Deprem fobisi tak etti

Nerede oturuyorsunu her yerde farklı şeyler yazıyor gerçekten birde bir kaç fay hattı var sanırım adalarda olursa sahil şeridi anadolu yakası da sıkıntı tekirdağda olursa avrupa yakası gibi

Merhaba ben de kaç gündür evime gidemiyorum küçükçekmecede oturuyoruz ve sağlam bir yer değil evde yüksek ve 9.kattayız o an çok garip bir şey oldu bana bi kaç haftadır gidelim bir yerlere diyordum eşime üstüne ortalıkta eşya vardı köpeğimize çarpar devrilir diye ortalıktan kaldırdım sonra birden deprem olunca sanki hissetmişim gibi daha da beter oldum.
Annemlerin evi yeni bina, az katlı ve biraz daha sağlam bir zemin ordan çıkamıyorum eve gidemiyorum kaç gündür Taşınalım diyorum ama eşim de yanaşmıyor hiç Ev kiraları da uçmuş hele depremden sonra gecekondular bile maşallah almış başını gidiyor .Elbette insanın başına ne geleceğini kimse bilemez Allahtan başka ama tedbir almaktan başka çare yok dua edinde taşınalım

Bunu neden bina yapılırken yapmazlar acaba