- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.641
heeee iyi olmamı abla, çocuk geceyi gündüze katıyo, zevkten dört köşe kaydirigubbakcemile3 mubarek sanki beni uyutmaynıca haz alıyo, bak şimdi bn ayaktayım o da uyuyo, dün akşamdan beri uyuyayım diye kıvranıyorum o uyumuyodu:roflol: bu arada abloş özledinmi beni, nakkkadar zekzüyüm dimi sırnaşık şey ay abla dün gece sabahı edemedim, midem kaynıyo, karnım ağrıyo, etlerim sapır sapır dökülüo, sabaha kadar bi terledim bi terledim sorma, sanki üstümden bi kova su döktüler, amanin hastamı oldum nedir, çok şükür şimdi iyiyim, bebişi odasına attım salonu havalandırıyom, gazodasına dönmüş salon yav, eşim dışardan içeri girdinmi havasızılğı hissediyon çok kötü olmuş deyince farkettim, ben sürekli içinde dura dura alışmışım, dışarısı buzzz gibi valla, mis gibi oksijen soluyorum şimdi, özlemişim anacım dışarıyı, şu kırkımız bi çıksa, altı yok papuç gibi gezecem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benım ya hastamı oldun kız yoksa nazarmı ettık senı hee amanın bı oku kendıne barıı
tamam bı kırkınız çıksında bende beklıyom unutma tamammı özlememmı canım benımkaydirigubbakcemile5
denizli nin güzel bayanları iyi geceler
fırsat buldum gireyim dedim
buluşma yokmu bu aralar
abla sanırsam lohusalıktanmış, geceleri deli gibi ter basıyo, bi de üstüne üstülk dün gece heryerim ağrıdı, neden öyle oldu bilmiorum, sana da gelecez abla inşallah, organizasyonu tülüş yapsın, gidiyoz desin ben gelirim abla, kuru kuruya gelmem ama he, pasta börenk isterim, ne yüzsüzüm dimi kaydirigubbakcemile3
merhaba..bende denizli deyim..tüm denizlili arkadaşlara selamlar..
denizli nin güzel bayanları iyi geceler
fırsat buldum gireyim dedim
buluşma yokmu bu aralar
gunaydın canlarım benım nasılsınız
kız yıyecegın pasta börek olsun sen gelde ben yaparım canımmm kaydirigubbakcemile5
e anuşka abla ayalamıyo ki bi buluşma, gerçi ben gelemem ama yine de bi buluşma olsun isterim yane, bu arada naısılsın bakem sen, netin yokmu artık senin eskisi gibi gelmiyosun
aaaaaa abla kıyamam vallahi, mahçup ettin beni
MATLUB hoşgeldın canımm a.s.a.s.
aaa ne kıyması kız :roflol: ne olacakkı sen benı pasta boreklemı korkutacaksın yanı
hem nıye mahçup oluyosın bakem aaa olmadı bakem sen yıyeceksınkı sutun olsun be guzelımm bebışede yarasın dımı
herkese merhabalar.. denizlili hatunlar. nasılsınız. bende denizlide yaşıyorum.. tanıştığımıza memnun oldum. keyifler yerindedir inşallah..
kızlar gelininiz geldi erkek arkadaşım denizlili oraya gelin gelicem nasip olursa
hepinizin ellerinden öpüyorumm..
iboşşş naber bendee iboylan imzaya gittim di tam yeni geldimmm... Yarın size hayırlı bir iş için gelelim diyoruz ama ne dersin allahın emriyle ... anladın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?