Denizli///20

fatosfirat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
29
1
53
Arkadaşlar şu An Dalamanda Oturuyoruz Ama Ucundan Denizlili Sayilirim Sik Sik Geliriz Tanişalim....

selam tüm denizlili arkadaslarim nasilsiniz görüsmeyeli.okullarda tatil oldu artik .tatil planlariniz nasil gidiyor ,nerelere gideceksiniz.ben gelemiyorum bu senede cok üzgünüm,burdada okullar haftaya carsamba bitiyor ama cogu kisi yollara düstü bile.en yakin arkadasim gitti,oglumda haftaya kaynanayla gidiyor,komsularimda gidecek.ben yine arkalarindan bakip hüzünlenicem yine.:çok üzgünüm:

Hayırlısı olsun üzülme memleket yerinde duruyor yılbaşında olur seneye olur takma kafana sen Allah sağlık sıhhat versin bunlarda gelir geçer öptümm

ressamcim sagol canim ya.ama burayi görsen bana hak verirsin.denizlide yasarken sosyal bir insandim burda cok pasif bir insanim cok canim sikiliyor.gecen senede gidememistim,ailemi,denizliyi cok özledim.

kizlar nerdesiniz ya kimsecikler yokmu hu huu hüzün ,,anuska,ressam,gönül,ayhse,mihri.

a.s.bende Denizli'liyim arkadaşlar herkesle tanışmayı çok isterim inşallah tanışırız bi gün.:1hug:

papatya sevgi hosgeldin canim aramiza .kizlar nasilsiniz görüsmeyeli,havalar nasil orda eger cok sicak varsa lütfen biraz gönderin burasi cok yagisli ve serin valla ben kaloriferi yaktim yaninda oturuyorum üsüdüm yani.bugün oglum ve kaynanam türkiyeye gitti yani oglum su an denizlide.burdan ona selam gönderiyorum :teytey:

eee baharcım sen ne zaman geleceksin canım??

aaa ..geçmiş konulara bakınca gördüm baharcım gelemeyecekmişsin:1hug:ama olsun sağlıklı ol da seneye gelirsin napalım hem burdanda konuşuruz dimi yaniii:1hug:

baharyağmurum kalkmamış hemşerim biz burdayız gel buraya tatlı arkadaşım ..anuşka buluşalım herkes tatile çıkmadan görüşmek üzere

selam arkadaslar nasilsiniz bu tarafa accik sicak yollayin emi buralar pek soguk siz simdi bana inanmazsiniz o kadar sicak hava varken:Roflol:

selam arkadaslar nasilsiniz bu tarafa accik sicak yollayin emi buralar pek soguk siz simdi bana inanmazsiniz o kadar sicak hava varken:Roflol:

Buranın sıcağını bir gelde gör denizli bugün 45 i gördü haline şükret otur oturduğun yerde ne güzel serin serin soğuksu musluğundan bile sıcak su akıyor:))

ha yaz geldi gelecek derken iki gün günes yüzü gördük ondan sonra sürekli yagmur ve soguk kafayi yemek üzereyim.televizyon bozuk,cd calar bozuk dünyayla ilgili haberi sadece internetten aliyorum,internette bozuktu ama düzeldi.kimsecikler yok ,oglum türkiyede cok konusan ve yaramaz bir kizim var.en azindan accik sicak olsa kemiklerim üsüdü giz sen ne diyon sicaga hasret kaldi zavallilar

Kızlar, cumartesiden sonra her gün boşum. Seçimlere kadar da buradayım. Buluşacaksak önümüzdeki hafta için gün belirleyelim.

biz buradayiz canim benim ressamla buralarda dolaniyoz iste.:1hug:

üüüüüü rrüüüü üüüüü rüüüü uyanin bakem denizlili hanimlar sabah oldu nerdesiniz gi .geliyom gidiyom kimsecikle gelivememis .accik sicak basinca sizide hararet basti yalim olmeyo amma burlari bos birakman emi.hadi gari öptüm sizi şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…