız sorma :)
Yenı ev bakıyorum her gun, esım baltalıyor 1 sene mınımumda gerceklesebılecek bır hayal
Baska bır sehırde evımız var valla ıslerımız ıyı olmasa bır dk durmamda, turkıyede heryer rısk
Evımız Edırne de
Unuttular valla. Akıl sağlığı açısından belki iyi de yapıyorlar. Bizim gibi unutamayanlar çabuk yaşlanacak, kesin.Düşünme artık herşey olacağına varır, unuttu zaten herkes. :))
Unuttular valla. Akıl sağlığı açısından belki iyi de yapıyorlar. Bizim gibi unutamayanlar çabuk yaşlanacak, kesin.
Kızımı deprem gününden beri kreşe gönderemedim. Hiç göndermemeyi düşünüyordum, öğretmenlerine de bunu çıtlattım. Binanın depreme dayanıklılık raporunu gönderdiler, sağ olsunlar. Çok sağlam görünüyor. Bugün gönderdim yavrumu. Kalbim sıkışıyor ama bir yandan. Ne yapılır ki böyle durumlarda? Çocuğumu kendime yapıştırasım var. Of... Geceleri en az 3-4 saat ayaktayım. Uykusuzluktan geberiyorum, arkadaşlardan biri melisa çayı önerdi. Yok, bana sökmüyor öyle şeyler. Dün gece yine 2'de uyandım, 5'te yattım. Bir uzmandan yardım alabilirsiniz lafını kendime reçete ediyorum şuan. Tabi zaman bulursam.
Senelerce tedavi gördüm. Çocuklar olmasa kendimi normalleştirmenin yollarını da bulmuştum aslında ama bu evlat meselesi insanın en zayıf noktasıymış gerçekten, travmalarım hortladı. Yine istiyorum terapiye gitmek ama sanırım birkaç ay daha mümkün değil, zamansızlıktan... Ama gideceğim.Yaşadığın şey o kadar normal ki. Seni çok iyi anlıyorum.
Ben de dün 31 Ekimde işe başlayacağımı öğrendim, ilk aklıma gelen o oldu. Ya ben işe başlayınca deprem olursa, ulaşamazsam yanına gidemezsem.
Yapabilecek hiçbir şey yok gibi. Aklıma gelince farklı şeyler düşünmeye çalışıyorum. Sen de daha önce aldın mı uzman yardımı bilmiyorum ama senin yerinde olsam mutlaka alırdım. Yaşadığın bu travma çok çok normal.
Allah içine ferahlık versin inşallah.
Senelerce tedavi gördüm. Çocuklar olmasa kendimi normalleştirmenin yollarını da bulmuştum aslında ama bu evlat meselesi insanın en zayıf noktasıymış gerçekten, travmalarım hortladı. Yine istiyorum terapiye gitmek ama sanırım birkaç ay daha mümkün değil, zamansızlıktan... Ama gideceğim.
Yeni işiniz de hayırlı olsun.
Ben sallaniyorum hala :) hafta sonuna kadar olmazsa insallah hafta sonu eşyaları sabitlettirecem sonrasi binaya kalmış:) hos 1 dk olursa gibi senaryolar var onlarla napacaz bilmiyorumDüşünme artık herşey olacağına varır, unuttu zaten herkes. :))
Banada sanki okulda guvende geliyor giris kat hemen çıkabilirler gibi geliyor psikolojikmanUnuttular valla. Akıl sağlığı açısından belki iyi de yapıyorlar. Bizim gibi unutamayanlar çabuk yaşlanacak, kesin.
Kızımı deprem gününden beri kreşe gönderemedim. Hiç göndermemeyi düşünüyordum, öğretmenlerine de bunu çıtlattım. Binanın depreme dayanıklılık raporunu gönderdiler, sağ olsunlar. Çok sağlam görünüyor. Bugün gönderdim yavrumu. Kalbim sıkışıyor ama bir yandan. Ne yapılır ki böyle durumlarda? Çocuğumu kendime yapıştırasım var. Of... Geceleri en az 3-4 saat ayaktayım. Uykusuzluktan geberiyorum, arkadaşlardan biri melisa çayı önerdi. Yok, bana sökmüyor öyle şeyler. Dün gece yine 2'de uyandım, 5'te yattım. Bir uzmandan yardım alabilirsiniz lafını kendime reçete ediyorum şuan. Tabi zaman bulursam.
Tekirdağ ile istanbul kaç km? Farz edelim 100 km olsun. Farketti mi etmedi. İstanbul kadar sallanacaksınız. Gölcük depreminde Yalovanın yıkıldığı gibi.
Ims oyledir ya insKızlar bu dün çıkan haber, altında ki yorumları okuyuncada biraz rahatladım. Benimde psikolojim çok bozuldu özellikle gece daha kötü oluyorum ama bunuda okuyunca az da olsa rahatlamadım değil.
Ayrıca bu başlığı görüyorum ama hiç okumak istemedim yazılanları. Şimdi girip okudum yazdıklarınızı ama buraya bakmamak en sağlıklısı, aklımdan çıkmıştı burayı okuyunca tekrar tekrar kurmaya başladım kafamda. Bence herkes önlemini alsın ve bu başlık pasifleşsin düşüncesindeyim. Hepimiz Allah’a emanetiz.
Kızımın kreşi 7 katlı binanın 1. katı. 2 yaş sınıfı da var, 6 yaş da. Hemen çıkamazlar yani, küçük yavrular nasıl çıksın... Büyük sarsıntılarda ayakta durmak bile zormuş. Bir de merdiven inmeleri gerekiyor filan, imkansız. Allah korusun yavrularımızı, korkutmasın inşallah.Banada sanki okulda guvende geliyor giris kat hemen çıkabilirler gibi geliyor psikolojikman
Hahaha canımsınKonu sahibi şu an nerede yaşıyorsun? Bugün de marmaris sallanmış, artçılar olup duruyor. Gidip de bu sefer evinde yakalanmadın inşallah :)