• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

benimki iyid ben hastayımya.babannesine bıraktı eşim bende gitmedim işe. evdeyim. temizlik yaptımbiraz ama yoruldumkoyuverdimy aaa. dedimbi kızlar napıyorlar bakayım.. bu arada pnömokok aşısını ücretsiz sağlık ocakları yapıyor artık haberin olsun canım.

benimki iyid ben hastayımya.babannesine bıraktı eşim bende gitmedim işe. evdeyim. temizlik yaptımbiraz ama yoruldumkoyuverdimy aaa. dedimbi kızlar napıyorlar bakayım.. bu arada pnömokok aşısını ücretsiz sağlık ocakları yapıyor artık haberin olsun canım.

he canım arada güzel pozlar yakalayabilioruz, geçmiş olsun kendine dikkat et bu aralar tam hasta olma mevsimi, benim ödüm kopuyo hasta olurum diye, pnömookok aşısını duydum şekerimsağol, pazartesi günü aşımız vardıydı o zaman ebemizesordum, yakında ücretsiz olcak dedi, hem erpadan verilen aşı kartıyla hem de sağlık ocağından verilenlerle birlikte hareket ediyorum ikisini kıyaslıyorum, takipteyim anacım, sağolasın hatırlatman içün

anladım canım. bende tabi genelde mayıs analarına takılıyorum
ama buraya yeni yeni yavaş yavaş alışıyorum sanırım

ibolyacım benkaçar. zatenhastayım laptop un ışığı çok rahatsız etti. öp benim için minik kuzunu. haydi iyi akşamlar görüşmek üzere...

merhaba kızlar ben denizlili değilim ama burada yaşıyorum.artık yarı denizlili sayılırım.sizlerle tanışmayı çok isterim.çünkü burda biraz yalnızlık çekiyorum.beni de aranıza alırmısınız.hepinize sevgiler.

merhaba kızlar ben denizlili değilim ama burada yaşıyorum.artık yarı denizlili sayılırım.sizlerle tanışmayı çok isterim.çünkü burda biraz yalnızlık çekiyorum.beni de aranıza alırmısınız.hepinize sevgiler.

tabi alırız ne demek hoşgedin, gerçi pek kalabalık sayılmayız ama idare et artıkn

aramıza hoşgeldin skanal..
ibolya yavru kuşun nasıl..
sen nasılsın iyi misin naniknanik

Hoşgeldin canım. Seni aramızda görmek güzel...

aramıza hoşgeldin skanal..
ibolya yavru kuşun nasıl..
sen nasılsın iyi misin naniknanik

sabahtan biraz huysuzluk yaptı sanırsam tuvalet ihtiyacını gideremedi, sadece ıh ıh yaptı, bende uyku sersemi kalkıp bakmaya üşendim, baktım durmuycak ağlamaaya yüz tuttu kalktım altını açtım pata pata doldurmuş, ona mızmızlanıyomş yavrum, altını deiştim, karnını doyurdum, biraz pışpışladım şimdi uyuyo, her an uyanabilir ama, senin bebecik napıyo

iyi canımya napsın. bugün ananesine bırkatım. annemler başka şehirdeler onlar geldilerde. dedem kalp ameliyatı olmuştu. ona bıraktım ananemlere. annemde orda. ben işteyim öyle işte

Back