- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.681
ne edıyon iboşum aldınmı özelden yazmıştım sana
ufaklık ne yapıyor aman uşutme bak havalar ıyıce sogumaya başladı dıkkat et olurmu hadı öptum ıyı bakın kendınızea.s.
aldım mesajını abla, ekledim seni, annemler var şu anda bebişi banyo ettirdik, içerisi de sıcak, kaloriferler güzel yanıyo, gözüne bakıyom zaten hasta olmasın diye, yarın da sağlık ocağında aşımız var, çok ağlar ya ben nasıl dayancam şimdi :çok üzgünüm:
aa olurmu ıboş yaa dayanıyorsun valla ben gıbı gözlerını kapa yeter banada zor gelırdı ....bırazcık ta ateşlenır dıkkat et çıktımı kırkınız :uhm:
nero20 hoşgeldin şekerim,
abloş nasılsın bu arada özledinmi beni
kızlar selam nasılsınız bakalım
iyi akşamlar bayanlar nasılsınız.
ıyıyım be canım sen nasılsın
özlememmı kız şu kırkın çıksında bana kahvaltıya gel emı :içelim:
tulayo canım nerdesın be canım napıyon bakem sanada geldesem gelebılırmısın acaba hıı ne dersın kahvaltıya:içelim:
kız ıbolyam ımzanı çaktırıvermışınde kendın nerdesın be anacım :dilcikar:
kızlar benı yormayın ya ben hasta ve yaşlı bı kadınım anaa hep ıkıncı sayfalardanmı toplayacagım topıgımızı nerdesınızCADIARZU
yıne kımseler yokk ... gelı gelı verın gariiiii
abla bugün annem geldi pazara gittim sonra m arkete gittim, her bi işleri gördüm, pc öylece açık kaldı teeşekkürü bastım kaçtım bugün sırnaşık şey aslında sana da hazır oralara kadar varmışken bi uğraayım dediydim ama evini bilmiom bi de annem bebeye bakıyo yavrucak acıkır gelsem sende oturamam vs diye vazgeçtim
gunaydın kızlarr
aman ıyı yapmışsın canımm.. çok yakınım ben aslında ama haklısın bebış kuçuk acıkır falan olmazdı neyse sen bebışınle gel olurmu canımm
kız o bebışın fotosunuda degıştır aman nazar olmasın baktıkça bakasım gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?