Denizli///20

iyi canımya napsın. bugün ananesine bırkatım. annemler başka şehirdeler onlar geldilerde. dedem kalp ameliyatı olmuştu. ona bıraktım ananemlere. annemde orda. ben işteyim öyle işte

hıı geçmiş olsun, sen niye erkenden işe başladın bu arada ay, özelmi çalışıon, keşke birazcık daha baksaydın bebene be

Oooo drydeniss hanım siz bu topice takılır mıydınız ??

selam herkese bu arada.

:1hug:
hoşgeldın canımm çogumuz denizli li degılız ama burda yaşıyoruz ...zamanla sende alışırsın inşallah tanışmakta nasıp olur :1hug:a.s.
tulayom ben 3 gundur yatıyordum canım hasta oldum ... sen nasılsın CADIARZU

ablacım geçmiş olsun soğuk algınlığı galiba.salgın var bu ara korunsakta yinede kapıyoz şifayi valla.bendede üşüme var gibi ama dur bakalım hayırlısı inşallah hasta olmam.olursamda bana bakarsınız heralde :jeyyar:

bakarız bakarız korma, hatta yusuf paşayı yollayım o daha iyi bakar sana, hastalık neyin kalmaz :roflol:

hıı geçmiş olsun, sen niye erkenden işe başladın bu arada ay, özelmi çalışıon, keşke birazcık daha baksaydın bebene be
bacım ben benim kız 20 günlükken başladım çalışmaya. emmedi. özel sektör. gözlükçüyüm ben dükkan kendimizin. elemana bırakılmıyor bacım.. iki dükkanımız var eşim yetişemiyor yoğun biraz. iyi akşamlar

Oooo drydeniss hanım siz bu topice takılır mıydınız ??

selam herkese bu arada.

takılırım tabi yavrıımmmm. themis cim asıl sen cadı ece naz dan vakit bulabiliyormusun onu söyle. anakız evden çıktığınız yok ev kuşları....sositososito
hoş bizde böcekle evdeyiz soğuktan tıkıldık eve. hastayım bide yaf.
kız sana bi fan klüpbuldum fanatikler bölümünde. ben evdeyim ama kocam dışarda klübü..:roflol::roflol::roflol:

öptüm minik kuşu.. maşallah bu arada büyümüş sıpa
benim kız senin kızı döverrrrr kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile2

heeee anladım anacım, napacan hayat, idame ettirmek zorundayız, sağlık olsun da gerisi önemil değil
bu arada themis hanfendi bize selam yokmu, ayran içtik ayrı mı düştük, yazdığım mesjlara da cevap vermion :dilcikar:

gunaydın kızlarrr
sagol canım valla benı 3 gun yatırdı dıkkat et olurmu baya bı zor oluyor ayy ilaç içe içe bı hal oldum bee:bbo:
ıbolyam ne edıyon bacımm sen nasılsın bebışte ıyı dımı a.s

iyiyiz abla çok şükür, bugğün günümüz vardı kırkımıızı ellimizi beklemedik çıktık gezmelere, teeeee akköye gittik :lepi: yarın da kırklanıp kırkımızı kovalıcaz artık kısmetse ondan sonra bütün gezmeler bizim hihoyyyt sen napıyon abla nasılsın rahatsızlığın iyileştimi birazcık

aman ıyı etmışın be canımm sanada degışıklık olmuştur hiç olmazsakaydirigubbakcemile5
aman ıyı hadı bakalım hayırlı olsun kırklandınmı korkma buyuyor demektır gamyoncuiremsu sonrada gez geze bıldıgın kadar
ama yınede dıkkat yanı havalar baya bı sogumaya başladı sengözlerimebaksanab

zaten guzel havalarda cıkarım abla. aslında derdım herguyn gezmek degıl. derdım ıstedıgım an cıkabılme ozgurlugune sahıp olmak. yoksa herzaman dısarı cıkmam zaten

elam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…