- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Grubunuza yeni üye oldum arkadaşlar ben Adıyamandayim burada 7 üzeri bekleniyor. İki gündür uyumak için yatağa girdiğimde nefesim daralıyor sizde öyle oluyor mu
Bende marasta yasiyorum bu yuzden ilac bile kullandim cok panik etmislerdi su aralar yasamadigim icin sanirim iyiyim suan sehir disindayim son depremi yasamadim belkide o yuzdenGrubunuza yeni üye oldum arkadaşlar ben Adıyamandayim burada 7 üzeri bekleniyor. İki gündür uyumak için yatağa girdiğimde nefesim daralıyor sizde öyle oluyor mu
Aynı sebepten dolayı psikiyatriye gittim. İlaç verdi, uykularım düzene girdi. Kaygılarımdan uzaklaştımHerkese iyi akşamlar.
Ya ben bu depremler yüzünden artık delirme noktasına geldim. Az önce yine oldu. İlk birkaç gün eve giremedim ama o da nereye kadar. Tedavi olmayı düşünüyorum. Biraz araştırdım tıpta ‘seismophobia‘ olarak geçiyormuş. Tedavi yöntemi olarak sanırım yapay deprem odasına vs sokuluyormuş simülasyon olarak.
Bu konuda bir bilgisi olan, tedavi olmuş olan var mı? Bir işe yaradı mı?
Evet evet okudumTwitter kullanıyorsanız Ramazan Demirtaş'ı takip edin. O adam bu 7 üzeri deprem olacak söylentileriyle ilgili çok güzel açıklamalar yaptı uzun uzun..
Nefesim daralıyor elbet senin gibi... okuyorum okuyorum okuyorum... offffBen yatağa girince nefesim daralıyor sizde oluyor mu öyle
AyniyizNefesim daralıyor elbet senin gibi... okuyorum okuyorum okuyorum... offff
Uyku uyuyamıyorumNefesim daralıyor elbet senin gibi... okuyorum okuyorum okuyorum... offff
Aynen ev ararken benim de kriterlerimden biri yüksek katli olmamasi. Ki yakinimda 14 katli bir site var kira olarak gayet uygun ama ben korkarım yani öyle bir binada yasamaktan.Aynı konudan ben de muzdariptim ta ki kaldığım evden zorla çıkarılana dek. Nitekim kaldığım ev çok eski ve birleşik apartmanlardan malum 2000 hatta 2010 öncesi yapılan evler hiç mi hiç güvenli değil durumunuz varsa 5 katı geçmeyen ve yeni binalara taşının bir sonraki ev baktığımda en dikkat edeceğim noktalardan birisi bu olacak. Evet ölüm de hayatın bir parçası ancak Elazığ depreminden de gördüğümüz kadarıyla bazı evler de sapasağlam durabiliyor, hep ülkemizdeki rantçılardan bir sürü insan göz göre göre ölüyor. Bilmem kaç milyon liralık deprem sigortaları da birilerine kazanç sağlamaktan başka bir işe yaramıyor.
Ah kardeş varsa bana da söyle aynısından bende de varHerkese iyi akşamlar.
Ya ben bu depremler yüzünden artık delirme noktasına geldim. Az önce yine oldu. İlk birkaç gün eve giremedim ama o da nereye kadar. Tedavi olmayı düşünüyorum. Biraz araştırdım tıpta ‘seismophobia‘ olarak geçiyormuş. Tedavi yöntemi olarak sanırım yapay deprem odasına vs sokuluyormuş simülasyon olarak.
Bu konuda bir bilgisi olan, tedavi olmuş olan var mı? Bir işe yaradı mı?
Ben her gittiğim ilde deprem yasadim saysam ifşa olurum.o derece :) hatta en son bulunduğum küçük bir yerdi ve helikopter gectiginde bile balkon camlari zangir zangir sallanirdi yer bile sarsilirdi deprem gibi...Oncelikle herkeze cok gecmis olsun bende sole bise demek istedim kucuklugumde bir kere deprem oldu izmirdeyken onuda pek anlayamadim kucuk oldugum icin sonrasinda hic depreme denk gelmedim en son 3 yilmiydi ne oncesinde koydeyken koy evide oldugu icin toprakdan yapilmis tek katli eski camlari olan bir ev nenemin evi orda kardesimle tv bakarken birden camlar sallanmya basladi ilk basda anlam veremedim cunku depreme hic ras gelmedigim icin anlayamadim sonra camlar sallanirken deprem bu dedim birden icimden kardesimede cakdirmadan onu evden cikarmaya calisiyorum kos cik evden diye salak gibi kendimde evin ortasinda bekliyorum