- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.712
-
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
İstanbula yakınım zaten ama istanbul kadar etkilenmem. İstanbul için felaket senaryoları yazılıp çiziliyor. Bu kaostan uzak olurum hiç değilse. Annemler sahile yakın yerdeler. 1.derece kırmızı bölge. İster istemez kendi evim daha güvenli geliyor.Yani normalde nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum fakat orada deprem olmayacağının garantisi var mı?
Ciddi şeylet yaşamışsınız haklı olarak korkuyorsunuz. Belki bir destekle bu fobiden kurtulabilirsiniz.
Ne yapacağız böyle bilmiyorumSenden zerre kadar farkım yok , gözüm dakika başı avizede , zaten korkudan kalbimin atışını bile hissedebildiğim için sürekli sallanıyorum gibi geliyor .
Ben ilk defa böyle bir konu açtım diğer konudan haberim yoktu üzgünüm korkuttuysamValla bacım geçen konuyu da sen mi açtın bilmiyorum. Korkmayan yoktur aklımıza getirip durma şunu. Sen yazdıkça rüyama giriyor kız benide etkiliyorsun başlıktan yani içeriği okusam ne olcak kim bilir
üzerinde durduğun levha toptan oynuyor. Batan gemide can yeleksiz duruyoruz neyine hala korkuyorum diyorsun. Korkulmayacak şey mi sanki normal
Dua ediyorum hepimiz ailece dışardayken olacaksa olsun bari diyeNe yapacağız böyle bilmiyorum
Biz sahile kıyısı olan bir ilçedeyiz ve mahallemizde yakın sayılır. 1.derece deprem bölgesi. Silivriye yakın olduğumuz için de aşırı hissettim depremi biraz daha uzun sürseydi bişeyler dökülebilirdi. Sizin durumunuzda olmak isterdimKorkuyorum ama oturudugum semt deprem için en guvenli olarak gosterilen semtlerden biri, oturudugum evde eski degil ve yuksek katlarda degilim. En son olan depremi hissetmedim bile o icimi rahatlatiyor.
Öyle tabi ama bizim istanbulda gidecek yerimiz de yok park bahçe gibi bir alanDua ediyorum hepimiz ailece dışardayken olacaksa olsun bari diyeTekirdağ’da yaşıyorum burada olacağıda söyleniyor , öff ne yapçaz hiç bilmiyorumya (
Biz sahile kıyısı olan bir ilçedeyiz ve mahallemizde yakın sayılır. 1.derece deprem bölgesi. Silivriye yakın olduğumuz için de aşırı hissettim depremi biraz daha uzun sürseydi bişeyler dökülebilirdi. Sizin durumunuzda olmak isterdim
Çok çok geçmiş olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın... Ben yıllarca aynı evde yaşamaya devam etmek zorunda kaldım. Hep tekrar başa sarıyor çok zor99 depreminde sürüklenerek cikarildigim yazlık eve bir daha adim atamadım. Senelerce aynı sahne rüyalarıma girdi ve küçük bir deprem yasayayım yine en başa sarıyorum... böyle nereye kadar yaparım bilmiyorum ama bu korku birgün beni öldürecek...
Vallahi dışarı çıkayımda neresi olursa olsun zaten gittiğim yer , balkondan atlamamak için frenlemem zaten bide kendimi , ay neyse ben teselli veremeyeceğim canım susayım bariÖyle tabi ama bizim istanbulda gidecek yerimiz de yok park bahçe gibi bir alan
Kesinlikle öyle. Bugun düdük fener vs aradık. Bulamadık yarın bir milyonculara gidip alıcam baş ucumda durması için.Yinede kedimin taşima çantasini yatagimizin yaninda hazir bekletiyorum. Allah korusun hepimizi hic belli olmaz.
geçen gün vardı gece rüyama girdiBen ilk defa böyle bir konu açtım diğer konudan haberim yoktu üzgünüm korkuttuysam
Bu depremden bi ben korkmam nedense. Kucukkende cok buyuk deprem olmistu yine korkmadim. 5.6 yil once yine bi deprem oldu herkez kacti ben evde kalip aynanin ve avizenin sallantisini izledim. Hatta annemler kaciyor diye kizdim.
Tesekkur ederim. Hepimize gecmis olsun. Allah canimizi korusun... o günden sonra aslında hayatin çok kısa olduğunu anlamıştım.Çok çok geçmiş olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın... Ben yıllarca aynı evde yaşamaya devam etmek zorunda kaldım. Hep tekrar başa sarıyor çok zor