- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.661
ivet ivet ivettt doğru bildinizzzz ee artık bu kadar becerikli bi kıza oğlunu verirsin :) dimiiiii on parmağında 29 harf pardon marifet dicektim
hoşbulduk ibolya..
herkese iyi hafta sonu diliyorumkızlar.
bu arada bebişin çok şeker çıkmış ibolya. maşallah diyelim
aboo ne zaman evleniyon bacım
bakalım düğüne daha var okulumuz bitsinde...kaydirigubbakcemile2
amin
topic fazla ilerlemiyor sanırım
gerçi benimde kız durmuyor. şimdi oyuncağa daldı o arada yazıyorum yoksa başınan ayırttırmaz
daha biraz erken tatlım. ben ilk nezaman aldım hatırlamıyorum ama. hafif bir çıngırak almıştım. biz salladıkça bakıyordu ilk zamansonrakendi tutmayı öğrendi şimdi sendi kemiriyor.... sonra yine çıngırdaklı titreşimli bir tırtıl aldık sonrası geliyor zaten daha erken. gerçi bebeğin gelişimine göre alma zamanındeğişebilir. gelişimiiyiyse daha önceen alabilirsin
evet renkli şeyler ilgilerini çekiyor.hangi doktora gidiyorsunuz
bende aynı. orda doğum yaptım. eda ya gidiyoruz.. biz kuzuyla accık kestirdik.huysuz ya diş çıkarıyorda ondan herhalde.. canıma okudu sabahtan beri sıpa. bitek bulaşıkları yıkattı böcek... saç baş dağınık kazara gören korkacak...
maşallah ıkınızde aynı dertten muzdarıp ıyı bulmuşunuz bırbırınızı ne dıyım ALLAH kolaylık versın kaydirigubbakcemile3 ee kolaymı çocuk buyutmek anacımm :mymeka:
yenı gelen arkadaşlarımız hoşgeldınız a.s.
herkese merhabalar.. denizlili hatunlar. nasılsınız. bende denizlide yaşıyorum.. tanıştığımıza memnun oldum. keyifler yerindedir inşallah..
:roflol::roflol::roflol: sen bi de benim kılığımıı görsen, öcü gibi geziyom ortalıklarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?